18.7 C
Novi Sad
06/08/2020, 02:28
Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za četvrtak, 27. septembar

Horoskop za četvrtak, 27. septembar

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Težićete ostvarenju nove ljubavi I donekle nedefinisanim odnosima. Imaćete priliku da testirate svoje radne sposobnosti, jer ćete doživeti neke izazove u procesu rada. Puni ste pozitivne energije, iskoristite je na pravi način! Možete da očekujete dobar dan. Ne muči vas ni jedan problem. Širite dobro raspoloženje gde god da se pojavite.

BIK

Intrigira vas neko nov i trenutno pokušavate da se usredsredite na to. Ne zalećite se u nove ljubavne avanture naročito ako još uvek niste raščistili s nekim iz prošlosti. Uspomene koje vas muče, mogu postati nepremostiva prepreka za novu romansu. Možete da očekujete dan u kojem ćete imati generalno stabilnu situaciju na polju zdravlja.

BLIZANCI


Učinite sve što je potrebno da Vaša porodica oseti pozitivne promene i zadovoljstvo u zajedničkim situacijama. Ukoliko Vam je stalo da ostvarite poslovni dobitak, važno je da budete za korak ispred drugih i uporni u svojim namerama. Pred vama je faza u kojoj će biti potrebno da menjate loše navike kako bi se situacija na ovom stanju popravila.
RAK

Imaćete prilike da prisustvujete nekom sretnom događaju ili da izađete na neko mesto zabave, koje će vas ubaciti u ljubavno raspoloženje. Uspeh u radu sa decom i u obrazovanju drugih. Generalno vam je potreban veći unos vitamina ali i proteina kako biste ojačali krvnu sliku. Ne zaboravite na namirnice bogate gvožđem.

LAV


Poslovna situacija je prikazana kao jako promenljiva i nestabilna. Mogući su konflikti sa nadređenima. Očekuje vas faza udaljavanja od voljene osobe. Kao da je svako od vas okrenut nekim drugim prioritetima, a ne vašoj vezi. Manja vrtoglavica bi mogla da vam stvara probleme na polju zdravlja. Nemojte da se naprežete.

DEVICA


Veza koju ste držali u tajnosti preti vam da postane javna. Partner vas više voli nego vi njega, ali vi ne uživate u tome. Njegova očekivanja za vas postaju veliko opterećenje, pa će vam sve ovo biti jak razlog da ozbiljno razmislite o raskidu. Možete da očekujete da će se zdravlje popraviti onog trenutka kada vi budete počeli da vodite više računa o sebi.

VAGA


Postoji mogućnost da napravite pozitivan pomak u ovoj sferi. Dobićete neke nove prilike za posao, a neke od njih bi mogle imati veze sa radom u medijima ili kreativnim radom. Možete da očekujete nova dešavanja na svim poljima i poboljšanje opšte situacije. Generalno vas očekuje dobra faza na polju zdravlja.

ŠKORPIJA


Na pomolu je finansijski dobitak koji će ublažiti napetost koja vas, već neko vreme, muči. Ne zatrpavajte se novim obavezama već dan provedite sa minimalnim poslovnim aktivnostima. Odložite sve što niste u obavezi danas da završite. Prijala bi vam masaža i opuštanje. Potrudite se da danas sebi dovoljno ugodite i da se posvetite svojim potrebama.

STRELAC

Pred vama je faza u kojoj će stres na poslovnom planu biti veći nego što ste očekivali. Na polju ljubavi vas očekuje na neki način nepromenjeno stanje. Današnji dan vam nije preterano povoljan za emocije. Izbegavajte masnu i prezačinjenu hranu. Mogući su problemi sa jetrom i holestrolom.

JARAC


Niste dobili očekivani odgovor u vezi sa poslom koji vas je veoma zaintrigirao. Ipak, očekujte novost koja će podgrejati nadu da nije sve gotovo. Pred vama je ozbiljan razgovor i najbolje je da se na vreme temeljno pripremite. Imate višak energije! Povoljan je dan za trening ili umerenu fizičku aktivnost.

VODOLIJA


Bolje je da prihvatite partnerovu ideju, nego da pravite novu ljubomornu scenu. Izbegavanje istine predstavlja pogrešan izbor. Potrebno je da se upravljate prema utvrđenim standardima, jer nečija obećanja ne predstavljaju garanciju za poslovno-finansijski uspeh. Povedite računa o bubrezima koji bi mogli da budu osetljivi kod vas.

RIBE


Puni ste razumevanja za druge ljude, ipak, pripazite jer vam slede izazovne ponude kojima vam neko obećava veliki finansijski dobitak. Budite obazrivi s novcem danas, jer ako se zaletite kocka će pasti upravo na onu stranu na kojoj je najmanje očekujete. Pred vama je faza tokom koje možete da očekujete postepeno poboljšanje situacije.

 

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments