-0.1 C
Novi Sad
26/01/2022, 07:13
Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za petak, 22. februar

Horoskop za petak, 22. februar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Preuveličavate svoju ulogu u svemu. Svesni ste svojih kvaliteta pa vas trenutni zanos navodi da poverujete da ste bezgrešni. Osim toga, naglašeno ste romantični pa je ovo dan u kome će, možda, vaš partner najviše uživati u svemu. Prekontrolišite holesterol jer biste mogli da budete skloni problemima po tom pitanju.

BIK


Partner lakše rešava lične ili zajedničke probleme. Na žalost, nečije samouvereno ponašanje Vas dovodi u inferiornu poziciju. Nema razloga da optužujete svoju okolinu za poslovno-finansijske probleme. Dobro procenite trenutak za akciju. Povedite računa o bubrezima koji bi mogli da vam budu osetljivi u narednom periodu.

BLIZANCI


Primorani ste da čuvate tuđe tajne, a to vam teško pada. Svesni ste da je rešenje nečijeg problema jednostavno, ali niste u poziciji da se umešate. Ostanite strpljivi, jer, čak i kada biste progovorili, niko vas ne bi shvatio ozbiljno. Na polju zdravlja ne bi trebalo da bude većih problema. Osećate se dobro u svojoj koži i imate dovoljno energije.

RAK


Razmislite na koji način treba da animirate nečiju pažnju ili emotivno interesovanje. Ne dopadaju Vam se nečije ideje, pažljivo birate situacije u kojima možete da izrazite svoje intelektualne ili praktične sposobnosti. Pad imuniteta bi mogao da vas muči u narednom periodu.

LAV


Svari nisu jednostavne, kao što biste želeli da ih predstavite pred bliskom osobom. Jer san o sreći nije isto što i sreća. Vaš entuzijazam nailazi na izvesno negodovanje u društvu saradnika. Nema potrebe da rizikujete oko poslovno-finansijskih pregovora. Bez problema na ovom polju. Osećate se sasvim dobro u svojoj koži.

DEVICA


Emotivne teme nisu po Vašoj meri ili ukusu. Partner ima svoje planove i ne obraća pažnju na Vaše emotivne potrebe. Bez obzira na nečije obećanje, primećujete da stvari idu u pogrešnom pravcu. Povedite računa o ishrani ako želite da dodržite dobro zdravlje i vitku liniju.

VAGA


Preterujete u zahtevima pred voljenom osobom, treba znati uživati u malim stvarima. Sačuvajte pravu meru. Važno je da poštujete osnovna moralna načela, umesto da se dokazujete pred saradnicima koji primenjuju različite poslovne kriterijume. Prehlada je moguća. Povećajt unos vitamina C, unos tečnosti a potrudite se i da malo više odmarate.

ŠKORPIJA


Prepuni ste optimizma i elana tako da pomalo gubite realnu sliku o mogućnostima koje su pred vama. Veliki planovi i ambicije mogu biti zaustavljeni neočekivano nepovoljnim odlukama nadležnih, koji vašu ideju isključuju u startu.  Na ovom polju nemate probleme tokom današnjeg dana. Imate sasvim dovoljno energije u sebi i dobro se osećate.

STRELAC


Ne dozvolite da Vas mimoiđe ljubavni poziv ili da se voljena osoba udaljava od zajedničkih tema. Važno je da prepoznate dobar impuls. Trenutni uspeh u poslovno-finansijskom smislu ima šire značenje i predstavlja dobar primer za Vašu okolinu. Moguća je povišena temperatura. Povedite računa o svom zdravlju jer ćete biti skloni bolnim i upalnim stanjima tokom današnjeg dana.

JARAC


Maksimalno ste posvećeni polju zarade i pred vama je odličan period u kojem ćete lakše dolaziti do novca. Možete da se nadate veoma lepom odnosu sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, može da vam se udvara Rak. Možete da očekujete da ćete imati pozitivnu i stabilnu situaciju na ovom polju. Posvetite se sebi.

VODOLIJA


Ispunjeni ste dobrim raspoloženjem, tako da pomalo gubite realnu sliku o mogućnostima koje su pred vama. Veliki planovi mogu biti zaustavljeni neočekivano nepovoljnim odlukama nekih osoba koje vaše mišljenje isključuju u startu. Izbegavajte situacije koje Vas zamaraju i više odmaraje.

RIBE


Osećate izvesnu nelagodnost pred bliskom osobom. Nemojte davati pogrešna obećanja i prihvatite iskreni razgovor. Nove informacije zvuče komplikovano, ali Vi se dobro snalazite u različitim situacijama. Detaljno proverite različite okolnosti. Važno je da menjate kod sebe ono što vam ne odgovara i da se trudite da svaki dan napredujete.
Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments