-0.4 C
Novi Sad
22/01/2022, 01:26
Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za četvrtak, 28. februar

Horoskop za četvrtak, 28. februar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Odlično ste koordinirani pa dan protiče bez većih problema. Ipak, zadatke obavljate rutinski pa zbog nedostatka koncentracije postoji mogućnost da napravite previd koji može prouzrokovati malu štetu koja vama lično ne ide u prilog. Odlično se osećate i ne biste trebali da imate probleme.

BIK

Delujete suvise uznemireno pri pomisli da Vas neko emotivno zapostavlja. Kolo sreće se okreće, budite strpljiviji. Potrebno je da utičete na nečije mišljenje. Nema razloga da se ponašate susretljivo prema saradnicima koji koriste drugačije kriterijume.

BLIZANCI


Moguće je da ćete imati promene na polju posla koje dolaze neočekivano. Pred vama je napet period. Pred vama je dan u kojem nećete biti preterano raspoloženi za nova ljubavna dešavanja jer ste opterećeni poslom. Mogli biste da budete skloni upalama, bolnim stanjima i infekcijama.

RAK

Očekuje vas nagli pad energije. Napetost može prouzrokovati otvorene sukobe sa osobama koje su vam prijatelji. Posesivno ponašanje voljene osobe dodatno otežava sve vaše pokušaje da stvari popravite i vezu sačuvate. Prijaće Vam zabavni sadržaji, kao recept za dobro raspoloženje.

LAV


Prijaće Vam susret sa jednom bliskom osobom ili omiljena zabava u poznatom društvu. Opustite se. Ne dozvolite da zbog nečijeg ponašanja trpite neuspeh, ali nemojte ni preuveličavati svoje sposobnosti. Nemate nikakve probleme kada je u pitanju polje zdravlja.

DEVICA


Možete da očekujete otvoren konflikt u poslovnom okruženju. Dobro znate ko su vaši neprijatelji. Možete da očekujete zanimljiv dan. Nova poznanstva su pred vama i biće vam prilično interesantno.  Imate višak energije u sebi. Prijala bi vam fizička aktivnost danas, kada se bavite sportom osećate se daleko bolje.

VAGA


Umete da osvojite nečije simpatije, nemojte dozvoliti da Vam nedostaje maštovitost ili inspiracija. Partner Vas pažljivo posmatra. Neko Vam podstiče radoznalost duha i želju za novim saznanjem. Prihvatite korisnu ideju koja proširuje Vaše poslovne mogućnosti. Mogući su manji problemi vezani za nervni sistem. Povećajte unos magnezijuma.

ŠKORPIJA


Pomalo ste umorni od intenzivnog druženja kojim vas je partner preforsirao u poslednje vreme. Nakon silnih dešavanja, doživljaja i provoda, potreban vam je mali zasluženi odmor. Ne oklevajte, saopštite to voljenoj osobi.Uspećete da rešite neke tegobe koje ste imali u prethodnom periodu. Posavetujte se sa lekarom oko svega što vas muči.

STRELAC

Upotrebite neke skrivene adute u društvu osobe koja Vam se dopada. Nemojte propustiti svoju priliku. Osoba koja Vas podstiče na optimizam u razmišljanju ili na kreativno raspoloženje, zasulužuje Vašu naklonost i poverenje. Možete da računate na veoma zanimljivu situaciju u komunikaciji sa osobom koja vas privlači.

JARAC


Imate utisak kako Vam ljubav i zadovoljstvo nepobitno izmiču. Nemojte sedeti skrštenih ruku pred voljenom osobom. Iskustvo Vas opominje da ne treba verovati osobi koja ima čudnu reputaciju ili za koju saradnici govore u negativnom kontekstu. Nemate probleme na polju zdravlja. Pred vama je povoljan period tokom kojeg nećete imati veće tegobe.

VODOLIJA


Ljubavni život je u centru pažnje. Vaš partner je dugo bio u senci, trpeo je vaša profesionalna zalaganja i probleme koji su dolazili s tim. Vreme je da mu to nadoknadite, naročito krajem dana kada će mu biti potrebna vaša uteha. Povedite računa ako ste skloni alergijama.

RIBE


Potrudite se da obradujete voljenu osobu nekom neobičnom idejom, sve izgleda drugačije u romantičnom raspoloženju. Delujete vrlo ambiciozno. Upotrebite svoju praktičnu pamet i iskustvo u onoj meri koliko je potrebno da zaštitite poslovne interese. Moguć je pad imuniteta tokom narednog perioda.

 

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments