-0.1 C
Novi Sad
26/01/2022, 06:47
Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za petak, 15. februar

Horoskop za petak, 15. februar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Ukazaće vam se šansa za aktivnosti koje vas mogu navesti na ideju o pokretanju privatnog posla. Zategnuti odnosi sa šefovima i loša atmosfera iznedriće ekipu ljudi sa kojom možete planirati samostalni biznis. Povećajte unos magnezijuma. Bilo bi dobro za vaš nervni sistem da unosite više minerala.

BIK

Niste sigurni u svoje potencijale. Razmišljate kako da poboljšate efikasnost i nekom inovacijom popravite svoju finansijsku situaciju. Iskoristite priliku da okupite oko sebe prijatelje koji vam mogu pomoći u svemu, pa i poslu. Mogući su bolovi u grlu, pa povedite računa. Generalno ste osetljivi i možete biti podložni upalama.

BLIZANCI


Dobra komunikacija sa osobama suprotnog pola. Danas možete naći nekoga s kim ćete imati i strast i ljubav. Moguće su greške napravljene u brzini ili zbog nepažnje. Bilo bi dobro da proverite nivo holesterola u krvi. Očekuju vas manji problemi sa masnoćama i bilo bi dobro da to regulišete na vreme.

RAK

Nemojte da reagujete razdražljivo kada je posao u pitanju, važno je da zadržite jedan deo smirenosti. Nije povoljan dan za ljubav, ako imate partnera moguće su svađe i rasprave sa njim u većoj meri. Osećate veliki pritisak. Skloni ste brojnim tegobama na ovom polju i bilo bi dobro da u narednom periodu posetite vašeg lekara.

LAV


Pokušavate da otkrijete neke važne informacije i da dođete do zaključka ko vam je iskren prijatelj a ko ne.  Najbolje bi bilo da tokom današnjeg dana ne očekujete prevelike promene na ljubavnom planu. Nije povoljan trenutak za nova poznanstva kao ni za početak nove veze. Potrebno vam je više kvalitetnog sna.

DEVICA


Ukoliko ste na bilo koji način uključeni u trgovinu, dan će biti stresan za vas. Iako ste u iskušenju da konačno dovršite neke zaostale poslove, odolite iskušenju i sve odložite za neko vreme, jer sve što uradite danas, radićete ponovo. Povedite računa o imunitetu. Proverite svoju krvnu sliku, povećajte unos vitamina i minerala.

VAGA


Saradnici vam na neki način smetaju. Ne podudaraju vam se stavovi i mišljenja i to vas dosta koči. Pogrešan trenutak za početak veze. Moguće je da će se susret sa osobom koja vam se dopada odložiti do daljnjeg. Moguća je ukočenost i bolovi u predelu vrata i leđa. Možete da očekujete nešto teži dan.

ŠKORPIJA


Ne prihvatajte na sebe nove obaveze, najbolje je da dan provedete u minimalnim poslovnim aktivnostima. Uskoro vas očekuje veći priliv novca koji, velikim delom, može rešiti finansijske probleme za koje, trenutno, nemate dugoročno rešenje. Pred vama je faza u kojoj od vaših navika zavisi i vaše zdravlje.

STRELAC

Moguće je da ćete danas imati neku manju štetu ili nepravdu koja je vezana za vaše poslovno polje. Moguće je da ste duže vreme bili usamljeni i da vam takvo stanje više nikako ne prija. Želite promene i nova dešavanja. Mogući su zdravstveni problemi. Pred vama je nešto teći dan tokom kojeg ćete se osećati generalno malaksalo.

JARAC


Danas nećete umeti na pravi način da pokažete svoje emocije, što će možda negativno uticati na vaš ljubavni život. U ovom periodu vam je bitno da vaš radii ma neki širi društveni značaj. Izbegavajte preteran unos kofeina. Mogući su manji problemi sa povišenim pritiskom i aritmijom

VODOLIJA


Partner vas provocira i iskušava, pa vam, u afektu, izleće nešto što ste želeli da prećutite. Sve može kulminirati odlukom od koje strepite. Nalazite se u nezavidnom položaju, ne želite dalje, ali ne biste ni da raskinete. Moguće je da ćete imati probleme sa vipkom kilograma u narednom periodu i da je jako važno da ozbiljno na tome poradite.

RIBE


Može vam se dopasti neko ko je daleko ili nedostižan. Najviše će vas interesovati postizanje
duhovne bliskosti. Povećan obim posla će vas opteretiti. Mučnina bi mogla da vas prati tokom današnjeg dana kao i problemi koji su vezani za stomak i organe za varenje. Potrudite se da povedete više računa o svojoj ishrani.

 

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments