Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za petak, 03. januar

Horoskop za petak, 03. januar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Idete glavom kroz zid. Dosta vam je čekanja i cupkanja u mestu. Mislite da ćete se smiriti ako odmah razrešite sve zavrzlame i nedoumice koje vas muče neko vreme. Ne budite brzopleti, jer greške koje biste danas napravili mogu biti nepopravljive. Izbegavajte alkohol kako biste mogli da održite dobro stanje kada je u pitanju vaše zdravlje.

BIK


Bićete zadovoljni novim okolnostima na polju posla. Pružena vam je mogućnost da napredujete danas. Trenutno imate teške okolnosti na ljubavnom polju. Iz tog razloga možete često biti pod stresom. Problemi sa bubrezima su mogući kod vas u narednom periodu i zato bi bilo dobro da povedete računa o unosu tečnosti.

BLIZANCI


Stalo Vam je da privučete nečiju pažnju, preostaje Vam da upotrebite svoje zavodničke manire i da osmislite originalan nastup. Ukoliko Vam je stalo da se razlikujete od drugih, budite dovoljno efikasni i ubedljivi pred saradnicima. Problemi sa zubima su naglašeni kod vas u narednom periodu.

RAK


Stižu nepovoljne poslovne vesti od prijatelja ili dugogodišnjeg saradnika koji se nalazi u dalekom inostranstvu. Do kraja dana shvatićete da nije tako crno kako vam se na prvi pogled učinilo. U ljubavi očekujte prijatno iznenađenje. Mogući su problemi sa aritmijom u narednom periodu.

LAV


Imate utisak da ćete sve probleme na polju posla danas rešiti prilično lako. Možete da očekujete da ćete imati nov susret sa osobom prema kojoj gajite osećanja. Odlično stanje na ovom planu vas očekuje. Danas ste puni energije i dobrog raspoloženja. Možete da očekujete i da će sreća na neki način biti na vašoj strani.

DEVICA


Vi niste osoba koja voli velike promene. U skladu s tim, ne uživate ni u izlascima. Ako žudite da izađete iz kuće, to je zbog toga što vam unutar nje neko ne prija. Dakle, ne bežite od ukućana već se potrudite da porodične odnose popravite. Izbegavajte preteran unos šećera i potrudite se da na polju zdravlja menjate svoje loše navike. Vreme je da postanete malo odgovorniji prema sebi.

VAGA


Previše razmišljate o nekim ružnim situacijama iz prošlosti. Planirajte susret sa jednom dragom osobom. U prilici ste da završite poslove koji će Vam doneti psihološko olakšanje, ali ne i materijalnu korist ili dobitak. Možete da budete skloni većim poteškoćama kada je u pitanju polje zdravlja.

ŠKORPIJA


Puni ste sebe pa se s radošću pripremate za sve planirane aktivnosti. Sklonost ljubavnim avanturama vas može uplesti u vezu iz koje ćete se teško izvući. Ako želite da izbegnete skandale, savladajte sebe i ne podležite iskušenju.  Povedite računa o zubima koji bi mogli da vam budu prilično osetljivi u narednom periodu.

STRELAC


U odnosu sa bliskom osobom izbegavajte rivalske odnose. Potrebno je da zatražite nečiji oproštaj. Neko Vas navodi na pogrešan izbor ili na prikrivanje istine. Postoje stvari koje činite u tajnosti i mimo nečijeg znanja. Moguća je glavobolja tokom današnjeg dana i generalno možete da budete skloni problemima sa zdravljem.

JARAC


U porodičnom životu pokažite da imate dovoljno poverenja u nečije namere. Svima je potrebna emotivna podrška. Važno je da opravdate svoj poslovni ugled u susretu sa saradnicima. Podstičite kod sebe veću odgovornost. Ne biste trebali da očekujete veće probleme kada je u pitanju vaše zdravlje danas.

VODOLIJA


Budite pažljivi prema partneru, nemojte dozvoliti da Vas neko isprovocira na ružno ponašanje. Umesto da tugujete za propuštenom prilikom, potražite dobitničku kombinaciju na nekoj drugoj strani. Važno je da izbegavate stresne situacije i da budete spremni na to da sebi s vremena na vreme ugodite.

RIBE


Tranziti planeta vam donose šansu da ideje, koje su do sada bile neshvaćene, konačno prezentujete i dobijete podršku kolega od kojih ste to najmanje očekivali. Sleduje vam i zvanično upoznavanje s uticajnom osobom koju znate iz viđenja. Manji problemi sa leđima su naglašeni kod vas u narednom periodu.

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments