1.6 C
Novi Sad
21/01/2022, 11:17
Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za petak, 15. novembar

Horoskop za petak, 15. novembar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Sustižu vas umor, a moguće i prehlada. Očekujete blagonaklonost nadređenih lica, ali to izostaje. Da biste danas bili pošteđeni, morate se jasno izjasniti. Ipak, budite pažljivi, svaka komunikacija u vidu pisanih poruka može se pretočiti u nesporazum. Povedite računa o svom grlu koje može da bude veoma osetljivo i podložno upalama.

BIK

Previše očekujete od partnera ili osobe koja vešto izbegava odgovore na Vaša pitanja. Lakše je krivicu prebaciti na druge, posebno ako neko nema dovoljno hrabrosti da Vam se suprotstavi. Povedite računa o zdravijoj ishrani. Mogući su problemi zbog pogrešnih navika.

BLIZANCI


Partner postavlja različita pitanja, a od Vas očekuje istinu i »neoborive dokaze«. Prijaće Vam razgovor sa bliskom osobom. Pokušavate da potencirate svoje zahteve ili pravila poslovnog dijaloga, ali saradnici ne pokazuju dovoljno sluha za zajedničke interese. Prolazna mučnina je moguća ili manji problemi sa želucem.
RAK

Osećate da vas neko ugrožava. Pobeda je moguća uz veliku borbu ukoliko budete dovoljno istrajni. Mnogi će ovaj period na poslu osetiti povećanu tenziju, a sve to kao rezultat nekih promena koje se odvijaju unutar firme u kojoj ste angažovani. Mogući su problemi sa nogama, proširenim venama, cirkulacijom ali i sa oticanjem nogu.

LAV


Imate utisak da se neke stvari dešavaju mimo Vašeg znanja, pažljivije analizirajte nečiju priču i ono što se krije između redova. Saradnici nemaju dovoljno sluha za nove ideje, a pritisak sa Vaše strane donosi suprotan efekat. Strpljivo sačekajte bolje uslove. Bez većih problema na polju zdravlja kod vas. Stanje vam je generalno solidno i vi ste zadovoljni, dobro se osećate.

DEVICA


Sklapanje novog poslovnog ugovora bi moglo da bude zahtevniji posao nego što očekujete.  Možete da se oslonite na svog partnera koji se maksimalno trudi da vam ugodi i da bude tu za vas u svakom pogledu. Imate probleme sa ukočenim leđima, bolovima u predelu kičme kao i sa opštom napetošću mišića.

VAGA


Ne prija vam dominacija voljene osobe, a ne uzimate u obzir da je takav odnos izazvan vašim povlačenjem. Možda mislite da je druga strana to sama izrežirala. Ne zavaravajte sebe i druge, s prepuštanjem vođstva utrapili i svu odgovornost koja ide s tim. Čuvajte svoju jetru koja može da vam bude slaba tačka jer ste hedonizmu skloni.

ŠKORPIJA


Nema razloga da se zavaravate velikim iluzijama ili nečijim obećanjima. Razgovarajte iskreno sa partnerom. Ukoliko Vam je stalo da sačuvate dobar poslovni rejting, morate da prihvatite nečiji uticaj ili mišljenje većine. Sasvim dobro zdravlje vas očekuje. Imate mnogo energije u sebi.
STRELAC

Vraćate se u ritam na koji ste navikli. Neki stari poslovi se ponovo aktiviraju, a vi ste zbunjeni raspletom, jer ste posle dugog čekanja izgubili nadu. Sada kada je realizacija izvesna, vi više niste sigurni da li je to ono što želite. Problemi vezani za krvotok su mogući kod vas. Generalno bi i krvna slika mogla da vam bude lošija.

JARAC


Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Partner iskreno brine o Vašem emotivnom raspoloženju i želi da Vam ugodi. Ulažete ogromnu energiju u posao kojim se bavite, ali ne možete da ostvarite svoje ciljeve. Ipak, ostanite dosledni u svojim namerama. Osetljivi bubrezi i mokraćni putevi bi mogli da vam stvaraju probleme sa zdravljem.

VODOLIJA


Stiže vam podrška iz daleka. Vaš šarm je u punoj snazi, sve što smislite ima izgleda da se realizuje. Ipak, povedite računa, možete postati mamac za ljude koji nisu dobronamerni. Osim toga, radite sve krajnje pošteno, jer u suprotnom, slede novčane kazne. Pad imuniteta je naglašen pa bi bilo dobro da u ovom periodu povećate unos vitamina.

 

RIBE


Finansijska situacija se stabilizuje, pravo je vreme da dobro raspoloženje podelite s voljenom osobom. Stiže vam vest koja može, nakratko, da prekine harmoniju. Danas ne razmišljajte o poslu, odmarajte ali budite umereni u hrani i piću. Osetljiv grudni koš. Je naglašen, pa su mogući srčani problemi kod vas.

 

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments