2.2 C
Novi Sad
28/01/2022, 11:51
Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za petak, 01. novembar

Horoskop za petak, 01. novembar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Oko vas se gomila haos a vi se u tome slabo snalazite. Stagnirate na mestu gde ste se zatekli, ali ne gubite nadu. Sve ovo što se danas dešava, u suštini, otvara povoljne prilike koje vi već, negde u sebi, uveliko slutite. Prijala bi vam masaža i opuštanje leđnih mišića.

BIK


Pred vama je dan u kom nećete lako moći da se suočite sa svim poteškoćama koje su oko vas. Prepustite se osećanjima i uživajte u pozitivnoj i romantičnoj atmosferi sa osobom koju volite. Možete da se nadate veoma lepoj atmosferi u kojoj ćete oboje biti sasvim opušteni. Zdravlje osetljivo.

BLIZANCI


Isti trend se nastavlja i nemojte očekivati da se nešto novo desi na današnji dan na polju ljubavi. Moguće je nasledstvo ili neki drugi vid finansijske pomoći. Pred vama je povoljan period za stabilizaciju materijalne situacije. Možete da očekujete značajno poboljšanje. Solidnog ste zdravlja.

RAK


Povoljan je dan za sklapanje novog poslovnog partnerstva ako ste tako nešto već imali u planu. Možete da očekujete potpisivanje ugovora koji će vam biti prilično važan. Srešćete nekoga iz vaše prošlosti, ali nećete uspeti da oživite staru ljubav. Posetite stomatologa radi redovne kontrole.

LAV


Nešto važno na čemu ste radili poprima novu novu formu. Insistiranje na poboljšanju komunikacije može vas nakratko dekoncentrisati i navesti da u važnom trenutku napravite previd. Budite oprezni u saobraćaju, naročito ukoliko ste vozač. Potrebno vam je više fizičke aktivnosti.

DEVICA


Dan je obeležen promenama na emotivnom planu. Verovatno je uzrok svemu bezazlena rasprava koja je prerasla u svađu. Voljena osoba je u ovom trenutku upornija od vas, pa je savet da se na vreme povučete i strpljivo sačekate svojih pet minuta. Hronične tegobe vam se vraćaju.

VAGA


Ovo nije povoljan period za one koji žele stabilnost. Uglavnom će biti uzbuđenja u ovoj sferi, ali ne i izvesnost. Danas ćete lako sklopiti novu saradnju. Radite posao koji volite i ne pada vam teško da mu se maksimalno posvetite. Svaki mali uspeh je za vas sam po sebi velika pobeda. Dobro se osećate.

ŠKORPIJA


Predstoje vam prijatni poslovni razgovori. Iako ste u tajnosti povlačili neke poteze, vaš trud i zalaganje na radnom mestu nisu prošli neopaženo. S druge strane, blago zatezanje odnosa sa voljenom osobom je prolazno pa je uputno da se uopšte ne obazirete na to. Potrudite se da više odmarate i da boravite na svežem vazduhu, da se opustite.

STRELAC


Moguće je da će vam se pojaviti neki novi problemi na poslovnom planu ali ih rešavate uz dovoljno upornosti. Moguće je da ćete sasvim iznenada sresti jednu osobu sa kojom ste ranije imali neki neobavezan odnos. Ponovo se bude stare strasti. Lako ćete doći do intimnog susreta. Predeo grudnog koša vam je osetljiv.

JARAC


Iako ste svesni težine finansijske situacije, to vas ne sprečava da upotrebite svu svoju kreativnost i neku svotu novca utrošite na sitna zadovoljstva koja ćete podeliti s dragim ljudima. To je jedini način da se danas oraspoložite. Bolovi u stomaku su mogući. Pazite na svoju ishranu.

VODOLIJA


Možete da očekujete sasvim povoljan dan za polje posla, nećete imati nikakve trzavice ili komplikacije. Sve što pokrenete ćete veoma lako završiti i stvari jednostavno idu svojim tokom. Imate veliku želju da budete sa osobom koja vam se dopada. Možete da očekujete priliko za zbližavanje sa njom. Zdravlje stabilno.

RIBE


Stižu nepovoljne poslovne vesti od prijatelja ili dugogodišnjeg saradnika koji se nalazi u dalekom inostranstvu. Do kraja dana shvatićete da nije tako crno kako vam se na prvi pogled učinilo. U ljubavi očekujte prijatno iznenađenje. Posetite stomatologa radi redovne kontrole.

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments