Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Ukoliko se bavite poslovima vezanim za finansije ili bankarstvo povoljan je dan ali nije povoljan za trgovinu. Povedite računa o odnosu koji imate sa voljenom osobom. Moguće je da su problemi veći nego što vi želite da priznate. Stabilnog ste zdravlja.

BIK


Možda niste najbolje raspoloženi za druženje i gužvu, ali morate se pripremiti za nezvane goste, a neki od njih stižu izdaleka. Vaša bezvoljnost može brzo nestati kad vas okupira dobra energija vaših prijatelja koji vas nisu zaboravili. Povedite računa ukoliko imate probleme sa niskim pritiskom jer bi to danas moglo da bude veoma naglašeno.

BLIZANCI


Povedite računa da ne verujete u prevelika obećanja. Moguće je da ćete imati neke probleme koje ne očekujete. Bićete entuzijastični i dobro raspoloženi, a to je upravo ono što će privući druge ka vama. Slušajte svoju intuiciju koja je danas u velikoj meri naglašena. Nemojte da izbegavate svoje unutrašnje osećaje.

RAK


Obaveze od vas zahtevaju koncentraciju i pun mentalni angažman. Frustrira vas sukob između dužnosti prema drugima i potrebe da ugodite sebi. Ako pronađete zadovoljstvo u radu, oslobodićete se grča, a samim tim i neprijatnog osećaja da ste iskorišćeni. Sklonost infekcijama.

LAV


Dan je obeležen neželjenim promenama na emotivnom planu. Verovatno je uzrok svemu bezazlena rasprava koja je prerasla u svađu. Voljena osoba je, u ovom trenutku, tvrdoglavija od vas pa je savet da se ne igrate kako se sve ne bi pretvorilo u trajni raskid.  Prijala bi vam masaža i neki vid opuštanja.

DEVICA


Povoljan je dan za saradnju sa inostranstvom. Moguće je da ćete uskoro isplanirati i poslovni put. Generalno vas očekuje faza u kojoj ćete dosta lakše završavati neke poslove. Dosta toga vas opterećuje, a voljena osoba nema razumevanja za vas. Moguće je da se osećate razočarano. Ne brinete dovoljno o svom zdravlju. Prehlada disajnih puteva.

VAGA


Muči vas problematičan odnos s voljenom osobom. Počinjete da razmišljate o odlasku, ali niste sigurni da li bi to bilo trajno ili samo trenutno rešenje. Ozbiljan razgovor bi bitno rešio situaciju, ali samo ako iskreno kažete sve. Čuvajte se mogućih upala. Niste u preterano povoljnom periodu za zdravlje pa su razni problemi mogući.

ŠKORPIJA


Upetljali ste se u začarani krug. Rešenje vam se nalazi ispred nosa, ali vi se uporno držite stare priče koja opravdava svu blokadu u kojoj ste se našli. Odgovornost svaljujete na bližnje, previđate da ste vi kreator svoje sreće, a ne oni. Problemi sa nesanicom.

STRELAC


Moguća je ljubav sa važnom ili slavnom osobom, ali odnos verovatno neće biti dugotrajan. Veoma ste posvećeni poslu i lako završavate sve obaveze. Može se reći da je ovo jedan od dana kada ste najproduktivniji. Dajete sve od sebe kako biste uspeli da završite sve obaveze. Nervni sistem vam je osetljiv.

JARAC


Ukoliko ste slobodni, očekuje vas veoma važno novo poznanstvo sa osobom koja će uneti ljubav u vaš život. Možete da se nadate veoma lepim, nežnim i romantičnim trenucima danas. Nazadovanje u karijeri, problemi sa nadređenima pa možda i gubitak posla. Hronični problemi vas muče.

VODOLIJA


Morate pristati na kompromis ukoliko želite da iskoristite veliku priliku da svoju kreativnost i osećaj za estetiku dobro unovčite. Zastoj koji se može isprečiti je prolaznog karaktera, ali samo ako naučite da se ne suprotstavljate. Povedite računa o ishrani koja bi trebala da postane bolja i uravnoteženija.

RIBE


Možete da se nadate dobroj atmosferi i mirnoj komunikaciji u poslovnom okruženju. Jedino finansijama niste zadovoljni. Doživećete manju prolaznu nestabilnost u sferi odnosa. Moguće je neko novo poznanstvo. Mogući su problemi sa bronhijama, plućima, disajnim putevima. Povedite računa i izbegavajte cigarete, duvanski dim, zagušljive prostorije.

 

 

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments