31 C
Novi Sad
10/08/2022, 18:49
Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za petak 22. jun

Horoskop za petak 22. jun

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Niste dovoljno uporni. Kada naiđete na prvi otpor, vi stvari proglasite nevažnim, kako biste prikrili svoju ranjivost. Pre nego što to opet uradite, preispitajte sebe o tome šta vam je važnije, sopstvena gordost i sujeta ili krajnji cilj od koga ste odustali. Mogući su problemi sa plućima i bronhijama. Generalno su vam tokom ovog meseca disajni putevi veoma osetljivi.

BIK


Ukoliko se bavite privatnim poslom, pred vama je povoljan dan za poboljšanje zarade. Situacija na ljubavnom polju bi mogla da vam bude jako zanimljiva. Pojavljuje se osoba o kojoj ste dugo maštali. Hronični problemi vas muče. Moguće je da imate i tegobe vezane za šećer.

BLIZANCI


Raspoloženje raste. Svesni ste toga da možete računati na veliku podršku prijatelja, jer ste u proteklom periodu svojim zalaganjem i požrtvovanošću to od njih zaslužili. Očekuju vas prijatni trenuci i malo iznenađenje koje vam priprema partner. Proverite krvnu sliku.

RAK


Lakše će vam biti da razvijete ljubavna osećanja za nekog koga dugo poznajete nego za nekog ko je nova osoba u vašem životu. Nije povoljan dan za saradnju sa ostalim vodenim znacima. Lako možete biti dovedeni do neke manje zablude. Potrudite se da se isključivo bavite svojim poslom i obavezama.  Mogući su problemi sa cirkulacijom.

LAV


Događaj dana može biti konstruktivna rasprava u koju vas uvlače saradnici za koje niste znali da su na vašoj strani. Paralelno s tim stiže podrška i od voljene osobe, pa vašem optimizmu i dobrom raspoloženju nema kraja. Povećajte unos vitamina i minerala. Važno je da poradite na tome da ojačate svoj imuni sistem.

DEVICA


Odlična komunikacija sa osobama suprotnog pola. Moguće je da se zbližite s nekim novim. Sreća u vezi novca i uopšte finansija. Novac od posla i špekulacija. Prijala bi vam masaža ili neki dtugi vid opuštanja- plivanje, odlazak u spa centar ili nešto slično tome. Potrudite se da ugodite sebi i da se malo relaksirate od stresa svakodnevnog.

VAGA


Oslanjate se na obećanja koja su vam dali prijatelji. Čekanje na ispunjenje može vas dovesti u poziciju da se pravdate drugim ljudima, iako zastoj nije nastao zbog vas. Da biste to izbegli, svoje obaveze završavajte lično i sami. Imate mnogo energije danas. Preporučuje vam se intezivnija fizička aktivnost.

ŠKORPIJA


Putovanje u inostranstvo se odlaže, ali to vam ne pada teško. Moguće je da ste i sami imali neki loš predosećaj. Niste sigurni šta se tačno dešava sa vašim partnerom i iz kog razloga se njegovo ponašanje menja iz dana u dan. Osetljivi ste i podložni tegobama na polju zdravlja. Vreme je za redovni lekarski pregled.

STRELAC


Ukoliko ste očekivali priliv novca, moguće je da nećete biti sasvim zadovoljni. Planovi se ipak menjaju. Moguće je da ćete otkriti da je voljena osoba bila pomalo neiskrena po nekim pitanjima. To vam veoma smeta jer se protivi vašim načelima. Zdravlje promenljivo.

JARAC


Naizgled miran dan može da se pretvori u fijasko, naročito ako pokušate da improvizujete nešto što ne biste smeli da radite. Moć snalaženja u novim situacijama odraz je pametnih ljudi, ali nije kraj sveta ni ako ponekad odustanete. Želudac vam je osetljiv. Možete imati probleme sa gorušicom. Pred vama je faza u kojoj vam izvesne namirnice mogu smetati pa je zato jako važno da vodite računa o ishrani.

VODOLIJA


Lako možete naći srodnu dušu, pogotovo među strancima i osobama iz akademskih krugova. Moguće uspeh u sferi bankarstva I finansija, ali i umetnosti za one koji su u tim vodama. Osetljiv vam je donji deo leđa. Mogući su bolovi u krstima ali i manji problemi sa bubrezima.

RIBE


U vašem ljubavnom životu se nazire početak jedne nove faze. Malo daška nove energije biće dovoljno da se odnosi između vas i voljene osobe poboljšaju. Slobodnima predstoji šansa za otpočinjanje romanse, koja može biti dugotrajna. Bešika vam je osetljiva i moguće su manje upale ili infekcije u tom predelu.

 

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments