-5.6 C
Novi Sad
19/01/2022, 08:36
Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za četvrtak, 7. novembar

Horoskop za četvrtak, 7. novembar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Slušajte svoju intuiciju i možete da očekujete donošenje ispravnih odluka na poslovnom polju. Vreme je da odaberete svoj put i da se opredelite da li ste spremni za brak sa voljenom osobom ili ne. Povedite računa o imunitetu. Moguće je da ćete imati manje probleme vezane zakrvnu sliku i nivo gvožđa.

BIK


Delujete previše zabrinuto, nepotrebno se opterećujete različitim slutnjama koje nemaju svoje vidljive predznake. Potrebno je da prihvatite poslovni kompromis ili logično rešenje. Nema razloga da privlačite negativnu pažnju. Potrudite se da organizujete svoje vreme tako da vam ostane barem sat vremena za trening.

BLIZANCI


Preuveličavate svoju ulogu u svemu. Svesni ste svojih kvaliteta, pa vas trenutni zanos navodi da poverujete da ste nepogrešivi. Osim toga, naglašeno ste romantični, pa je ovo dan u kome će možda vaš partner najviše uživati u svemu. Povedite računa o urogenitalnom traktu, više se čuvajte.

 RAK


Možete da očekujete veoma važna dešavanja koja će vas dovesti do šanse za napredovanje na ovom planu. Ukoliko vam se dopada osoba rođena u znaku Lava očekuje vas prilika da uđete u vezu. Moguća je napetost u mišićima. Možete da očekujete teži dan tokom kojeg ćete biti podložni stresu ali i umoru. Potrudite se da nađete dovoljno vremena za relaksaciju.

LAV


U emotivnom smislu priželjkujete više nego što je moguće. U susretu sa voljenom osobom, postavljate uslove koji nailaze na negativan ton. Izbegavajte različite obaveze koje Vas nepotrebno zamaraju. Uvek postoji neko ko može uspešno da Vas zameni. Izbegavajte masnu hranu.

DEVICA


Situacija na polju finansija se stabilizuje. Moguć je priliv novca iz određenih izvora, koji niste očekivali. Ako donosite neku važnu odluku, dan je povoljan za to. Ipak, izbegavajte pokretanje nekog velikog projekata jer možete preceniti svoje kapacitete. Potrudite se da se tokom današnjeg dana ne bavite teškim poslovima.

VAGA


Sa izvesnom rezervom prihvatite nečija obećanja ili laskave komplimente. Razmislite o svemu što Vam se dešava. Prihvatite nečije primedbe. Izbegavajte situacije koje prevazilaze Vaše znanje ili praktično iskustvo. Koža vam je osetljiva i podložna smetnjama, iritacijama.

ŠKORPIJA


Iako osećate kojim putem treba da ide vaš dalji profesionalni razvoj, vi se i dalje kolebate. Ako prihvatite svaku ponudu u ovom trenutku, čak iako nije na prvi pogled primamljiva, dugoročno vas čeka značajan pomak, naročito na finansijskom planu. Preporuka je da odete na redovnu kontrolu. Potrudite se da stvarate zdravije navike.

STRELAC


Neće vas toliko interesovati romantika, niti ćete imati neke posebno dobre prilike za ljubav. Imaćete umanjen obim posla, zbog čega ćete biti pomalo zabrinuti.  Potreban vam je odmor. Nađite dovoljno vremena za sebe čak i kada ste zauzeti. U narednim danima kada budete u mogućnosti, razmislite o godišnjem odmoru.

JARAC


Planirajte neku omiljenu zabavu u dvoje. Opustite se u bliskom društvu koje odgovara Vašim potrebama i afinitetima. Uz briljantnu inteligenciju, pokažite svojoj okolini da posedujete i druge osobine koje otkrivaju nove aspekte Vaše ličnosti. Mogući su problemi sa želucem. Potrudite se da izbegavate unos teških namirnica.

VODOLIJA


Pravi je trenutak da mnoge stvari postavite na svoje mesto, naročito ukoliko oko sebe imate osobe s kojima imate neraščišćene odnose. Vaš autoritet je na vrhuncu. Ono što danas budete izgovorili, druga strana će shvatiti na najbolji mogući način. Skloni ste upalnim, bolnim stanjima kao i povišenoj temperaturi.

RIBE


Situacija koja po Vašem mišljenju deluje kao dobro rešenje, za Vašeg partnera predstavlja loš izbor. Prati Vas nečije nerazumevanje. Novi događaji na poslovnoj sceni potvrđuju Vašu procenu i očekivanja. Sačekajte na nečiji poziv ili na bolje profesionalne uslove. Manji problem sa bubrezima su mogući kod vas, mada ste podložni i prehladama i manjim upalama u predeku bešike.

 

 

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments