11.7 C
Novi Sad
05/12/2022, 18:16
Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za petak, 19. jul

Horoskop za petak, 19. jul

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Očekuju vas nove poslovne obaveze koje ćete morati da završite u kratkom roku. Važna vam je dobra organizacija. Emotivno ste stabilni i zadovoljni ste odnosom koji imate sa voljenom osobom. Preporuka je da posetite vašeg lekara za svaki slučaj. Moguće je da ćete na ovom polju imati neke probleme.

BIK


Možete računati na veliku podršku prijatelja i saradnika jer ste u proteklom periodu svojim zalaganjem i požrtvovanošću to zaslužili kod njih. Očekuje vas potpisivanje ugovora kojim će vaša karijera započeti drugim smerom. Ozbiljniji pad imuniteta bi mogao da vam naruši zdravstveno stanje.

BLIZANCI


Nije Vam dozvoljeno sve što priželjkujete, ali Vi se ne predajete lako i uporno smišljate neki zaobilazan način u ostvarenju svojih namera. Imate utisak, da neko ograničava Vaše poslovne mogućnosti ili da Vam nameće određena pravila ponašanja.  Moguće je da ćete imati probleme sa osetljivim krvnim pritiskom kao i neke druge kardiovaskularne smetnje.

RAK


Nije vam jasno kako ste uspeli da propustite ponudu koja vam je nedavno promakla. Na tu temu vas očekuje razgovor u kome vam neće biti prijatno. Ako spremno podnesete kritiku i ponudite logično opravdanje, šansa nije izgubljena. Osetljiva bešika bi mogla da vam stvara manje probleme kada je u pitanju polje zdravlja.

LAV


Sve je moguće kada se spoji lepo i korisno. Usmerite misli i pažnju prema osobi koja ima slične emotivne afinitete. Ponekad različiti detalji imaju presudno značenje za krajnji uspeh ili uvažavanje među saradnicima. Izbegavajte cigarete. Pred vama je faza u kojoj će biti potrebno da povedete više računa o svojim navikama.

DEVICA


Partner razume Vaše emotivne potrebe, sjajno se dopunjavate u različitim situacijama. Usrećite osobu do koje Vam je stalo. Nalazite se za korak ispred drugih, tako da Vaši poslovni rezultati prevazilaze prosečna merila. Pazite na štitnu žlezdu koja bi mogla da vam stvara određene probleme na polju zdravlja.

VAGA


Bez obzira na sve što ste planirali, budite spremni na to da ćete odložiti većinu aktivnosti. Precenili ste svoje mogućnosti, pa hteli vi to ili ne, bićete prinuđeni da posao prepustite saradnicima. Iskoristite dan za kratak predah. Glavobolja vas često prati. Skloni ste problemima sa zdravljem u ovom periodu.

ŠKORPIJA


U poziciji ste da uporedo obavljate dva odvojena ali podjednako važna posla. Vama to, inače, ide dobro, ali danas posustajete. Na vreme napravite mali predah kako vam se ne bi potkrala greška koju biste kasnije teško ispravili. Tegobe vezane za krvotok su naglašene kod vas.

STRELAC


Postoje situacije kada je teško objasniti uzrok ili posledicu, ali ako su Vaša osećanja u skladu sa glasom razuma postupite po svojoj savesti. Utisak koji imate u vezi sa jednom osobom potvrdiće se kao ispravan, stoga nemojte potiskivati svoju intuiciju.  Zglobovi su vam osetljivi.

JARAC


Pred vama je mnogo obaveza. Činiće vam se da ne dižete glavu od posla, a u stvari ništa se posebno neće dešavati. Iluzija da ste preterano opterećeni dolazi zbog zasićenja pa vam je hitno potrebna ili promena posla ili kratak odmor.

VODOLIJA


Imate velika očekivanja na poslovnom planu i jako vam je važno da realizujete određeni uspeh. Voljenoj osobi stavljate iskreno do znanja kakve namere imate i ne planirate odstupanje od toga. Možete da očekujete da ćete imati dosta energije u sebi i da ćete biti odlično raspoloženi tokom celog dana.

RIBE


Potrebno je da bolje razumete nečije afinitete. Nema razloga da se ponašate suviše nadmeno u društvu voljene osobe. Pred Vama su različite obaveze koje zahtevaju zajednički dogovor o novoj ili osnovnoj koncepciji poslovnih interesa.  Očekuje vas period u kojem možete da imate neke probleme sa zdravljem , povedite više računa o sebi.
Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments