23.6 C
Novi Sad
11/08/2020, 11:24
Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za četvrtak, 8. novembar

Horoskop za četvrtak, 8. novembar

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Rasejani ste. Obuzeti ste brigama koje ste sami smislili i rešavate probleme koji bi tek mogli da se dogode. Vaša dekoncentrisanost i ponašanje na poslu vas mogu mnogo koštati, pa je bolje da se blagovremeno trgnete i odvojite realnost od mašte. Moguć je manji pad imuniteta. Pripazite na svoje zdravlje u narednom periodu.

BIK


Ponekad delujete neumoljivo u odnosu sa voljenom osobom, ali na sreću postoji niz okolnosti koje su na Vašoj strani. Uporno insistirate na svojim poslovnim ciljevima. Umete da ostvarite željeni efekat, a po potrebi koristite i neke skrivene adute. Grudni koš vam je osetljiv i mogući su problemi sa plućima, kašljanjem.

BLIZANCI


Možete da očekujete da će sve ići stabilnim i mirnim tokom i da nećete imati veće probleme kada je u pitanju posao. Ukoliko ste u braku dolazi do kriznog perioda u odnosu sa voljenom osobom. Mogući problemi sa stomakom su naglašeni kod vas. Važno je da maksimalno povedete računa o ishrani i svojim navikama po tom pitanju.

 RAK


Odnos s voljenom osobom ne ide onako kako biste želeli. Možda vas je ona, u proteklom periodu, pomalo razmazila pa ste bez svesne namere ušli u ulogu žrtve kojoj je sve dopušteno. Drugoj strani takva atmosfera može dosaditi, a kada se osvestite biće prekasno. Mogući su problemi sa grlom. Povedite računa o svom zdravlju.

LAV


Ne želite da bilo ko donosi važne poslovne odluke umesto vas i jako vam je važno da sve konce držite u svojim rukama. Zadovoljni ste komunikacijom između vas i voljene osobe. Možete da očekujete povoljan period za ljubav. Posetite lekara radi redovne kontrole i povedite računa o svom zdravlju.

DEVICA


Potrebno je da objasnite voljenoj osobi zbog čega povremeno izgledate zamišljeno ili odsutno. Nemojte dozvoliti da neko drugi govori u Vaše ime, procenite kada treba da preuzmete kontrolu nad važnim događajima. Horoskop vam na polju zdravlja nije baš dobro postavljen i sve ukazuje na probleme na ovom planu.

VAGA


Prihvatili ste se obaveza koje nisu u skladu s vašom prirodom. Tešite se tako što na sve to gledate kao na privremeni projekat koji, kada se završi, donosi nove mogućnosti. Ako je u sve to uključen i partner, budite oprezni, raspodela uloga bi mogla da vam pređe u naviku.  Mogući su problemi sa cirkulacijom.

ŠKORPIJA


Možete da očekujete dobru saradnju sa nekom osobom od autoriteta ili starijim saradnikom. Moguće je zanimljivo poznanstvo koje će za vas biti veoma značajno. Možete da očekujete priliku za flert i vezu. Dobro stanje na polju zdravlja vas očekuje. Tokom današnjeg dana vam u horoskopu ne stoje problemi na ovom planu.

STRELAC


Trenutno ste u periodu u kome vam je bitno da ostavite dobar utisak ali vam to ne ide od ruke. Uvećani troškovi i problemi u oblasti finansija. Prijala bi vam masaža i opuštanje naptih mišića. Posetite neki salon za masažu ili se uputite kod fizioterapeuta koji vam može jako pomoći. Čuvajte svoja leđa i kičmu.

JARAC


Polje finansija vam je stalni izvor frustracija i briga. Ne maštajte o begu, u ovom trenutku ne možete ništa popraviti jer nisu sve karte u vašim rukama. Dan iskoristite da pošteno završite ono što je do vas, a na rezultate ćete morati strpljivo da čekate. Izbegavajte masnu hranu. Možete imati manje probleme sa holesterolom.

VODOLIJA


Pribojavate se da neko ne rasprši zadovoljstvo i čaroliju koju osećate. Opterećeni ste različitim obavezama, tako da nemate dovoljno strpljenja ili poverenje u nečija obećanja. Bolovi u nogama vam stvaraju manje tegobe. Moguće je da ste u prethodnom periodu imali naporan tempo i da vas sada stiže umor. Nađite dovoljno vremena za san.

RIBE


Predstoji vam pozitivna promena na ljubavnom planu. Situacija kreće nabolje. Zbog intenzivnih poslovnih obaveza, svoje slobodno vreme ćete provoditi radno pa će to odvajanje od partnera doneti stimulans za period koji dolazi. Problemi sa prehladom su naglašeni kod vas. Povećajte unos vitamina C.

 

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments