-2.1 C
Novi Sad
17/01/2022, 01:47
Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za petak, 22. novembar

Horoskop za petak, 22. novembar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Ne počinjite nove poslove. Usled nedostatka koncentracije napravićete greške zbog kojih ćete se, u narednom periodu, baviti popravljanjem načinjenog. Iskoristite dan za druženje sa pomalo zapostavljenim prijateljima i familijom. Hormonalne promene mogu da budu naglašene kod vas danas. Očekuje vas period u kojem ćete biti osetljivi i podložni tegobama kada je u pitanju polje zdravlja.

BIK

Osećate da su vam potrebne promene na poslovnom planu, ali nećete moći brzo da ih pokrenete. Jedna osoba će pokazati interesovanje za vas, a vama će trebati vremena da odlučite da li želite vezu sa njom. Osetljiva bešika je naglašena kod vas. Možete biti skloni problemima koji se tiču urogenitalnog trakta. Posavetujte se sa vašim lekarom oko sveega što vas muči.

BLIZANCI


Danas su moguće neočekivane porodične napetosti i to najverovatnije zbog finansija. Reagujte strpljivo i ne ulazite u rasprave jer rešenje dolazi brže nego što očekujete. Tokom popodneva stiže vest o prilivu novca na koji niko nije računao. Povedite računa o očima koje bi mogle da vam budu osetljive.

RAK

Sve više počinje da Vam smeta nečije prisustvo ili ponašanje. Volite da gospodarite situacijom, ali to nećete uspeti. Zbunjuju Vas odgovori koje dobijate od saradnika, jer svako ima svoju verziju priče ili lične interese. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti osetljiviji na polju zdravlja pa ćete biti skloni raznim tegobama.

LAV


Važno je da delujete dovoljno ubedljivo pred voljenom osobom. Neko Vam iznanada postavlja dvosmislena pitanja. Zaokupljeni ste različitim obavezama i to se negativno odražava na Vašu koncentraciju, osećate lagani umor. Moguća je tahikardija i slični problemi vezani za srce i kardiovaskularni sistem.

DEVICA


Vreme je za mali predah, ipak, ne dozvolite sebi preterano opuštanje. Iskoristite dan da očistite zaostale obaveze. Osim toga, idealan je trenutak da obnovite stare kontakte s prijateljima koje ste, u proteklom periodu, zapostavili. Pred vama je period u kojem ćete u većoj meri biti skloni naglašenim tegobama sa crevima.

VAGA


Imaćete više slobodnog vremena tokom današnjeg dana jer vas ne očekuje veliki broj obaveza. Sve ste sigurniji da pored trenutnog partnera želite da ostvarite stabilnost na ljubavnom planu. Mogući su problemi sa grlom. Pred vama je faza u kojoj ćete biti skloni bolovima, upalama i tome slično.

ŠKORPIJA


Pokrenite akciju i iskoristite svoju urođenu diplomatiju. Samo vi možete da rešite zavrzlamu koja se iznenada stvorila u vašoj radnoj sredini. Budite odlučni jer ćete samo na taj način postići svoje ciljeve, a oni u ovom trenutku nisu mali. Povedite računa o telesnoj težini. Očekuje vas period u kojem ćete imati probleme koji se tiču viška kilograma.

STRELAC

Važno je da Vas neko posmatra toplim ili zaljubljenim pogledom. Osećate emotivnu inspiraciju i potrebu da uživate u nečijem društvu. Okolina veruje u Vaše sposobnosti, potrebno je da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni tegobama vezanim za urogenitalni trakt, pa povedite računa o tome.

JARAC


Iako osećate kojim putem treba da ide vaš dalji profesionalni razvoj, vi se i dalje kolebate. Ako prihvatite svaku ponudu u ovom trenutku, čak iako nije na prvi pogled primamljiva, dugoročno, čeka vas značajan pomak, naročito na finansijskom planu. Smanjite unos masne hrane kako biste mogli da ostvarite bolju situaciju na polju zdravlja.

VODOLIJA


Sve je moguće kada imate dobru volju. Partner pokazuje posebno interesovanje za Vaše ideje, a to je dobar predznak. Očekuju Vas interesantni susreti. Učinite sve što je potrebno da spojite prijatne situacije sa korisnim ciljevima u različitim pravcima. Povedite računa o osetljivoj probavi. Koja bi mogla da vam zadaje probleme po pitanju zdravlja.
RIBE

Isfrustrirani ste zbog ponašanja svojih saradnika i na poslovnom polju vas prati mnogo nervoze i problema. Veoma vam je lepo sa trenutnim partnerom i osećate se dobro kada provodite vreme zajedno. Obratite pažnju na pravilnu ishranu i na bolju zaštitu.

 

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments