10.2 C
Novi Sad
22/11/2019, 00:54
Naslovna Život Horoskop Horoskop za petak, 05. april

Horoskop za petak, 05. april

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Umorni ste od tempa koji vas pritiska već neko vreme. Obeshrabruju vas zahtevi sa svih strana kao i novčane obaveze koje su se nagomilale. Ne krivite druge što je sve na vama, sami ste sve preuzeli na sebe pa je sad vreme da u tome i istrajete. Problemi sa vidom su mogući kod vas u narednom periodu.

BIK

Stalo Vam je da shvatite nečije emotivne namere, ali postoje različiti signali koji Vas zbunjuju i ostavljaju neobičan utisak. Imate dobre ideje i realnu procenu, ali ne dobijate očekivanu podršku u krugu saradnika. Neko ima drugačije poslovne interese. Problemi sa nesanicom su mogući kod vas zbog nervne napetosti koju osećate.

BLIZANCI


Moguće je da će doći do odlaganja planova koje ste imali na ovom polju, sve ide usporeno i to vas čini nezadovoljnim. Na neki način ste se zatvorili u sebe i nije vam lako da pokažete svoja osećanja. Potrebno vam je vreme da donesete odluku. Manji problemi sa zglobovima su naglašeni kod vas.

RAK

Iščekujete promene u čijoj ste realizaciji imali značajnu ulogu. Strpljenje vam danas nije jača strana pa je izvesna tenzija i neraspoloženje. Neophodno je da stvari zadržite pod kontrolom i obuzdate temperament, u suprotnom vam slede ozbiljni stresovi. Mogući problemi sa kičmom. Povedite računa da ne dođe do nekih povreda.

LAV


Uvek postoji i »ružniji deo stvarnosti«, nemojte očekivati da će se problemi rešavati sami po sebi. Pokrenite inicijativu. Nečije reči deluju suviše provokativno, ali na Vama je da kontrolišete svoja osećanja. Važno je da sačuvate koncentraciju. Bolovi u predelu nogu. Moguće je da ćete imati i probleme sa upalama mišića.

DEVICA


Nije povoljan dan za pokretanje novog posla i generalno se potrudite da sada izbegavate bilo kakve važne odluke. Voljena osoba ne pokazuje dovoljno nežnosti i vi se polako udaljavate od nje. Ako ste slobodni nema promena danas. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme kada je u pitanju zdravlje.

VAGA


Ustremili ste se na jednu osobu, ubeđeni da je u njoj sve ono što u ovom trenutku želite. Njeno odbijanje vas još više privlači, ali to nije zato što je to prava osoba za vas, već zato što je vama nepojmljivo da postoji neko ko je imun na vaše čari. Moguća je prehlada, pa povedite računa. Potrudite se da uzimate više vitamina.

ŠKORPIJA


Pred vama je dan tokom kojeg ćete se baviti novim poslovima i novim projektima koji su vam veoma važni. Ukoliko ste slobodni, moguće je da ćete imati šansu za pomirenje sa nekim od bivših. Potrebno vam je više odmora. Nađite više vremena za san. Potrudite se da sa svoje strane napravite dobru organizaciju kako biste mogli da spavate i da se opustite.

STRELAC

Osećate se kao da ste pod stalnom kontrolom, a to je u potpunoj suprotnosti s vašim temperamentom. Voljenoj osobi je potrebna podrška i nema dovoljno razumevanja za vašu hroničnu neozbiljnost. Danas svaka previše ozbiljna tema može preći u otvoren sukob.  Smanjite unos šećera. Važno je da vodite računa o ishrani.

JARAC


Emotivno ste uznemireni, uzalud razmišljate o susretu sa osobom koja nije u Vašem vidokrugu. Delujete netaktično pred okolinom i pričate više nego što je potrebno. Budite oprezniji u društvu saradnika. Skloni ste upalnim stanjima. Moguće je da ćete imati neke probleme sa bolovima i upalama.

 

VODOLIJA


Nemojte da ulazite u rizične poslove ili da dajete svoj novac na pozajmicu i tome sl. Nije vam povoljan dan. Osećate se nekako nemoćno da bilo šta promenite a vidite da odnos sa voljenom osobom ide u pogrešnom smeru. Puni ste energije! Prija vam bavljenje sportom. Posvetite se aktivnostima koje će vam jako prijati.

RIBE


Prepuni ste optimizma i elana tako da pomalo gubite realnu sliku o mogućnostima koje su pred vama. Veliki planovi i ambicije mogu biti zaustavljeni neočekivano nepovoljnom odlukom koji vašu ideju isključuju u startu. Mogući problemi sa bešikom. Potrudite se da idete na redovne lekarske preglede i da vodite računa o sebi.

Autor: nsuzivo.rs

Komentari: