Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za petak, 17. januar

Horoskop za petak, 17. januar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Tokom današnjeg dana možete da očekujete komplikacije na polju posla. Dosta toga nećete uspeti da rešite onda kada očekujete. Današnji dan vam je jako povoljan za ljubav. Dolazi do pokretanja odnosa sa osobom koja vas zanima. Povedite računa o kardiovaskularnom sistemu koji bi u narednom periodu mogao da vam bude osetljiv.

BIK


Ne potiskujte želje, postoji osoba koja može da Vam ugodi ili da Vam priušti ljubavni tretman. Prihvatite nečiju ideju vezanu za saradnju, isplatiće Vam se. Pokažite više smisla za praktične aspekte i dugoročna rešenja. Nemate zdravstvene probleme i osećate se sasvim dobro danas.

BLIZANCI


Preokupirani ste drugim problemima, pa je ovaj dan za vas kao i svaki drugi. Voljena osoba pokušava da vam saopšti nešto važno, ali vi ne primećujete to. Trgnite se na vreme dok još nije kasno da se vaš ljubavni život popravi. Obratite pažnju na svoje zdravstvene mogućnosti.

RAK


Imate dosta poslovnih obaveza danas. Važno je da budete posvećeni svojim prioritetima.  Zadovoljni ste svojim brakom. Ukoliko ste slobodni, nastupa period u kojem ćete imati nova poznanstva. Nizak pritisak vas prati i danas možete da budete opterećeni zdravstvenim problemima u većoj meri. Potrudite se da vodite više računa o svom zdravlju.

LAV


Zadovoljstvo koje osećate u nečijoj blizini predstavlja dobar predznak. Sreća je dostižna, kada Vas povezuju topla osećanja i lepe misli. Na Vama je da opravdate svoj ugled. Uz određenu mudrost, sve može da se podvede pod poslovni uspeh. Hronično ste umorni i moguće je da ćete iz tog razloga imati probleme na polju zdravlja.

DEVICA


Spremni ste da se upustite u nov posao. Prihvatate ponudu koju ste dobili i rešeni ste da eksperimentišete. Očekuje vas prilika da sa voljenom osobom dođete do važnih odluka koje su vezane za zajedničku budućnost. Nemate zdravstvenih problema i dobro se osećate u svojoj koži.

VAGA


Imate motivaciju i volju da poslu budete maksimalno posvećeni i da napravite neki važan korak napred. Pred vama je faza u kojoj ćete uživati u lepom odnosu sa voljenom osobom. Potrebna vam je relaksacija. Nađite svoj mir i potrudite se da radite na sebi. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati neke unutrašnje probleme i dileme.

ŠKORPIJA


Preterana brižnost postaje naporna za sve. Svoje strahove najviše projektujete na ženski deo porodice. Intenzivno razmišljate o svakom detalju, a krupne stvari vam promiču. Vašu potrebu da svima udovoljite ukućani osećaju kao pritisak. Dobro se osećate i nemate probleme sa zdravljem. raspoloženi ste i prati vas dosta pozitivne energije.

STRELAC


Vaša samouverenost i nadmeni stav iritiraju okolinu koja već dugo ima strpljenja za sve gafove koje ste počinili. Ukoliko se ne presaberete, krajem dana možete doživeti veoma neprijatnu situaciju iz koje ćete izaći pognute glave. Pad imuniteta bi mogao da vas prati u narednom periodu, tako da je jako važno da na pravi način vodite računa o sebi.

JARAC


Nema razloga da izneverite necija očekivanja, otvoreno razgovarajte sa bliskom osobom. Neko Vas upozorava da izbegavate različite izazove i da se pridržavate poznatih pravila poslovne saradnje. Zaštite svoju kožu od hladnoće i potrudite se da redovno mažete hidratantne kreme. Mogli biste da imate manje dermatološke probleme u narednom periodu.

VODOLIJA


Imate puno planova i očekujete ubrzo da pokrenete neki od njih. Nažalost, današnja dešavanja vam neće doneti krupnije pomake osim što će vas okolnosti navesti da razmislite da li je put koji ste smislili najpovoljniji za nekog kao što ste vi. Problemi vezani za krvotok su naglašeni kod vas u narednom periodu.

RIBE


Moguće je da trenutno niste spremni da donosite važne odluke i da vam je potreban jedan dan da malo odmorite od posla. U vašem odnosu sa partnerom postoje neke nerešene stvari kojima treba da se posvetite. Razmišljate o dijeti i želite da poradite na svom zdravstvenom stanju i na svom izgledu.

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments