Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za četvrtak, 25. oktobar

Horoskop za četvrtak, 25. oktobar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Izbegavate kontakte sa osobama koje vas iscrpljuju. Ipak, poslovnost ne poznaje takvo ponašanje, pa ćete biti primorani da istrpite nekoliko sastanaka na kojima ćete, na kraju, saznati nekoliko pozitivnih novosti koje vas lično afirmišu. Povedite računa da ne dođe do nekih problema ili povreda u predelu leđa.

BIK


Možda ćete upoznati nekog u društvu prijatelja ili razviti romantična osećanja za nekog ko vam je prijatelj. Moguće je da će biti pizitivnih promena u vezi posla. Skloni ste problemima sa povišenom temperaturom, kao i vurusnim infekcijama, problemima sa prehladom, gripom i sličnim simptomima.

BLIZANCI


Skupljate hrabrost da članovima porodice saopštite svoje namere. Situacija je možda neprijatna, ali iskrenost će vam se isplatiti. Nije sve tako crno kako se to sada vama čini. Na kraju ćete dobiti podršku koju sada uopšte ne očekujete. Povedite računa o problemima vezanim za kašalj.

RAK


Moguće je da će vam se dopasti neko ko je poznat po lepoti ili se bavi lepotom i umetnošću. Težite zauzimanju liderske pozicije u poslu, ali danas nije dobar dan za to. Možete da očekujete nepovoljnu situaciju kada je u pitanji polje zdravlja. Posetite vašeg lekara radi redovne kontrole kako biste utvrdili kakvi su problemi u pitanju.

LAV


Konačno biste mogli da donesete odluku koju tako dugo odlažete. Kada jednom prelomite i pobedite sebe i svoju neodlučnost, shvatićete koliko lepote ima u preuzimanju odgovornosti. Na taj način darujete slobodu, kako sebi tako i partneru. Osećate se jako dobro, ne biste trebali da očekujete probleme na polju zdravlja.

DEVICA


Uspeli ste da dođete do poboljšanja poslovne situacije iako su mnogi sumnjali u vas.   Moguće je da konačno nalazite kompromis sa voljenom osobom. Veza se nastavlja a vi ste srećni zbog toga. Ne očekuju vas problemi. Pred vama je jako povoljan dan tokom kojeg ćete biti veoma zadovoljni situacijom.

VAGA


Očekuje vas važna lekcija u kojoj morate da savladate svoju strastvenost koja je vaša glavna osobina koja često radi protiv vas. Svesni ste svojih potencijala, ali, isto tako morate biti svesni da ne možete glavom kroz zid. Manji problemi sa vidom bi mogli da vas opterećuju tokom današnjeg dana.

ŠKORPIJA


Bićete posebno uspešni u verbalnom izražavanju emocija, i generalno zavodljivi u komunikaciji. Imaćete impuls da trošite bez plana i gubite novac ili vredne stvari. Sinusi su vam osetljivi ali nema značajnih promena na polju zdravlja kod vas. Potrudite se da date sve od sebe kako biste poboljšali svoje zdravlje i ojačali imunitet.

STRELAC


Voljena osoba od vas očekuje nešto što je vama nerazumljivo. Razmišljate o konkretnim koracima kako biste uobličili i ozvaničili ljubavnu vezu. Ne donosite odluke pod takvim pritiskom ako niste sigurni da je to ono što želite. Proverite štitnu žlezdu koja bi mogla d avam bude osetljiva i sklona problemima u narednom periodu.

JARAC


Bez ikakvih prepreka i trzavica ostvarujete svoje planove. Možete da očekujete sasvim dobar dan. Lako pokazujete svoja osećanja prema osobi koja vam se dopada i uživate kada provodite vreme sa njom. Današnji dan vam nije dobro postavljen i moguće je da ćete imati neke probleme kada je u pitanju vaše polje zdravlja.

VODOLIJA


Danas definitivno nećete biti sposobni da budete u vezi. Težićete oslobođenju i tražiti nova
poznanstva i avanture. Imaćete problema sa autoritetima, ako radite za druge. Manji problemi sa nesanicom su naglašeni kod vas. Moguće je da ste preterano napeti i da vas to ipak malo opterećuje. Prijala bi vam meditacija ili neki vid opuštanja.

RIBE


Obuzima vas ideja da pokrenete neki privatni posao. Zategnuti odnosi s šefovima i loša atmosfera u okruženju može da izdvoji ekipu ljudi sa kojom je samostalni biznis moguć. Ne zaboravite da tamo gde interes vlada, ljubav i saosećajnost spavaju. Mogući su problemi zbog napetosti.

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments