Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za petak, 17. maj

Horoskop za petak, 17. maj

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Sva vaša pažnja je usmerena na problematičnu situaciju u krugu vaše porodice. Do kulminacije može doći danas, jer aspekti na nebu najavljuju neodložne i prisilne promene. Ne bežite od problema, odlučno krenite u susret promenama. Osetljivi nožni zglobovi su sada vaša slaba tačka.

BIK


Sa svih strana vam isporučuju račune, pa čak traže i novac na zajam, koji vi nemate. Nemate strpljenja za tuđe probleme jer niste sigurni ni kako da rešite svoje. Ne budite prestrogi prema ljudima, doći će dan kada će i vama nešto trebati. Problemi sa bolnim grlom bi mogli da vas prate. Skloni ste upali grla.

BLIZANCI


Potrebno je da razumete nečije afinitete. Nema razloga da se ponašate nadmeno u društvu voljene osobe. Pred Vama su različite obaveze koje zahtevaju dogovor o novoj ili osnovnoj koncepciji poslovnih interesa. Možete da očekujete da ćete se pretežno dobro osećati i da nećete imati veće brige.

 RAK


Težite ka slobodi, međutim, bolje je da se suzdržite jer nije povoljan period za pobunu. Disciplinovano i na vreme završavajte sve obaveze, jedino ćete na taj način izbeći napete aspekte koji vam mogu pokvariti porodičnu atmosferu. Mogući problemi vezani za krvotok. Posetite svog lekara radi kontrole i detaljnijih analiza.

LAV


Obuzeti ste brigama koje ste sami smislili i rešavate probleme koji bi tek mogli da se dogode. Vaša dekoncentrisanost i ponašanje na poslu vas mogu mnogo koštati, pa je bolje da se blagovremeno trgnete i odvojite realnost od mašte. Jaki ste i zdravi. Možete da očekujete da će pred vama biti jako povoljan period za polje zdravlja.

DEVICA


Neće biti nepredviđenih komplikacija na vašem polju posla. Sve ide onako kako ste se nadali i očekivali. Ukoliko ste slobodni, moguć je početak nove, ozbiljne veze. Povećajte unos vitamina, minerala, tečnosti i potrudite se da ojačate svoj imunitet. Potrebno vam je da na neki način osnažite svoj organizam za period koji dolazi.

VAGA


Brinete bez pravog povoda, partner trenutno ne želi da Vam poverava svoje misli ili ono što oseća. Promenite svoju taktiku. Nema razloga da se ponašate razmetljivo u susretu sa saradnicima, već zatražite nečiju podršku. Prija vam bavljenje sportom. Kada ste aktivni osećate se dobro.

ŠKORPIJA


U centru pažnje vam je privatan život pa vam se čini da su svi ostali problemi koji se tiču posla nevažni. Trgnite se na vreme, vaši šefovi nemaju neograničeno strpljenje. S druge strane, ako se potrudite, sledi vam zavidan poslovni uspeh. Pazite na nervni sistem koji bi mogao da vam bude jako osetljiv.

STRELAC


Važno je da razlikujete i uvažavate prave vrednosti, pokažite voljenoj osobi da iskreno cenite ono što dobijate. Poslovni dogovor Vas obavezuje na strogo poštovanje zajedničkih pravila i na uvažavanje različitih afiniteta. Vreme je za redovnu lekarsku kontrolu. Moguće je da su se pojavili neki manji problemi na vašem polju zdravlja.

JARAC


Ispred vas su ozbiljni izdaci. Nema razloga za paniku, novac je energija koja nezaustavljivo teče. Dakle, kako ste platili tako ćete i naplatiti. Važno je da ne dozvolite sebi da vas savlada strah, jer, on je uzrok svih blokada, pa i finansijskih. Preporuka je da povećate unos vitamina i tečnosti. Moguće je da ste podložni zdravstvenim problemima.

VODOLIJA


Brzi ste ali i nepažljivi. Zbog preterane žurbe primorani ste da u hodu pravite selekciju šta je bitno a šta nije. Ipak, obzirom na to koliko ste se zaleteli, šansa da ne napravite opasan previd je minimalna. Budite oprezni, naročito u saobraćaju. Osećate se jako dobro i nemate probleme na ovom polju.

RIBE


Ukoliko imate neke nedefinisane odnose koje do sada niste raščistili, ovaj dan nudi rešenje. Nakon preraspodele zaduženja, sledi vam prijatno iznenađenje jer vam stiže neočekivani podsticaj od osobe koja vam nije bila simpatična. Mogući manji problemi sa hormonima. Ukoliko ste već na ovom planu imali neke tegobe, potrudite se da ozbiljnije shvatite promene.

Autor: nsuzivo.rs

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments