U nastavku pogledajte šta nam zvezde donose u februaru.

OVAN

Prva nedelja februata krenuće burno. Imaćete mnogo obaveza na privatnom i poslovnom planu i samim tim, manje vremena za odmor. Druga polovina meseca rezervisana je za prijatelje i porodicu. Ojačajte svoj imunitet.

Napeti ste na početku meseca zato što neki vaši projekti kasne, a novi čekaju na vas, a to čekanje može potrajati i nekoliko nedelja. Ne možete sami sve postići, a drugi vam ne pružaju pomoć. Morate znati da je naporan period pred vama i da će vam trebati dosta snage da završite sve što ste planirali.

BLIZANCI

Posao i karijera su vam ovog meseca najznačajniji. Konkurencija je velika, ali vas to ne plaši, već daje energiju i motivaciju da se borite još jače. U ljubavi vam ne cvetaju ruže i to znate. Drugi vas stalno zapitkuju i žele znati zašto je to tako, a to vam samo stvara dodatni pritisak.

RAK

Ovo je mesec kada ćete ostvariti neke nove poslovne kontakte i saradnje, a samo od vas zavisi kako će se ta saradnja završiti. Ukoliko ne žurite sa svojim idejama i budete strpljivi i spremni da čekate, moguća je poslovna saradnja koja će vam doneti ne samo finansijsku korist, nego i bolji društveni položaj i reputaciju kod ljudi kojima se već duže vreme želite dokazati. S druge strane, ako ne želite čekati već odmah krećete s realizacijom i najmanja greška može vas skupo koštati.

LAV

Jednostavno vam nije do posla u februaru, odnosi s kolegama su daleko od sjajnih i nemate snage da se s njima svakodnevno raspravljate oko nekih stvari. Mogući su bolovi u vratu i leđima. Ti problemi nisu veliki, ali vam ipak zadaju problema u određenim situacijama i trebalo bi da se pozabavite ovim zdravstvenim problemom što pre.

DEVICA

Februar je period za koji ste emotivno vezani, nekada vam su se u ovom mesecu dogodile lepe stvari, ali ovog meseca su vam se dogodile i neke loše stvari. Vaše emocije su izmešane i iako se trudite da sačuvate ponos, u dubini duše znate da ste prepušteni sebi.

VAGA

Ovaj mesec, njegova prva polovina, je jedan od psihički najnapornijih koji vas čeka kada je reč o poslu, ali je dobra vest da će to trajati samo u prvoj polovini februara. Nakon toga, period će biti pun pozitivne energije, tako da ćete imati više vremena za odmor i za druženja van posla. Alergija je stanje koje vam i ovog meseca ne daje mira.

ŠKORPIJA

Prijatelji vas često zovu i pitaju se gde ste, a vama je dosta toga da im svaki put objasnite da ste previše zauzeti i da nemate vremena ni za sebe i svoju porodicu. Ipak, kada se situacija na poslu malo smiri, odvojite nekoliko popodneva da se vidite barem s onim najbližim prijateljima kako biste saznali šta ima novo kod njih i šta se događa i na privatnom planu.

STRELAC

Vaša komunikativnost će se pozitivno odraziti i na vaše poslovne aktivnosti. S ljudima lako stupate u kontakt i znate šta je ono što žele da čuju, pa će efikasnost na poslu biti na višem nivou nego u prethodnom periodu. Nemate mnogo ideja oko toga kako poboljšati ljubavnu vezu, osećate se kao da ste pod stalnim nadzorom, a vama treba sloboda i poznanstvo s nekim novim ljudima, željni ste avanture i dobrog provoda.

JARAC

Zdravstvena situacija nije stabilna, ali se potrudite da bude bolja nego prethodnih nedelja. Ako niste u vezi ni ovaj mesec nije neka idealna prilika za započinjanje nove veze. Nemojte žuriti zato što vam sigurno nije potrebna još jedna neuspešna veza s osobom koja je različita od vas.

VODOLIJA

Ovog meseca zvezde su vam naklonjene i jednostavno smatrate da imate dovoljno spretnosti da sve svoje obaveze ispunite na vreme. Poslovni saradnici su oduševljeni vašim pristupom. Puni ste energije i snage. Samo se potrudite da unosite dovoljno minerala i vitamina svakoga dana.

RIBE

Situacija na poslu je ovog meseca dobra. Odnosi s kolegama su na zadovoljavajućem nivou i lepo se slažete. Kada ste konačno shvatili da je sve stvar dogovora, ne postoji više netrpeljivost. S kolegama imate jedan lep odnos. Samo se potrudite da tako ostane i u budućnosti. Kreativni ste u i ideje vam samo naviru.

Autor: nsuzivo.rss

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments