Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Neprijatne vesti vam mogu potpuno pomutiti koncentraciju. Vaša potpuna posvećenost određenoj temi može vas ovih dana mnogo koštati ukoliko dozvolite da vam promaknu važni detalji u vezi sa poslom koji svakodnevno obavljate. Moguć je kašalj, problemi sa plućima, astmom, bronhijama ili sinusima.

BIK


Može se desiti da vam se dopadne neko s kim imate profesionalni odnos ili koga ste upoznali na radnom mestu. Imaćete mnogo energije za rad i odličan radni elan, pogotovo ako radite za sebe. Generalno stanje na polju zdravlja vam je dobro prikazano ali bi vam prijalo da na vreme poradite na jačanju imuniteta.

BLIZANCI


Ukoliko ste planirali da uzmete slobodan dan sada je pogodan trenutak za to. Obaveze vas ne opterećuju. Nova ljubav sa osobom koja vam je jako slična, vam dolazi. Pred vama je početak veoma emotivne veze. Možete da očekujete da ćete uspeti da se izborite sa svakodnevnim stresovima i da ostanete mirni i zadovoljni sobom i životom.

RAK

Bićete pre svega zainteresovani za to da svijete zajedničko gnezdo. To je ideja koja bi danas mogla da vam padne na pamet. Moguća manja promena ili novi početak I nova faza u poslu. Generalno vam je stomak slaba tačka i vama je ishrana uvek pokretač bolesti i zdravlja.

LAV


Kraće putovanje vas dovodi do novih poslovnih dogovora koji mogu biti veoma povoljni po vas. Ako vam se dopada neko ko je hladan prema vama, potrudite se da okrenete drugi list. Sledi vam povoljan period za nova poznanstva. Povedite računa o sinusima koji bi mogli da budu osetjivi kod vas danas, kao i predeo glave.

DEVICA


Izvesna je harmonija u postojećem odnosu ili ulazak u vezu sa osobom koja vam se duže vreme dopada. Moguć je manji finansijski boljitak ili dobitak, možda i na igrama na sreću. Skloni ste gojenju. Povedite računa o svojoj ishrani. Izbegavajte brzu hranu, gazirane sokove, slatkiše.

VAGA


Za vas je svaka aktivnost, u suštini, posao. S radošću se prihvatate organizacije proslave u kojoj će uglavnom učestvovati ljudi s kojima ste poslovno povezani. Ukoliko se na vreme ne opustite, vaš perfekcionizam može prerasti u agoniju. Generalno se ne osećate dobro danas, možete imati probleme zbog umora.

ŠKORPIJA


Otkrićete nečiju tajnu koja će vam biti veoma značajna za poslovna dešavanja koja slede. Flertujete sa osobom koja vam deluje preterano zatvoreno i niste sigurni kako da se postavite u komunikaciji sa njom. Mogući su manji problemi sa cirkulacijom. Osim toga vam generalno nije loš dan.

STRELAC


Očekuje vas nagli pad energije. Napetost može prouzrokovati otvorene sukobe sa osobama koje su vam prijatelji. Posesivno ponašanje voljene osobe dodatno otežava sve vaše pokušaje da stvari popravite i vezu sačuvate. Osećate se jako dobro u svojoj koži i ne postoji bilo šta što bi moglo da vas brine.

JARAC


Moćićete da se pouzdate u potpunu posvećenost I vernost partnera, zbog čega ćete biti
zadovoljni. Možda ćete dobiti izvesnu finansijsku pomoć ili podršku. Prijala bi vam masaža. Potreban vam je neki vid opuštanja. Imate probleme sa kičmom, leđima, držanjem i važno je da budete oprezni prilikom bavljenja sportom.

VODOLIJA


Pred vama je faza u kojoj je moguće sklapanje nove saradnje sa inostranstvom. Bićete zadovoljni ishodom. Spremni ste da poklonite sve svoje emocije i da se upustite u novu vezu sa osobom koja vam deluje kao ona prava. Povećajte unos vitamina i tečnosti. Važno je da pazite na sebe i svoje zdravlje.

RIBE


Prihvatate nove poslovne obaveze koje do sada niste imali prilike da obavljate. Imate priliku da sarađujete sa ljudima kojima je je vaš način rada možda previše konzervativan. Ako istrajete u svojim namerama sledi vam nagrada za uloženi trud. Povedite računa o svojim očima. Mogući su manji problemi sa vidom.

 

 

 

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments