0.6 C
Novi Sad
18/01/2020, 16:16
Naslovna Život Horoskop Horoskop za četvrtak, 27. jun

Horoskop za četvrtak, 27. jun

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Suočeni ste s ponudom koju, koliko je želite, toliko je se i plašite. Očekujete intenzivnu podršku članova porodice, iako ste svesni da vam to neće mnogo pomoći. Budite ono što jeste, opustite se i svojim šarmom izborite poziciju. Bez problema na polju zdravlja kod vas! Možete da očekujete da će stanje biti generalno jako dobro.

BIK

Svesni ste svoje arogancije, ali to je jače od vas. Samokontrola je neophodna ukoliko želite da izbegnete sukob s pretpostavljenima, od kojih vam sledi čak i kazna. Ne radite drugim ljudima ono što ne želite da neko radi vama. Povedite računa o ishrani koja bi trebala da postane uravnoteženija kada ste vi u pitanju.

BLIZANCI


Uz obilje šarma, ne uspevate da privučete nečiju pažnju i naklonost. Stalo Vam je da budete u nečijem društvu, sačekajte novi trenutak. Delujete zahtevno. Preostaje Vam da razmislite o nekom alternativnom rešenju, kako biste nadoknadili propušteno vreme i priliku. Generalno vas danas mogu pratiti manje tegobe sa zdravljem.
RAK

Stabilnost ljubavnog odnosa ako ste već u vezi, a ako niste onda je moguće da obnovite kontakt sa nekim iz prošlosti. Krasiće vas istrajnost i promišljenost koje za vas nisu karakteristične. Imate višak energije! Pred vama je veoma povoljan dan za vežbanje i fizičku aktivnost.

LAV


Važno je da Vaše ideje ili emotivna interesovanja nailaze na pozitivan odgovor. Partneru je stalo da Vas ohrabri. Neko Vam jasno daje do znanja da se nalazite u dobroj poziciji ili da su različite prednosti na Vašoj strani. Problemi sa vidom su naglašeni kod vas, a i generalno su vam oči osetljive.

DEVICA


Opterećeni ste poslom. Iako je atmosfera napeta, vaša nestrpljivost može dodatno otežati položaj ne samo vama, već i okruženju. Da biste izbegli neprijatnosti morate odoleti mnogobrojnim iskušenjima i provokacijama. Ne ulazite u suvišne diskusije. Kod vas nisu naglašeni bilo kakvi problemi. Imate dovoljno energije za sve što vas čeka.

VAGA


Očekuju vas manja otežanja koja možete da prevaziđete ako budete maksimalno skoncentrisani na posao. Na prvom mestu vam je odnos sa voljenom osobom. Maksimalno se trudite da joj ugodite po svim pitanjima. Dan vam je jako povoljan i ne biste trebali da se brinete.

ŠKORPIJA


Zbog naglašene promenljivosti raspoloženja pojačano ste osetljivi što može klimavu ljubavnu vezu dovesti u veliko iskušenje. U dnu srca još uvek čuvate jake uspomene iz daleke prošlosti pa vam sećanje na propalu veliku ljubav remeti novu. Pred vama je faza u kojoj ćete biti prilično promenljivog zdravlja.

STRELAC

Moguće je da se ništa neće dešavati u vašem ljubavnom životu, osim što je moguće da se neko iz prošlosti opet pojavi. Usmerenost pažnje na partnerske poslove i pravna pitanja. Povedite računa o hormonima. Moguće su neke nestabilnosti na ovom polju,kao i tegobe koje su vezane za štitnu žlezdu.

JARAC


Osećate da neko pokušava da vas ugrozi. Pobeda je moguća uz veliku borbu, ukoliko budete istrajni. Moguće je da čete u ovom periodu na poslu osetiti povećanu tenziju, koja je rezultat promena koje su na pomolu, a nad kojima nemate nikakvu kontrolu. Podložni ste brojnim zdravstvenim problemima. Nije vam povoljna faza i veoma ste osetljivi.

VODOLIJA


Moguće je da danas stvari na poslu ne idu onako kako ste se nadali i da vam je potreban kraći odmor i predah. Pred vama je prilika da napravite lep i romantičan gest prema voljenoj osobi. Prija vam bavljenje sportom. Dobro se osećate kada ste aktivni i kada ste u pokretu.

RIBE


Niste sigurni kuda idete dalje, sve što znate je to da vam treba promena. Uslove za putovanje nemate, a to je ono što bi vam trenutno pomoglo. Ne upadajte u mračna raspoloženja, stvari se odvijaju baš onako kako treba, uskoro ćete znati šta vam je činiti. Izbegavajte situacije koje Vas preterano uznemiravaju. Više odmarajte.

 

Autor: nsuzivo.rs

Komentari: