Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za petak, 12. jul

Horoskop za petak, 12. jul

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Muče vas strahovi. Život organizujete na samo vama jasan način, a to vas izlaže kritici bližnjih. Niste raspoloženi za ubeđivanja i duge iscrpljujuće razgovore, a bez toga ne postoji drugi način da sebe opravdate. Budite tolerantniji. Mogući su problemi sa sinusima. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati manje probleme sa prehladom.

BIK


Ne možete da se oslobodite emotivnog utiska o jednoj osobi. Često razmišljate o stvarima koje su Vam nedostupne iz sadašnje perspektive. Potrebno je da odložite neke poslovne dogovore. Postoje stvari koje zahtevaju kreativno razmišljanje i fazu stvaralačke inkubacije. Moguće je da vas stižu neke crne misli sa kojima ste se borili u ranoj fazi svog života.

BLIZANCI


Ljubav vam u ovom periodu lako dolazi. Osećanja za nekoga s kim radite.  Bez bitnih dešavanja, isti trend se nastavlja. Povedite računa o leđima. Mogući su problemi sa kičmom. Ukočenost, bolovi u leđima i napetost vas konstano prate. Vreme je da se posavetujete sa fizijatrom.

 RAK


Prihvatate se poslova koje su vaši saradnici morali da završe. Iz nekog razloga, umislili ste da je samo vaša dužnost da se žrtvujete. Trenutnu bolećivost usmerite na ljubavni život, jer je voljena osoba, možda, neutešno usamljena.  Bavite se sportom i posvetite se fizičkoj aktivnosti. Vreme je da se vratite u kondiciju i da se vratite u dobru formu.

LAV


Vraćate se u formu. Poslovi koji su iz nepoznatih razloga tapkali u mestu, danas se aktiviraju. Pomalo ste zbunjeni raspletom, jer ste posle dugog čekanja izgubili nadu. Ovih dana ćete više preispitivati svoje motive nego što ćete nešto konkretno raditi.  Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni tegobama vezanim za oči, sinuse i glavu generalno.

 

DEVICA


U susretu sa voljenom osobom delujete napeto, jer mnoge stvari iznenada izmiču Vašoj volji ili strogoj kontroli. Ukoliko Vam je stalo da ostvarite poslovni uspeh, potrebno je da preuzmete odgovornost za svoje postupke. Povedite računa o unosu tečnosti i posavetujte se sa vašim lekarom oko svega.

VAGA


Sva vaša pažnja je usmerena na problematičnu situaciju koja se odvija u krugu vaše porodice. Kulminacija svega stiže danas, a dobra vest je da je rešenje jednostavno i za vas povoljno. Nakon velikih turbulencija, predstoji vam veliko olakšanje. Ukočenost vam stvara manje probleme. Prijala bi vam masaža ili neki vid fizikalne terapije.

ŠKORPIJA


Izbegavajte rivalstvo u odnosu sa voljenom osobom. Vama ne trebaju emotivno dokazivanje i novi dramski zapleti. Nema razloga da se opterećujete dodatnim obavezama. Svaki problem ima dobro rešenje, pod uslovom da prihvatite koristan savet ili nečiju asistenciju. Moguće su srčane smetnje pa je važno da povedete dovoljno računa o zdravlju tokom ove faze.

STRELAC


Nema potrebe da se ponašate teatralno u društvu voljene osobe. Prilagodite svoju ulogu u skladu sa zajedničkim potrebama. Važno je da odaberete situaciju koja paralelno ispunjava Vaša duhovna interesovanja i donosi materijalnu korist. Odmarajte što više. Potrudite se da sebi date vremena da se zdravlje sasvim oporavi.

JARAC


Možete naći ljubav, pogotovo ako budete izašli u veće društvo ili na neki događaj. Vaša poslovna situacija će se popraviti. Muči vas nervoza i stres. Moguće je da čete na polju zdralvlja imati neke psihosomatske probleme. Pred vama je dan u kojem ćete biti i te kako napeti.

VODOLIJA

Težite ka slobodi, međutim, bolje je da se suzdržite, jer nije povoljan period za pobunu. Disciplinovano i na vreme obavljajte sve radne zadatke, jedino ćete na taj način izbeći napete aspekte koji vam mogu zakomplikovati finansijsku situaciju. Povedite računa ako ste već imali neke tegobe, ciste, upale ili probleme sa kamenom i peskom u bubrezima.

RIBE

Ignorišete finansijske probleme pa vam ovih dana sledi neprijatno iznenađenje. Očekujte obaveštenje ili isporuku nekog računa na koji ste potpuno zaboravili. Pre nego što se prepustite panici, proverite da nije došlo do greške. Povedite računa o ishrani. Važno je da izbacite unos soli kao i unos preterano masne hrane.

 

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments