25.6 C
Novi Sad
15/08/2020, 17:56
Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za petak, 18. oktobar

Horoskop za petak, 18. oktobar

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Moguća je prilika za dodatni rad, koji vam trenutno nije neophodan. Opravdanje tražite u finansijskoj naknadi koja nije dovoljna za trud koji treba da uložite. Prihvatite jer će vam se ovaj posao dugoročno isplatiti. Povedite računa o stomaku. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati probleme sa varenjem. Pred vama je period u kojem biste trebali da povedete više računa o zdravlju.

BIK


Vaša situacija na poslu je stabilna. Pred vama je faza u kojoj ćete imati pozitivne okolnosti. U trenutnoj situaciji najveća pretnja vašim emocijama može da bude mešanje neke osobe sa strane. Moguć je manji pad imuniteta. Očekuje vas period u kojem ćete imati sklonost ka prehladi i sličnim problemima na polju zdravlja. Povećajte unos vitamina.

BLIZANCI


Dozvoljavate da vam finansije uslovljavaju raspoloženje i dinamiku viđanja s ljudima do kojih vam je stalo. Ako zanemarite novčane probleme, shvatićete da za druženje i prijatna neobavezna ćaskanja nije neophodan i debeo novčanik. Imate mnogo pozitivne energije u sebi. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve veće probleme na polju zdravlja. Prijaće vam bavljenje sportom i tome se posvetite.

 RAK


Danas će vam doći prilika za početak poslovnog projekta koji će vam biti veoma značajan. Plašite se iskrenog razgovora sa voljenom osobom jer se bojite da ćete je na neki način povrediti. Grudni koš vam je osetljiv. Očekuje vas period u kojem ćete imati manje probleme sa tahikardijom. Posavetujte se sa vašim kardiologom oko svega što vas muči.

LAV


Pokušavate da rešite probleme koji uopšte nisu rešivi. To znači da bespotrebno gubite energiju i ulažete vreme u nešto što ne postoji. Voljena osoba ne razume vaše emotivne ispade, pa je bolje da ozbiljne diskusije ostavite za drugi dan. Osetljivi ste i podložni problemima. Moguće je da će vas generalno pratiti malaksalost kao i neki manji problemi na polju zdravlja pa povedite računa o tome

DEVICA


Današnji dan vam je jako povoljan da se više i aktivnije usmerite ka svom polju zarade. Možete da očekujete novo poznanstvo i početak veze sa osobom koja će vam delovati zanimljivo i originalno. Mogući su problemi sa grlom. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni upalama i virusima. Povedite više računa o svom zdravlju u narednom periodu.

VAGA


Moguća su neobična dešavanja na poslu. Dolaze vam neke promene koje niste očekivali. Ako ste slobodni, pred vama je period u kojem ćete imati više novih prilika za vezu i flert. Promene vam dolaze. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni situacijom na polju zdravlja i da nećete imati neke veće probleme kada je u pitanju polje zdravlja.

ŠKORPIJA


Sabirate šta ste uradili u minulom periodu, rezultati vas čine ponosnim. Još samo da sve to predočite članovima svoje porodice, pa da sreća bude kompletna. Ne tražite dodatnu podršku jer će vam to pokvariti dragocen osećaj zadovoljstva.  Povedite računa o unosu vitamina.

STRELAC


Ako čekate pravi trenutak za razgovor sa nadređenima, onda je došao taj dan. Imate priliku da se zbližite sa osobom do koje vam je stalo. Možete da očekujete početak jedne zanimljive veze. Moguća je vrtoglavica kao i problemi sa niskim pritiskom kod vas u narednom periodu.

JARAC


Muče vas neraščišćeni odnosi s prijateljima koje odavno poznajete. Ne preostaje vam ništa drugo nego da ozbiljno porazgovarate o svemu. Situacija nije lako rešiva jer vas za njih vezuju životne okolnosti na koje ne možete da utičete. Potreban vam je odmor. Očekuje vas period u kojem ćete imati dosta problema sa zdravljeem zbog iscrpljenosti i umora.

VODOLIJA


Moguće je da vas trenutno dosta toga brine kada je u pitanju posao i da postoje dileme koje ne možete još da rešite. Vaš partner pokazuje da mu je raspoloženje promenljivo i vama se to ne dopada. Ne bi trebalo da bude problema kod vas, kada je u pitanju polje zdravlja.

RIBE


Možete odigrati značajnu ulogu i ublažiti nepremostiv jaz među članovima vaše porodice. Ovo bi vam znatno poboljšalo raspoloženje i povratilo poljuljano samopouzdanje koje vas je, možda, u proteklom periodu potajno mučilo. Očekuje vas period u kojem će vam prijati da idete na masaže ili da se posvetite fizikalnoj terapiji neke vrste.

 

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments