1.2 C
Novi Sad
04/12/2021, 20:58
Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za petak, 12. oktobar

Horoskop za petak, 12. oktobar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Svedite svoju nestrpljivost i impulsivnost na minimum kako biste izbegli veće nevolje. Sebi dajete slobodu da polažete pravo na zasluge koje niste zaradili. Vreme je da pronađete lepotu u odricanju i davanju, makar simbolično poklanjali sitnice. Moguće je da su vam bubrezi osetljivi.

BIK

Izgleda da neko sa strane kvari plan ili dogovor koji imate sa svojim partnerom. Nemojte odustajati od svojih ljubavnih namera. U dogovoru sa jednom osobom završavate posao koji deluje vrlo perspektivno. Dobar glas daleko se čuje, očekuje Vas uticajna reklama ili dobitak. Moguć je pad imuniteta. Potrudite se da pripazite na svoje zdravlje.

BLIZANCI


 Voljena osoba će vas razveseliti I pomoći vam da nađete radost u trenutnoj situaciji, kakva god da je. Može se desiti da imate problema u partnerskom poslu. Redovno kontrolišite pritisak. Možete da očekujete da ćete imati oscilacije na ovom polju. Ukoliko ste već imali probleme, preporuka je da se javite vašem lekaru.
RAK

Splet okolnosti vas dovodi na mesto gde vaša promišljena priroda dolazi do potpunog izražaja. U prilici ste da kratkim savetom rešite veliku zbrku, ali niste sigurni da li treba da se umešate. Više verujte u sebe, nema potrebe da toliko analizirate. Povećajte unos tečnosti. Potrebno je da unosite više vode.

LAV


Partner iznenada postavlja pitanja koja u Vama podstiču emotivnu nelagodnost ili loš predosećaj. Nema potrebe da se izlažete velikom fizičkom naporu niti poslovnom riziku. Važno je da shvatite suštinu problema. Povedite računa o grlu koje bi moglo da vam bude osetljivo tokom današnjeg dana.

DEVICA


Najbitnije će vam biti da provedete kvalitetno vreme sa izabranom osobom I to u nekom
intimnom kutku. Može se desiti da nazadujete u karijeri ili dam orate da popravljate neke greške. Povedite računa o ishrani. Koja bi kod vas sada mogla da bude na neki način problematična tačka.

VAGA


Bežite iz realnosti tako što se prepuštate carstvu mašte i snova. Pogrešno tumačite ljubaznost jedne osobe koja vam svojim blagonaklonim ponašanjem šalje signal da vas poštuje, a vi verujete da je u izgledu koketiranje i najava ljubavne avanture. Moguća je glavobolja i problemi sa umorom.

ŠKORPIJA


Nema razloga da preterano ističete svoje zahteve u društvu voljene osobe. Stvari će same doći na svoje mesto, budite strpljiviji. Kolebate se između dve poslovne ponude. Potrebno je da promenite neka osnovna pravila u dogovoru sa saradnicima zarad većeg uspeha. Moguće je da vas muči nesanica.

STRELAC


Muči vas sumnjičavost pa dižete zidove oko sebe. Umesto ljubomore, priberite se i povratite svoje samopouzdanje. Partner će vas višestruko nagraditi, a vi ćete pronaći novu ljubav u sebi, onu za koju ste mislili da ne postoji. Verujte u sebe i uspećete. Moguće je da vas muči nesanica. Pred vama je faza u kojoj ćete biti pod većim stresom.

JARAC

Generalno se nalazite u povoljnom periodu za posao. Sve ide onako kako ste očekivali. Dolazi vam poznanstvo sa osobom koja vam deluje promenljivo i niste sigurni koliko možete da joj verujete. Mogući su vaši hronični problemi vezani za ukočenost pa povedite računa o tome.

VODOLIJA


Beg od realnosti je najlakši ako se fokusirate na tuđ život i probleme koji ne pripadaju vama. Iako verujete da ste u svetoj misiji spasavanja drugih ljudi, u pozadini vi u stvari samo izbegavate suočavanje s sopstvenim problemima koji čekaju samo vas. Izbegavajte unos alkohola kao i ostalih štetnih materija.

RIBE


U susretu sa voljenom osobom, nema potrebe da smišljate nove ili lažne izgovore koji deluju neubedljivo. Važno je da se pravilno distrancirate od osobe koja ima sumnjive namere i negativan uticaj na Vaše ponašanje. Prikazani ste kao da vam je urogenitalni trakt u ovom periodu veoma osetljiva tačka i da su moguće razne komplikacije na tom polju.

 

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments