8.7 C
Novi Sad
22/11/2019, 06:51
Naslovna Život Horoskop Horoskop za četvrtak, 25. april

Horoskop za četvrtak, 25. april

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Ukoliko svoju nervozu i napetost budete emitovali na partnera postoji velika šansa da krizu prenesete i na svoje okruženje. Uz pomoć jednog člana porodice povratićete optimizam iako realna situacija, i dalje, nalaže veliki oprez. Moguć je pad imuniteta. Pred vama je period u kojem ćete imati manje probleme sa zdravljem.

BIK


Moguće je da ćete imati neke manje nesporazume u poslovnom okruženju ali uz dovoljno upornosti možete sve da rešite. Upoznajete zanimljivu osobu koja vam pokazuje da ka vama gaji iskrena osećanja. Važno je da svakodnevno pijete dovoljno tečnosti kako bi se poboljšale metaboličke funkcije u vašem organizmu.

BLIZANCI


Puni ste sebe i na putu da ostvarite velike planove. Znate da svi uspesi stižu tek onda kada je pravo vreme za to. Dan donosi niz povoljnih mogućnosti, pa ih, zbog toga, spremno dočekajte. Ako planirate put, uračunajte mogućnost odlaganja.  Važno je da se bolje hranite i da pazite na svoje navike.

 RAK


Moguće je da ćete imati prilike da izađete, ali u ovom periodu vas više interesuju prijateljski odnosi od romantičnih. Nalazite se u povoljnom periodu za posao i karijeru. Pred vama je faza u kojoj biste mogli da imate sasvim dobro stanje a fizička aktivnost i sport vam dodatno doprinose.

LAV


Prikrivate svoje emotivno nezadovoljstvo zbog nečije odluke. Ali, nemojte donositi ishitreni zaključak na osnovu prvog utiska. Pokušavate da razumete nečije motive i tražite efikasno rešenje koje zadovoljava zajedničke poslovne interese. Moguća je prolazna malaksalost ujutru ali kako dan bude odmicao osećaćete se sve bolje.

DEVICA


Ne stvarajte neprijatelje među ljudima od kojih zavisite. Napetost se komplikuje, upadate u sukobe sa saradnicima. Vaša karijera bi mogla poći silaznom putanjom ako se ne potrudite i dodatno ne poradite na smirivanju tenzije koja je zavladala. Pred vama je nešto teža faza u kojoj su naglašene komplikacije vezane za već postojeće tegobe.

VAGA


Samouverenost i nadmeni stav iritiraju okolinu koja već neko vreme ima strpljenja za sve gafove koje ste počinili. Ukoliko se ne presaberete, krajem dana možete doživeti veoma neprijatnu situaciju iz koje se nećete lako izvući. Mogući su problemi sa proširenim venama. Preporuka je da se posavetujete sa lekarom oko problema koji vas muče.

ŠKORPIJA


Pokažite voljenoj osobi da imate dobru volju u svakom pogledu. Očarajte svog partnera iskrenim izlivom nežnosti i neobičnim idejama. Vaš entuzijazam i lični ponos mogu da se protumače na različite načine, pažljivije birajte reči koje koristite u društvu saradnika ili u javnom životu. Ojačajte svoj imuni sistem.

STRELAC


Suočeni ste s disbalansom između onog što racionalno znate i onog što intuitivno osećate. Kolebate se, suviše je lucidno doneti važnu odluku samo na osnovu osećaja, bez načina da to dokažete. Ne pravdajte se nikom, vaš sud je nepogrešiv. Problemi sa kičmom su naglašeni kod vas pa se potrudite da ne dižete bilo kakav težak teret.

JARAC


Vaša potreba da se osamite I prezervirate energiju, će izazvati zahlađenje u vašem ljubavnom odnosu. Moraćete da ponovite neke korake, ili ćete se vratiti na poziciju koju ste nekad obavljali. Imate puno unutrašnje snage i energije. Dobro se osećate sami sa sobom i zdravlje vam je stabilno.

VODOLIJA

Uključuju vas u sva dešavanja koja su oko vas. Osećaj da ste pozvani da reagujete na sve je rezultat vašeg pređašnjeg unošenja u tuđe probleme. Inače vam to ne smeta, ali sada ste umorni. Ne ljutite se, razmislite kolika je vaša odgovornost u svemu tome. Možete da očekujete odlično zdravstveno stanje pred vama je povoljan dan.

RIBE

Ukoliko Vam nedostaje nečije prisustvo, potražite odgovarajuću zamenu ili osobu za koju Vas vezuju slična interesovanja. Poslovne kriterijume treba da ispunjavate prema stepenu važnosti i u skladu sa zajedničkim dogovorom. Očekuje vas dobar dan bez problema. Ne biste trebali da očekujete veće poteškoće na polju zdravlja.
Autor: nsuzivo.rs

Komentari: