16.7 C
Novi Sad
07/04/2020, 15:09
Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za petak, 08. mart

Horoskop za petak, 08. mart

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Imate povoljan dan ispred sebe pa bi bilo dobro da se pozabavite sada važnim poslovnim odlukama i da nađete nova rešenja. Moguće je da ste spremni za neke manje rizike jer smatrate da ćete tako doći do željenih promena. Povedite računa o višku kilograma koji bi mogao da vam stvara manje probleme sa zdravljem.

BIK

Voljena osoba pokušava da primiri zajedničku tenziju ili da Vas oraspoloži sa nekim novim i zanimljivim idejama. Isključivost u mišljenju stvara novu zabludu. Negativni rezultati nastaju, kao posledica pogrešnih poslovnih procena i povlačenja loših poteza. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite pozitivno i stabilno stanje na ovom polju, da rešite probleme iz prošlosti.

BLIZANCI


Očekuje vas važna lekcija u kojoj morate da savladate svoju strastvenost koja je vaša glavna osobina koja često radi protiv vas. Svesni ste svojih potencijala, ali, isto tako morate biti svesni da ne možete glavom kroz zid. Manji problemi sa nogama i cirkulacijom su mogući kod vas u naredom periodu.

RAK

Vreme je da se postavite zrelo i da preuzmete neke poslovne odgovornosti na sebe.  Impulsivno reagujete i lako ulazite u konflikte sa voljenom osobom. Pred vama je nepovoljan dan kada je u pitanju ljubav.  Naglašen je pad imuniteta, sklonost ka prehladama, upalama i problemi tog tipa. Povedite računa o svom zdravlju.

LAV


Potrebno je da se suočite sa svojim zabludama, lepe želje ponekad ostaju na nivou maštanja o stvarima koje su Vam nedostupne. Neko ne ispunjava Vaša očekivanja u poslovnom dogovoru. Na kraju, shvatićete da sve ima svoju cenu. Potreban vam je odmor i opuštanje kako bi vam zdravstveno stanje bilo bolje.

DEVICA


Postoje situacije koje treba da »obilazite u velikom luku«, jer emotivno rivalstvo ostavlja i niz loših posledica. Ne dopada Vam se nečija uloga ili ponašanje u poslovnim pregovorima. Budite mudri i uzdržani. Posetite oftamologa za svaki slučaj ako primećujete da vam se dešavaju smetnje sa očima.

VAGA


Dobijate nova zaduženja. S obzirom na to da je u pitanju oblast u kojoj se vi niste isprobali u prošlosti, prihvatate sve kao veliki izazov. Dokazaćete sebi a i drugima koliko su velike vaše sposobnosti. Ne zalećite se jer niste bezgrešni.  Pred vama je nepovoljan period u kojem su mogući problemi.

ŠKORPIJA


Mimo svoje volje pristajete na kompromisno rešenje pred bliskom osobom. Vaš partner ima odlučujuću ulogu i završnu reč. Imate utisak da Vam neko nameće oštrije kriterijume od onih koje dobijaju Vaši saradnici. Iritira Vas negativna selekcija. Vreme je da se posvetite više sebi i bavljenju sportom, odnosno fizičkoj aktivnosti.
STRELAC

Možete da očekujete povoljan dan tokom kojeg ćete rešiti sve probleme koji su vas brinuli u prethodnom periodu. Ako imate partnera možete da očekujete da će vaš odnos da bude stabilan i da ćete se dobro osećati jedno pored drugog. Mogući su problemi sa disanjem kao i probemi vezani za kašalj, pluća.

JARAC


Kada niko ne zna kako dalje, vama se javi spasonosna ideja. Da biste sačuvali harmoniju, bez koje ne funkcionišete, u stanju ste da date sve od sebe kako biste na taj način premostili probleme. Budite racionalni, ne precenjujte svoje sposobnosti. Čuvajte se povreda, osetljivi ste danas i podložni raznim iznenadnim problemima na polju zdravlja.

VODOLIJA


Dobro procenite gde se nalazi granica između pristojnog ponašanja i emotivnog poverenja. Važno je da se pridržavate liste prioriteta, sve drugo odložite za neku bolju priliku. Problemi sa alergijama su naglašeni kod vas kao i opšta osetljivost organizma kada je u pitanju zdravlje. Vreme je da se više posvetite sebi i svojim problemima.

RIBE


Pokušavate da analizirate poslovnu situaciju u kojoj ste se našli i dolazite do zaključka da ste puno grešili. Pokažite malo fleksibilnosti u odnosu sa voljenom osobom ako želite da rešite probleme koje imate u vašoj vezi. Povedite računa o pritisku koji bi mogao da vam oscilira. Očekuju vas problemi sa zdravljem u narednom periodu.

 

Autor: nsuzivo.rs

Komentari: