21 C
Novi Sad
11/08/2020, 02:44
Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za petak, 2. novembar

Horoskop za petak, 2. novembar

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Opterećeni ste brigama koje ste sami smislili. Pokušavate da predvidite rešenje za probleme koji još nisu ni nastali. Vaše ponašanje vam može naneti štetu ukoliko se na vreme ne trgnete i ne odvojite realnost od onog što ste izmislili. Potrebno vam je više sna, odmora i opuštanja.

BIK


Budite promišljeni u jednom iznenadnom susretu, nemojte dozvoliti da Vas lako zavedu nečiji komplimenti i maniri. Zatražite dobar savet i zaštitite svoje poslovne interese. Ne možete da zanemarite nečiji uticaj, ali uvek postoji zaobilazno rešenje. Menjajte loše navike kako biste mogli da popravite svoje zdravstveno stanje.

BLIZANCI


Bez značajnih događaja u ovoj sferi, ali vaše optimistično rapoloženje može imati pozitivan
uticaj. Imaćete problema u odnosu sa nadređenima koji vas ne razumeju. Mogući su problemi sa zglobovima, kostima, kičmom i kožom. Takođe treba da pazite i na osetljive zube. U narednom periodu se potrudite da posetite stomatologa.

 RAK


Prekidate komunikaciju s jednim članom porodice jer vam je tako lakše. Izbegavanje razgovora ne vodi ka rešenju, naprotiv. Bežanje dodatno produbljuje problem i komplikuje odnose. Bez obzira na neprijatnost, raščistite stvari do kraja.  Kada ste pod tenzijom, to se loše odražava na celokupno stanje vašeg organizma. Povedite više računa o zdravlju.

LAV


Potrudite se da ne ulazite u rasprave ako ne morate. Danas ćete veći uspeh postići ako budete bili diplomatični. Očekuje vas prilika da upoznate novu osobu. Povoljan vam je dan za ljubav, ako ste slobodni polje flerta je jako aktivirano.  Potrudite se da nađete dovoljno vremena kako biste mogli da se odmorite i opustite.

DEVICA


Što se tiče vas, sve ste uradili kako je trebalo i nemate oko čega da se preispitujete. To je vaš stav i bez preteranog nerviranja završavate neke prijateljske odnose. Ako biste bili samokritični uvideli biste da je vaš stav prestrog i tvrdoglav. Mogući su problemi sa nesanicom. Imate dosta napetosti i nervoze u sebi.

VAGA


Imate utisak da voljena osoba nešto skriva, što dodatno utiče na Vašu nesigurnost ili nervozu.  Budite pažljiviji u komunikaciji sa saradnicima, jer pogrešno protumačene informacije mogu da utiču na zajednički gubitak. Nije vam povoljan dan i trebali biste više da se posvetite sebi.

ŠKORPIJA


Bićete vrlo nesigurni u vezi toga da li izabrana osoba gaji snažna i iskrena osećanja prema vama. Imćete razloga da sumnjate. Može se desiti neka promena statusa na poslu.  Proverite krvnu sliku za svaki slučaj. Moguće je da ste skloni problemima sa anemijom ili nedostatkom nekih minerala i vitamina u organizmu.

 

STRELAC


Priuštite svojoj porodici ili voljenoj osobi dobru zabavu. Uz iskrene namere, usrećite osobu do koje Vam je stalo. Dobar izbor proizilazi iz dogovora. Važno je da u profesionalnom maniru ispunite različita očekivanja. Vreme je da poradite na sebi i svojoj smirenosti. Više se opuštajte.

JARAC


Očekuje vas veoma opuštena atmosfera na poslovnom polju. Nema naznaka za bilo kakve komplikacije danas. Dosta toga vam se menja na polju ljubavi. Moguće je da ni sami niste baš spremni na sve što vas očekuje. Povedite računa o bubrezima. Mogući su problemi sa urogenitalnim traktom generalno.

VODOLIJA


Ne stvarajte neprijatelje među ljudima od kojih zavisite. Napetost se raste, upadate u sukobe sa saradnicima. Vaša karijera bi mogla poći silaznom putanjom ako se ne potrudite i dodatno ne poradite na smirivanju tenzija. Moguć je pad imuniteta. Ne osećate se baš dobro i imate manjak energije.

RIBE


Ne budite nepravedni prema osobi koja od Vas očekuje razumevanje. Nema razloga da se poigravate sa nečijim osećanjima. Poslovni nesporazum može da kulminira na Vašu štetu, stoga budite oprezni kome i šta obećavate. Na polju zdravlja je sve kako treba. Prija vam da budete fizički aktivni i da se krećete što više.

 

 

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments