Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za četvrtak, 27. decembar

Horoskop za četvrtak, 27. decembar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Predstoje vam prijatni poslovni razgovori. Iako ste u tajnosti povlačili neke poteze, vaš trud i zalaganje na radnom mestu nisu prošli neopaženo. S druge strane, blago zatezanje odnosa sa voljenom osobom je prolazno pa je uputno da se uopšte ne obazirete na to.  Moguće je da ćete imati manje probleme sa zdravljem tokom današnjeg dana.

BIK


Danas očekujte miran dan rasterećen od obaveza. Prijaće vam promena u odnosu na brz uobičajen brz poslovni ritam. Sa partnerom ste kzgradili takav odnos da oboje vidite samo jedno drugo. Ostatak sveta ne postoji za vas. Sinusi su vam osetljivi. Pred vama je period u kojem ćete imati manja otežanja na polju zdravlja.

BLIZANCI


U susretu sa voljenom osobom nemojte oklevati, ponudite dobru ideju ili zajednički izazov. Razmislite o različitim detaljima koji imaju pozitivan efekat prilikom poslovnih susreta. Budite disciplinovani.  Pred vama je period u kojem ćete imati hormonalne smetnje koje bi mogle da vas opterećuju.

 RAK


Umorni ste od čekanja. Mislite da ćete se smiriti ako odmah razrešite sve zavrzlame i nedoumice koje vas muče neko vreme. Ne budite nestrpljivi i brzopleti, jer greške koje biste danas mogli da napravite u budućnosti bi bile nepopravljive. Današnji dan vam nije preterano povoljan za polje zdravlja pa možete imati razne poteškoće.

LAV


Potrudite se da bolje razumete nečiju nemoć ili ograničenja. Partner ne želi da Vas dodatno opterećuje svojim dilemama. Nema razloga da istražujete oblast ili pitanja koja spadaju u zonu visokog rizika. Budite razumni. Pred vama je nepovoljan period tokom kojeg ćete imati manje probleme na polju zdravlja.

DEVICA


Ne ništa dobro da očekujete. Ako ste sami nećete imati prilike za ljubav, a ako ste u vezi
imaćete problema u istoj. Bićete skoncentrisani na druge sfere života. Nervni sistem vam je osetljiv. Pred vama je period u kojem ćete imati manje poteškoće vezane za polje zdravlja i bilo bi dobro da se posavetujete sa doktorom.

VAGA


Bežite iz realnosti tako što se prepuštate sanjarenju. Pogrešno tumačite ljubaznost jedne osobe koja vam svojim blagonaklonim ponašanjem šalje signal da vas poštuje, a vi verujete da je u pitanju nešto više od toga. Ne zanosite se. Leđa su vam osetljiva i možete imati probleme sa kičmom.

ŠKORPIJA


Potrudite se da ostvarite svoje emotivne namere ili da pridobijete nečiju naklonost. Upotrebite svoj šarm, ali i dragoceno zrno razuma. Susret sa jednom osobom potvrđuje Vaše prognoze. Novi poslovno-finansijski uspeh deluje kao snažan podsticaj i na Vašu okolinu.  Pred vama je period u kojem ćete imati manje probleme na polju zdravlja.

STRELAC


Čekaju vas nepredviđene i nagle promene. Moguće je da će doći do komplikacija kojima se niste nadali. Danas ćete imati više prilika za nova poznanstva i flert. Čeka vas jedan uzbudljiv dan koji ćete pamtiti. Podložni ste upalama, infekcijama ali bolestima koje se prenose polnim putem.

JARAC


Okruženi ste ljudima koji vam aplaudiraju. Zbog pristojne finansijske situacije u mogućnosti ste da ih animirate. Usled sopstvene euforičnosti ispuštate iz vida realnost da je mala šansa da među njima imate prave prijatelje. Polje zdravlja vam sada nije dobro postavljeno i važno je da generalno vodite više računa o sebi u ovom periodu.

VODOLIJA

Umesto da razmišljate o nečijim manama, bolje je da ozbiljnije analizirate svoje ponašanje i greške u ljubavnom dijalogu. Pokušavate da impresionirate svoju okolinu. Ipak, mnoge stvari koje činite podsećaju na preuveličavanje ili na ličnu nesigurnost. Posavetujte se sa vašim dermatologom oko toga na koji način da ublažite tegobe.
RIBE

Pronađite balans između poslovnog i porodičnog života. Previše pričate o onome što treba da bude samo vaša intima, a to može biti signal da vas muči nekakva griža savesti. Razmislite o tome pre nego što okolina počne da vas izbegava. Možete da budete podložni brojnim problemima, virusima i upalama.

 

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments