20.3 C
Novi Sad
11/07/2020, 03:42
Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za petak, 02. avgust

Horoskop za petak, 02. avgust

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Potrudite se da ispravite greške i da se više posvetite poslu. Ovo je dan u kojem će vam biti data druga šansa. Ne želite da odustanete od ljubavi sa osobom sa kojom se ne slažete baš najbolje. Tvrdoglavst vas može skupo koštati. Skloni ste alergijskim reakcijama. Moguće je da ćete imati manje probleme sa kožom i alergijama.

BIK


Na svet gledate isključivo iz svog ugla. Ne uvažavate tuđa mišljenja pa vas danas čeka prava emotivna turbulencija. Smatrate da su stavovi osoba iz okruženja površni, što bi moglo da bude uzrok popodnevnih diskusija i svađa. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite pozitivne pomake na polju zdravlja.

BLIZANCI


U susretu sa bliskom osobom, izbegavajte osetljivu temu ili pitanja koja predstavljaju uvod u novu raspravu. Nove poslovne događaje povezujete na pogrešan način, a nečije ponašanje tumačite u skladu sa svojim potrebama. Čuvajte svoje srce i potrudite se da vodite više računa o svom zdravlju.

RAK


Započeli ste više stvari odjednom. Iako ste sposobni za takve avanture, današnji tranziti vam ne obećavaju da ćete uspeti. Bolje je da se reorganizujete i počnete da radite jedno po jedno. Do konačnog epiloga ćete više čekati, ali ćete biti mirniji. Mogući problemi sa stomakom su naglašeni kod vas u narednom periodu. 

LAV


Nije povoljan dan za veće poslovne promene. Sve što želite da uradite prvo dobro izanalizirajte iz svih uglova. Ukoliko ste u braku nećete imati baš dobre odnose sa voljenom osobom. Dosta toga vas opterećuje. Manji problemi sa grlom su naglašeni kod vas. Povedite računa o svom zdravlju.

DEVICA


Budite iskreni u društvu osobe koja dobro poznaje Vaše »slabosti«. Nema potrebe da birate pogrešnu ulogu. Izbegavajte potencijalni rizik. Poslovne dileme možete rešavati na pozitivan način, pod uslovom da zatražite nečiji savet. Bez ikakvih problema na ovom polju kod vas. Možete da očekujete da ćete se osećati dobro u svojoj koži danas.

VAGA


Koncentracija vam je danas na visokom nivou. Aktivnost na polju komunikacija može vam poslužiti za lične ciljeve, a posebno ljubavnom planu. Pripazite, verovatno ne primećujete da voljena osoba pokušava da vam saopšti nešto veoma važno. Moguća je prolazna glavobolja kod vas. Očekuje vas period u kojem ćete imati probleme na polju zdravlja.

ŠKORPIJA


Obratite pažnju na osobu koja Vas posmatra zaljubljenim pogledom i sa toplim osmehom na usnama. Planirajte novi ljubavni susret. Ponekad je teško kontrolisati ili strogo usmeravati poslovni dijalog, ali dogovor predstavlja najbolju garanciju za zajednički uspeh. Prijala bi vam fizička aktivnost.

STRELAC


Imate utisak da vašim odlukama upravljaju drugi ljudi. Vaš osećaj možda nije potpuno ispravan, naročito ako mislite da vas ugrožava voljena osoba. Ako pronađete pravo rešenje, nevažno je da li je ideja bila vaša ili tuđa, bitno je da je ispravna. Mogući su problem sa sinusima.

JARAC


Neko nije u stanju da ispuni Vaša emotivna očekivanja, ali uz malo mudrosti i strpljenja situacija može da se promeni. Saradnici odobravaju Vaš način razmišljanja i to deluje ohrabrujuće na nastavak poslovnih pregovora. Povedite računa o grlu koje bi moglo da vam bude osetljivo u narednom periodu.

VODOLIJA


Moguće je da nemate dobar odnos sa ljudima iz poslovnog okruženja i da zbog toga i vaš posao donekle trpi. Čeznete za novim poznanstvima i promenama na ljubavnom polju. Ne prija vam usamljenost. Moguća je vrtoglavica i problemi sa niskim pritiskom. Naredni period vam je nepovoljan za zdravlje i možete da budete skloni brojnim problemima.

RIBE


Za svaki dinar morate dobro da se pomučite. Oslonite se isključivo na svoje sposobnosti, rad, trud i odricanja, jedino ćete na taj način ostvariti zadovoljavajući uspeh. Sav novac koji vam dođe na neki brži i lakši način, tako će i da ode. Moguće je da ste prilično umorni i da vam je potrebno neko vreme da se od svega odmorite i regenerišete.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments