0.5 C
Novi Sad
21/01/2022, 10:15
Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za petak, 10. avgust

Horoskop za petak, 10. avgust

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Moguće je da ćete doživeti avanturu, a ako ste već u vezi možete se zaljubiti u osobu koja nije vaš partner. Danas ćete dobiti više dobrih prilika ili imati mnoštvo dobrih ideja.  Problemi sa stomakom su naglašeni. Moguće je da tegobe sa varenjem dolaze i na psihosomatskoj osnovi. Pazite na želudac koji vam je sada pogotovo osetljiv.

BIK


Kada niko ne zna kako dalje, vama se javi spasonosna ideja. Da biste sačuvali harmoniju, bez koje ne funkcionišete, u stanju ste da date sve od sebe kako biste na taj način premostili probleme. Budite racionalni, ne precenjujte svoje sposobnosti. Mogući su problem sa disajnim putevima.

BLIZANCI


Možete da očekujete preokrete kada je u pitanju poslovno polje. Ništa neće biti onako kako očekujete. Moguće je da imate pogrešnu sliku o osobi koja vam se dopada i da ćete uskoro razbiti svoje iluzije. Povedite računa o štitnoj žlezdi. Mogući su generalno problemi vezani za hormone.

RAK

Vaš ljubavni život će biti ako ne savršen onda bar zadovoljavajuć. Oni koji su sami, mogu
ostvariti vezu sa nekim ko je stariji od njih. Mogući problemu u sferi nekretnina i privatnog biznisa. Moguća je glavobolja. Pred vama je faza u kojoj možete biti generalno osetljiviji na polju zdravlja.

LAV


Niste sigurni kuda idete dalje, sve što znate je to da vam treba promena. Uslove za putovanje nemate, a to je ono što bi vam trenutno pomoglo. Ne upadajte u mračna raspoloženja, stvari se odvijaju baš onako kako treba, uskoro ćete znati šta vam je činiti. Podložni ste depresiji i manjim problemima emotivne prirode.

DEVICA


Neke nove vesti vam pristižu ali vi kao da niste sigurni da li su to istiniti podaci. Ukoliko ste u vezi sa osobom koja je rođena u nekom od vatrenih znakova, moguće je pozitivno iznenađenje za vas. Problemi sa cirkulacijom su naglašeni u manjoj meri kod vas.

VAGA


Povoljne okolnosti će vladati u vađem ljubavnom životu, a sigurno ćete doživeti nešto divno. Mogući administrativni ili logistički problemi ili ćete nešto izgubiti. Ukočenost bi mogla da vas prati tokom današnjeg dana i jako je važno da povedete računa o tome. Mogući su maloveći problemi sa leđima i kičmom kod vas.

ŠKORPIJA


Prihvatili ste se obaveza koje nisu u skladu s vašom prirodom. Tešite se tako što na sve to gledate kao na privremeni projekat koji, kada se završi, donosi nove mogućnosti. Ako je u sve to uključen i partner, budite oprezni, raspodela uloga bi mogla da pređe u naviku.  Problemi sa holesterolom su mogući kod vas.

STRELAC


Moguća je ljubav sa nekim iz kruga prijatelja ili nekim koga ćete upoznati preko prijatelja. Možete biti zadovoljni time kako stvari stoje iako su moguće neke promene u ovoj sferi. Čuvajte bubrege. Mogući su problemi na polju zdravlja. Eventualne tegobe vezane za pesak ili kamen obaveznoprijavite lekaru. Nemojte da uzimate lekove na svoju ruku.

JARAC


Moguć je zanimljiv susret sa osobom slobodnih shvatanja. Prihvatite izazov, ali držite sve u tajnosti jer vas kasnije ta avantura može skupo koštati. Tenzirani ste, potrebna vam je rekreacija, ali se pričuvajte fizičkih povreda. Potrebno je da redovnije jedete. Važno je da se pozabavite pitanjem vašeg varenja i metabolizma.

VODOLIJA


Moguće je da je došlo vreme da se suočite sa realnim poteškoćama i nepogodama koje vladaju na poslovnom polju. Očekuje vas stabilna ljubavna situacija. Ako ste slobodni, moguć je flert ali ne i početak veze. emojte se forsirati. Današnji dan vam je povoljan za odmor i opuštanje.

RIBE


Vodite razgovore od kojih očekujete previše. Teme nisu važne, ali vi ste im dali na značaju. Nadmetanje u stavovima gubi svaki smisao jer krajnji cilj ne postoji. Ne trošite uludo reči, naročito ako je prekoputa vas neko kome ne verujete. Prijala bi vam veća fizička aktivnost. Potrebno je da se više posvetite stvaranju zdravijih navika i da češće vežbate.

 

 

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments