Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za petak, 11. januar

Horoskop za petak, 11. januar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Svedite svoju nestrpljivost i impulsivnost na minimum kako biste izbegli veće nevolje. Sebi dajete slobodu da polažete pravo na zasluge koje niste zaradili. Vreme je da pronađete lepotu u odricanju i davanju, makar simbolično poklanjali sitnice. Moguće je da su vam bubrezi osetljivi.

BIK

Pod velikim ste pritiskom i od vas se očekuje da sprovedete ne baš popularne mere. Svojim prisustvom nećete uspeti da sprečite žustre rasprave u kojima će biti i teških reči. Zauzmite stav i bez mnogo reči saopštite svoje namere. Mogući su problemi sa osetjivom kožom. Potrudite se da sebi obezbedite adekvatnu negu i kvalitetne kozmetičke proizvode.

BLIZANCI


 Voljena osoba će vas razveseliti I pomoći vam da nađete radost u trenutnoj situaciji, kakva god da je. Može se desiti da imate problema u partnerskom poslu. Redovno kontrolišite pritisak. Možete da očekujete da ćete imati oscilacije na ovom polju. Ukoliko ste već imali probleme, preporuka je da se javite vašem lekaru.
RAK

Možete da očekujete pozitivne okolnosti kao i priliku da ostvarite poslovno napredovanje u narednom periodu. Ukoliko imate partnera, sa njim vas očekuje povoljan dan u kojem ćete razmenjivati nežnosti. Bez većih problema na polju zdravlja kod vas. Možete da očekujete da ćete imati sasvim dobar i miran tempo i da će vam današnji dan generalno biti povoljan.

LAV


Partner iznenada postavlja pitanja koja u Vama podstiču emotivnu nelagodnost ili loš predosećaj. Nema potrebe da se izlažete velikom fizičkom naporu niti poslovnom riziku. Važno je da shvatite suštinu problema. Povedite računa o grlu koje bi moglo da vam bude osetljivo tokom današnjeg dana.

DEVICA


Predstoji vam pozitivna promena na ljubavnom planu. Situacija kreće nabolje. Zbog intenzivnih poslovnih obaveza, svoje slobodno vreme ćete provoditi radno pa će to odvajanje od partnera doneti stimulans za period koji dolazi. Potrudite se da nađete dovoljno vremena za sebe, izađite negde sa prijateljima, posetite saunu ili salon za masažu, ugodite malo sebi.

VAGA


Bežite iz realnosti tako što se prepuštate carstvu mašte i snova. Pogrešno tumačite ljubaznost jedne osobe koja vam svojim blagonaklonim ponašanjem šalje signal da vas poštuje, a vi verujete da je u izgledu koketiranje i najava ljubavne avanture. Moguća je glavobolja i problemi sa umorom.

ŠKORPIJA


Nema razloga da preterano ističete svoje zahteve u društvu voljene osobe. Stvari će same doći na svoje mesto, budite strpljiviji. Kolebate se između dve poslovne ponude. Potrebno je da promenite neka osnovna pravila u dogovoru sa saradnicima zarad većeg uspeha. Moguće je da vas muči nesanica.

STRELAC


Muči vas sumnjičavost pa dižete zidove oko sebe. Umesto ljubomore, priberite se i povratite svoje samopouzdanje. Partner će vas višestruko nagraditi, a vi ćete pronaći novu ljubav u sebi, onu za koju ste mislili da ne postoji. Verujte u sebe i uspećete. Moguće je da vas muči nesanica. Pred vama je faza u kojoj ćete biti pod većim stresom.

JARAC

S jedne strane imate vama nadređene ljude, a s druge strane one koji su ispod vas i čekaju vaš potez od koga zavisi njihova sudbina. Da biste svima udovoljili, morate pošteno odmeriti. Budite odlučni, vaš osećaj za pravdu će pobediti. Potrudite se da se dovoljno posvetite sebi i svojim potrebama kao i svom zdravlju.

VODOLIJA


Beg od realnosti je najlakši ako se fokusirate na tuđ život i probleme koji ne pripadaju vama. Iako verujete da ste u svetoj misiji spasavanja drugih ljudi, u pozadini vi u stvari samo izbegavate suočavanje s sopstvenim problemima koji čekaju samo vas. Izbegavajte unos alkohola kao i ostalih štetnih materija.

RIBE


U susretu sa voljenom osobom, nema potrebe da smišljate nove ili lažne izgovore koji deluju neubedljivo. Važno je da se pravilno distrancirate od osobe koja ima sumnjive namere i negativan uticaj na Vaše ponašanje. Prikazani ste kao da vam je urogenitalni trakt u ovom periodu veoma osetljiva tačka i da su moguće razne komplikacije na tom polju.

 

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments