3.3 C
Novi Sad
04/12/2022, 07:13
Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za petak, 14. decembar

Horoskop za petak, 14. decembar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Možete odigrati značajnu ulogu i ublažiti nepremostiv jaz među članovima vaše porodice. Ovo bi vam znatno poboljšalo raspoloženje i povratilo poljuljano samopouzdanje koje vas je, možda, u proteklom periodu potajno mučilo. Moguće je da ćete imati karijes ali i neke probleme sa desnima, sklonost ka paradontopatiji je naglašena kod vas.

BIK


Nemate dovoljno koncentracije i niste motivisani za posao pa danas više izbegavate obaveze nego što ste im posvećeni. Moguće je da ste došli do svoje granice izdržljivosti i da je vreme da partneru kažete da se neke stvari moraju menjati. Izbegavajte alkohol i poroke. Možete imati manje probleme sa zdravljem u narednom periodu.

BLIZANCI


Potrebno je da objasnite voljenoj osobi zbog čega povremeno izgledate zamišljeno ili odsutno. Nemojte dozvoliti da neko drugi govori u Vaše ime, procenite kada treba da preuzmete kontrolu nad važnim događajima.  Probava vam je osetljiva i zato je jako važno da vodite računa o svojoj ishrani.

 RAK


Konačno biste mogli da donesete odluku, iako je to vama najveći problem. Pobedite svoju kolebljivost i prihvatite se odgovornosti. Izbegavajte rasprave sa muškarcima. U ljubavi ne oklevajte, pravi je trenutak da zauzmete čvrst stav. Mogući su problemi sa alergijskim reakcijama.

LAV


Nema razloga da igrate neku dvostruku ulogu ili da prikrivate deo istine. Ne možete zavarati svog partnera. Ukoliko se Vaši poslovno-finansijski ciljevi ne uklapaju u zajedničke interese, ne budite sujetni i promenite svoju prvobitnu strategiju. Problemi sa želucem su naglašeni kod vas. Moguće je da vas muči i gorušica.

DEVICA


Ulazite u novi poslovni projekat koji će se na duže staze pokazati kao veoma značajan za vas. Možete da očekujete zanimljiv splet okolnosti koji vas vodi do jednog sasvim novog ljubavnog poznanstva. Čuvajte svoje krvne sudove. Mogući su problemi vezani za krvotok, cirkulaciju.

VAGA


Osećate se prazno. Možda ste, ovih dana, završili važne zadatke pa ste mislili da će ovaj dan biti spektakularno radostan. Zadovoljstvo izostaje zbog naglog pada adrenalina. Da biste se povratili, hitno smislite nove ciljeve. Prijaće Vam vitaminska ishrana, konzumirajte više tečnosti.

 

ŠKORPIJA


Moguće je da su pred vama velike promene na poslovnom polju i da ćete vi biti zadovoljni time. Niste zainteresovani za novu vezu iako imate udvarača koji nije nepoželjan. Jednostavno vam je važnija vaša sloboda. Povedite računa o sinusima koji bi kod vas mogli da budu osetljivi u narednom periodu.

STRELAC


Osmislite originalan nastup koji treba da zadovolji blisku osobu. Važno je da napravite dobar izbor u svakom pogledu. Upotrebite moć sugestije kada pregovarate sa poslovnim partnerima. Postoje situacije koje zahtevaju veliki mentalni napor i prilagođavanje. Mogući su problemi sa hormonima pa povedite računa o tome.

JARAC


Možete da očekujete dobar dan za sklapanje novih poslova. Pred vama je generalno povoljna poslovna atmosfera. Ako budete poslušali intuiciju ukazaće vam se prilika za vezu sa jednom veoma harizmatičnom ali i dobrom osobom. Glavobolja vas prati tokom dana, generalno ste sada prilično osetljivi

VODOLIJA

Samopouzdanje je na uzlaznoj putanji pa zbog toga saradnicima nije lako da drže korak s vama. Vaša direktnost nije prijatna okolini, ali je vama korisna. Oslušnite svoju intuiciju, jedna naizgled banalna ideja može biti dobitak za vas. Rešićete se nekih problema na polju zdravlja.
RIBE

Neko Vas navodi na pogrešan izbor. Na vreme zatražite nečiji oproštaj i izbegavajte emotivno rivalstvo. Ne možete zavaravati saradnike pričom koja imponuje Vašoj sujeti i zanemariti nečiju oštroumnost. Ako ste do sada imali bilo kakve tegobe sa kardiovaskularnim sistemom one bi se u narednom periodu mogle pogoršati.

 

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments