20 C
Novi Sad
25/09/2022, 13:49
Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za četvrtak, 25. jul

Horoskop za četvrtak, 25. jul

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Imate veliku šansu da se ostvare planovi od kojih ste digli ruke. Dobici su izvesni, a može vam se vratiti i neki uloženi novac od koga ste već odustali. Pre nego što taj novac u nešto uložite, napravite dobru računicu. Puni ste pozitivne energije danas. Možete da se nadate pozitivnim preokretima na svim poljima.

BIK


Finansije su sve bolje i zbog toga ste srećni i zadovoljni. Imate puno motivacije i posvećeni ste poslu. Moguće je da imate neke kočnice i da ne umete da pokažete osećanja pred osobom do koje vam je stalo. Problemi vezani za žuč su naglašeni kod vas, a možete da imate i zdravstvene poteškoće vezane za jetru takođe.

BLIZANCI


Ambiciozni ste pa dan počinjete grandioznim planovima. Lovite svaku priliku kako biste se ponovo nametnuli na tržištu na kome delujete. Trud će biti nagrađen, ali paralelno s tim stičete nove neprijatelje kojima stajete na put. Skloni ste alergijama. Imaćete neke manje probleme sa osetljivim disajnim putevima, kijavicom itd.

RAK


Emotivne varnice ili letargiju u odnosu sa voljenom osobom, ne treba da doživljavate kao novi ljubavni suton. Postoje saradnici koji iznenada remete Vaše planove. Zbog loših procena, potrebno je da napravite distancu i kraći predah. Povećajte unos vitamina kako biste uspeli da ojačate svoj imunitet.

LAV


Naizgled miran dan može da se pretvori u fijasko, naročito ako pokušate da improvizujete nešto što ne biste smeli da radite. Moć snalaženja u novim situacijama jeste odraz pametnih ljudi, ali, nije kraj sveta ni ako ponekad odustanete. Očekuje vas period u kojem će vam jako prijati da budete fizički aktivni i da se bavite sportom.

DEVICA


Učinite sve što je potrebno da privučete nečije interesovanje. Upotrebite svoj šarm u skladu sa emotivnom inspiracijom. Stalo Vam je da ostvarite širu poslovnu afirmaciju i da zadovoljite različite kriterijume uspešne saradnje.  Problemi sa urinarnim traktom su naglašeni kod vas.

VAGA


Partner ne želi da Vam poverava svoje dileme, ostajete po strani i nevoljno prihvatate neku od sporednih uloga. Budite strpljivi. Dovoljno ste snalažljivi da smislite prigodno opravdanje za svoje postupke i za nove poslovne odluke. Nervni sistem je osetljiv kod va si možete da imate probleme sa grčevima u mišićima.

ŠKORPIJA


Otvoreno suprotstavljanje osobama koje su po statusu iznad vas može vam dodatno iskomplikovati već zategnute odnose koje niste u stanju da razrešite. Nije važno da li ste u pravu, držite se samo svoga posla a mišljenje zadržite za sebe. Povedite računa o bolovima u leđima. Moguće je da ćete u narednom periodu imati veće probleme sa kičmom.

STRELAC


Imate veoma dobre mogućnosti na ovom polju. Ako ih budete iskoristili bićete veoma uspešni. Priželjkujete emotivne promene jer u trenutnoj vezi imate dosta problema i osećate se nevoljeno. Potrebno vam je nešto drugačije od toga. Vreme je da se bolje organizujete kako biste mogli svakodnevno da se posvetite vežbanju i treninzima.

JARAC


Vreme da se uključite u aktivnosti svoje društvene sredine. Veoma ste cenjeni pa vam sledi i zvanična pohvala za sav trud. Tokom večeri možete očekivati prijatne vesti koje će vam znatno podići samopouzdanje. Pred vama je period u kojem možete da budete skloni zdravstvenim problemima sa jetrom.

VODOLIJA


Za sada mudro prećutkujete određene situacije koje nisu po nečijoj volji. Nemojte potcenjivati partnerove sposobnosti. Neko pokušava da Vas navede na svoje poslovno rešenje, ali Vi ste dovoljno snalažljivi i vešto izbegavate susret sa određenim saradnicima. Čuvajte bubrege. Moguće je da ćete biti skloni problemima u tom predelu.

RIBE


Dobijate nova zaduženja. S obzirom na to da je u pitanju nova oblast u kojoj se do sada niste oprobali, pokrenuće vas velika motivacija. Dokazujete sebi koliko su velike vaše sposobnosti. Pripazite se, niste bezgrešni. Imunitet vam je oslabljen. Očekuje vas faza u kojoj ćete veoma lako dolaziti do manjih problema sa zdravljem.

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments