22.2 C
Novi Sad
04/07/2020, 01:19
Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za četvrtak, 28. jun

Horoskop za četvrtak, 28. jun

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Ostavite svoju rezervisanost sa strane i krenite po ono što najviše želite. Ostavite iza sebe danas i opreznost i dozvolite da vam se dese lepe stvari. Današnja planetarna energija zahtevaće da nešto promenite u svom životu i osvojite novu teritoriju. Dinamičan dan je pred vama koji vam može doneti dosta toga što želite ukoliko se malo potrudite.

BIK


Suočeni ste s disbalansom između onog što racionalno znate i onog što intuitivno osećate. Kolebate se, suviše je lucidno doneti važnu odluku samo na osnovu osećaja, bez načina da to dokažete. Ne pravdajte se nikom, vaš sud je nepogrešiv. Povedite računa o unosu tečnosti.

BLIZANCI


Iako imate mnogo poslovnih obaveza, to vam ne pada teško jer volite svoj posao i dobro ste organizovani. Pred vama je naporan radni dan ali završićete ga sa osmehom na licu. Može se desiti da upoznate više osoba koje će privući vašu pažnju, I to na neki običan ili banalan način. Mogući problemi sa želudačnom kiselinom.

RAK


Ljubav je danas na vašoj strani i dajte sve od sebe da dan učinite što romantičnijim. Takođe, idealan dan da preuzmete lidersku palicu na nekom timskom projektu ili bilo čemu drugom što zahteva vaše oštro kreativno oko. Raspoloženi ste. Nećete pogrešiti šta god da uradite kako biste istakli sebe danas. Izbegavajte alkohol i opijate.

LAV


Opterećeni ste poslom. Iako je atmosfera napeta, vaša nestrpljivost može dodatno otežati položaj, ne samo vama već i okruženju. Da biste izbegli neprijatnosti morate odoleti brojnim iskušenjima i provokacijama. Ne ulazite u suvišne diskusije. Mogući su problemi sa bešikom. Pred vama je dan u kojem generalno možete da budete nešto slabijeg zdravlja.

DEVICA


Možete da očekujete da će osoba sa kojom sarađujete pokazati da ima keca u rukavu, što spašava celu poslovnu situaciju. Veoma ste otvoreni prema osobi koja vam se dopada i ona pozitivno prihvata vaše udvaranje. Mogući su i manji problemi sa disajnim putevima. Izbegavajte cigarete i duvanski dim.

VAGA


Nemojte se kriti! Ovo je vaše vreme i treba da izađete iz senke. Današnja planetarna energija nateraće vas da reagujete. Samo napred, a o posledicama brinite kasnije. Ovo nije povoljan period kada treba da tražite skriveno značenje svake rečenice. Ljudi su oprezni i paze šta govore. Nemojte preterivati i analizirati ih. Osetljiva psiha.

ŠKORPIJA


Današnji dan može da bude na neki način prekretnica vaše karijere. Donećete neku važnu odluku. Spremni ste na drastične poteze kako bi se neke stvari konačno menjale. Uspeh u radu sa inostranstvom, za strance ili pružanju intelektualnih usluga I akademskom radu. Zdravlje dobro.

STRELAC


Ukoliko imate neke problematične odnose koje do sada niste raščistili, ovaj dan nudi rešenje. Nakon preraspodele zaduženja, sledi vam prijatno iznenađenje jer vam stiže neočekivani podsticaj od strane osobe koja vam nije bila simpatična. Prijao bi vam odmor. Današnji dan vam nije povoljan za pretrano naprezanje.

JARAC


Moguće je da vaš partner danas želi da se raspravlja sa vama. Delovaće da je problem u stavu samoživosti i sebičnosti. Nemojte odmah zaključivati da je ta osoba loša. Postoje vredne lekcije koje možete naučiti iz svakog konflikta. Prihvatite svako neslaganje kao priliku da naučite nešto novo o sebi.  Sinusi su vam malo osetljivi.

VODOLIJA


Iz straha da ne poljuljate prividnu stabilnost u vezi, svu krivicu preuzimate na sebe. Možete upasti u ozbiljan sukob jer ste precenili svoju strpljivost. Promene u privatnom životu remete i rutinu u vašoj radnoj svakodnevici. Manji problemi sa pritiskom su naglašeni kod vas pa je važno da povedete računa o svom zdravlju.

RIBE


Posedujete dosta kvaliteta koji vas ohrabruju da krenete u akciju. Dozvolite svom avanturističkom duhu da se pojavi gde god je moguće. Komunikacija sa partnerom će biti veoma jasna. Možete očekivati da današnji dan teče lagano i opušteno. Bićete centar zbivanja svake zabave večeras. Posetite stomatologa ako primetite bilo kakve tegobe. Takođe, kosti i kosa su vam osetljivi.

 

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments