26.4 C
Novi Sad
09/07/2020, 22:57
Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za petak, 16. avgust

Horoskop za petak, 16. avgust

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Vreme je da preuzmete inicijativu i pokrenete nove aktivnosti na poslu. Pozitivno zračite pa bi bilo dobro da saradnicima iznesete svoje ideje. Voljena osoba vam iz nekog razloga nije dostupna i možda je to idealan način da osvežite vaše odnose. Neophodno je da se posvetite tome da uvodite polako neke promene u vaš režim ishrane.

BIK

Nije vam povoljan dan pa lako može da dođe do neke štete na poslu ili do neke greške koju ćete vi sami napraviti. Imate probleme sa samopouzdanjem i to vas koči da na ljubavnom polju ostvarite ono što želite. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate i tegobe koje su na neki način vezane za nizak pritisak.

BLIZANCI


Mogući su različiti konflikti ili nerazumevanje u Vašem odnosu. Voljena osoba, kao da nema previse tolerancije za Vaše ćudljivo ponašanje. Očekujete nečiji odgovor ili konkretnu informaciju o poslovnoj saradnji. Budite promišljeni i upotrebite svoje diplomatske manire pred saradnicima. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate neke probleme koji su vezani za poročno ponašanje.
RAK

Ne prihvatate tuđa mišljenja, čak ni po cenu da vas vaši stavovi odvedu u velike probleme. Tokom popodneva do vas dolazi važna vest koja bitno može uticati na ishod vaših poslovnih planova. Savladajte svoju sujetu, prihvatite savete saradnika. Posetite stomatologa radi kontrole.

LAV


U susretu sa voljenom osobom ne možete diktirati »ljubavna pravila«. Lepo je, samo ono što odgovara zajedničkom ukusu i raspoloženju. Dobijate različite olakšice u poslovno-finansijskom smislu, važno je da imate dobar podsticaj i da ostvarite svoje namere.  Povedite računa u saobraćaju. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni problemima zbog pada koncentracije.

DEVICA


Vraća vam se samouverenost i optimizam. Imate priliku da izgladite stare nesporazume i ponovo pokrenete aktivnosti sa ljudima koje ste pre izvesnog vremena eliminisali. Vaša ubedljivost može doneti rezultate ako budete u svemu iskreni. Izbegavajte podizanje teškog tereta i potrudite se da redovno radite vežbe za leđa. Prijaće vam masaža.

VAGA


Moguće je da ste zabrinuti za polje novca i da se ne osećate dobro kada materijalno niste sasvim stabilni. Upoznajete osobu koja vam pokazuje da je zainteresovana za vas. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima. Izbegavajte masnu hranu. Pred vama je faza u kojoj ćete biti skloni problemima vezanim za gojenje.

ŠKORPIJA


Stižu nepovoljne poslovne vesti od prijatelja ili dugogodišnjeg saradnika koji je daleko. Do kraja dana shvatićete da nije tako crno kako vam se na prvi pogled učinilo. U ljubavi očekujte prijatno iznenađenje. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate tegobe sa disajnim putevima.

STRELAC

Postoje dani kada sve ono u šta verujemo dolazi u pitanje. Takav je čas kucnuo kod vas. Nije vam jasno, zbog čega ne funkcioniše sistem truda i nagrada. Toliko ste se trudili i sve uradili po pravilu, a rezultati su izostali. Ne gubite nadu, nije sve gotovo. Izbegavajte unos slatkiša. Mogli biste da imate manje probleme sa zdravljem.

JARAC


Nema razloga da sumnjate u nečije namere, umišljate stvari koje Vas ispunjavaju dodatnim brigama. Poklonite više poverenja svom partneru. Dopadaju Vam se nečije ideje, ali još uvek niste doneli završnu procenu i zvaničnu odluku. Zatražite od svojih saradnika dodatne informacije. Izbegavajte alkohol. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate poteškoće sa zdravljem.

 

VODOLIJA


Dan je idealan za sabiranje učinjenog i planiranje budućih aktivnosti. Gospodarite svojim vremenom, ali, ne zanemarujte činjenicu da ste vi deo nečijeg života. Ako odlučujete samo u okvirima ličnih interesa, neko pored vas ozbiljno trpi. Moguće je da su vam bubrezi osetljivi.

RIBE


Finansijska pitanja su u prvom planu jer su izostali rezultati na koje ste bezrezervno računali. Ovo je uvod u period stagnacije, pa je za vas bolje da se pravovremeno pripremite. Strpljenje i upornost vam nisu jača strana, a danas su tako neophodni. Pred vama je period u kojem možete da budete skloni i problemima koji su vezani za krvnu sliku.

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
strelac
22/08/2019 02:01

Idemo strelci