Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za petak, 19. april

Horoskop za petak, 19. april

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Ovo je vaš dan. Kockice se slažu jedna za drugom, stvari se rešavaju same po sebi. Prijatno ste iznenađeni jer niste očekivali takav dar s neba. Neka vas ne zanese trenutni rezultat jer on nije došao vašim zalaganjem već je presudio faktor sreće. Organizujte za sebe ono što znate da će vam prijati- šetnju sa prijateljem, veče uz omiljenu muziku, opuštajući džoging rano ujutru

BIK


Danas će kreativnost biti vaša jača strana. Neke ideje do kojih dođete mogu da okrenu vaš posao u nekom novom pozitivnom pravcu. Ukoliko ste u braku, čeka vas borba sa razočarenjima. Rešićete to na pravi način samo ako budete iskreno i često razgovarali sa partnerom o svemu. Ukočenost u leđima može da vas prati duže vreme…

BLIZANCI


Prijaće Vam susret sa osobom za koju Vas vezuju prijatne uspomene ili topla emotivna nota. Potrebna Vam je nečija podrška. Nema razloga da stvari doživljavate dramatično, razmislite o nekom zaobilaznom rešenju. Preporuka je da što više slobodnog vremena provedete negde na otvorenom ili još bolje- u prirodi!

 RAK


Pred vama je lepa poslovna ponuda koju ste veoma želeli ali se sada plašite. Očekujete intenzivnu podršku voljene osobe, iako ste svesni da vam to neće mnogo pomoći. Budite ono što jeste, opustite se i svojim šarmom izborite pobedu. Osećate se generalno dobro. Imate utisak da vam je konačno krenulo na svim poljima i zadovoljni ste svojim životom.

 

LAV


Emotivno zadovoljstvo je najlepši doživljaj, potrudite se da delujete neodoljivo na osobu koja privlači Vašu pažnju. Stalo Vam je da ispunite svoja obećanja ili utvrđena pravila u poslovnoj saradnji. Upotrebite uspešne formule. Puni ste energije i blistate od sreće! Intenzivnija fizička aktivnost vam danas može prijati kako bi se oslobodili viška energije.

 

DEVICA


Danas će vam doći prilika koju dugo čekate za ostvarenje svojih ciljeva. Sreća će biti na vašoj strani, ali ipak glavni ishod zavisi od vaših poteza. Plašite se da povredite voljenu osobu i zato joj mnogo toga ne govorite. Budite svesni da je na duge staze to neodrživo, a i vama će biti lakše ako se otvorite ponekad. Moguć je manji pad imuniteta kod vas u narednom periodu.

VAGA


Tranziti ukazuju na mogućnost da upadnete u sukob s bližnjima. Kriza unutar porodice može potrajati ako se ne potrudite i ne preduzmete konkretne korake, makar bili i neprijatni po vas. Ne zaboravite da vam oni nisu neprijatelji. Bez problema sa zdravljem. Dobro se osećate i vaše telo je jako i zdravo.

ŠKORPIJA


Nema razloga da se poigravate nečijim osećanjima. Dobro razmislite, sve što činite ostavlja izvesni trag u zajedničkom životu. Delujete nepoverljivo prema saradnicima, potrebne su Vam nove informacije kako biste razjasnili dileme. Ne bi bilo loše da u narednom periodu uradite test tolerancije na hranu ili posetite nutricionistu koji bi mogao da vam da prave savete.

STRELAC


Okolnosti vas navode da donesete odluku koja nije u skladu s vašom prirodom. Spremni ste na žrtvu, ali u dnu duše osećate da je sve to ponižavajuće po vas. Ne uzimajte sve k srcu, ako je u cilju višeg interesa, nije strašno ponekad pokoriti se. Deluje vam da ste postigli veći deo svojih životnih ciljeva i osećate se jako dobro zbog toga.

JARAC


Nema potrebe da se ponašate teatralno u društvu voljene osobe. Prilagodite svoju ulogu zajedničkim potrebama. Susret ili razgovor sa jednom osobom za Vas predstavlja dobitničku kombinaciju, stoga prihvatite ideju o poslovnoj saradnji. Vama su inače generalne slabe tačke vezane za kosti, kožu, zube, nokte, kosu zbog Saturna kao vladajuće planete.
VODOLIJA

Sve što znate je to da vam je potrebna promena. Uslove za putovanje nemate, a to je ono što bi vam trenutno pomoglo. Ne upadajte u mračna raspoloženja, stvari se odvijaju baš onako kako treba, uskoro ćete znati šta vam je činiti. Nizak pritisak može biti naglašen kod vas, pogotovo u prvom delu dana, povedite više računa.

RIBE

Ukoliko ste nedavno pokrenuli neki privatni posao, danas ćete povući neke presudne poteze po tom pitanju. Preispitujete svoj izbor partnera. Kao da ga više ne vidite na isti način na koji ste ga videli u početku. Pevate od sreće i snage! Pred vama je jako dobar dan u kom nećete imati nikakve probleme na polju zdravlja.

 

 

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments