Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za petak, 24. januar

Horoskop za petak, 24. januar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Očekuje vas povoljan dan tokom kojeg ćete na polju posla uspeti da ostvarite sve što budete želeli. Niste sigurni kako da prihvatite promene koje primećujete kod voljene osobe. Imate utisak da se udaljavate. Posetite lekara radi kontrole. Moguće je da ćete imati manje poteškoće na polju zdravlja.

BIK

Na svet gledate isključivo iz svog ugla. Ne uvažavate tuđa mišljenja pa vas danas čeka prava emotivna turbulencija. Smatrate da su stavovi osoba iz okruženja površni, pa bi to mogao da bude uzrok popodnevnih diskusija i svađa. Potrebno je da unosite više tečnosti kako biste mogli da imate bolji rad metabolizma.

BLIZANCI


Probleme koje ste imali rešavate uz pomoć svojih saradnika. Polako vam se poslovna situacija menja na bolje. Dopustite simpatiji da vas bolje upozna i da razvijete dublji odnos. Uskoro je moguć i početak veze. Prijala bi vam masaža i opuštanje. Vreme je da malo više razmislite o sebi i svojim potrebama.

RAK

Važno je da sačuvate dostojanstvo i dobro raspoloženje u društvu bliske osobe. Uživajte u dobroj zabavi koja odgovora Vašem ukusu. Nema razloga da žalite za propuštenom prilikom, izvući ćete dobru pouku o pravilima poslovnog ponašanja. Veoma ste osetljivi danas. Dosta toga bi moglo da vas opterećuje.

LAV


Ako se budete dovoljno potrudili, uspećete da završite poslove koje smatrate važnim.  Nežnost i romantika su vam potrebni u odnosu sa voljenom osobom kako bi vaša veza mogla da ostane dobra. Prijaće Vam neka omiljena zabava i relaksacija.

DEVICA


Puni ste sebe i na putu da ostvarite velike planove. Znate da svi uspesi stižu tek onda kada je pravo vreme za to. Dan vam donosi niz povoljnih mogućnosti, pa ih, zbog toga, spremno dočekajte. Ako planirate put, uračunajte mogućnost odlaganja.Potrebno vam je više sna i ne osećate se dobro danas.

VAGA


Nema razloga da preterano ističete svoje zahteve u društvu voljene osobe. Stvari će same doći na svoje mesto, budite strpljiviji. Kolebate se između dve poslovne ponude. Potrebno je da promenite neka osnovna pravila u dogovoru sa saradnicima zarad većeg uspeha. Nervna napetost je naglašena kod vas u ovom perodu.

ŠKORPIJA


Dan počinjete dobro raspoloženi, ispunjeni elanom. Dobre vesti i blagonaklonost okoline ispunjavaju vas optimizmom. Ipak, bez obzira na dobar osećaj koji vas nosi, budite spremni i na moguću neprijatnost koja vas predveče očekuje. Problemi sa tahikardijom su mogući kod vas u narednom periodu.

STRELAC

Izbegavajte novu raspravu sa voljenom osobom, nema potrebe da se dokazujete na pogrešan način ili protiv nečije volje. Poštujte nečiju ulogu u poslovnoj saradnji, jer korisne informacije mogu da Vam obezbede određene olakšice. Izbegavajte stresne okolnosti. Pred vama je period u kojem ćete biti prilično napeti.

JARAC


Imaćete priliku da se okrenete ka novim saradnjama i prilikama da proširite svoj posao na neki način. Pred vama su nove komplikacije sa voljenom osobom, koje nećete lako prevazići. Nekada mislite o prekidu veze. Moguća je glavobolja kod vas u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti podložni brojnim problemima na ovom polju.

VODOLIJA


Mogući su potezi koji će iz korena promeniti vaš profesionalni put. Ukoliko izlaz vidite u velikim novčanim pozajmicama, najbolje je da odustanete jer će vas kasnije iznenaditi nepovoljni detalji koje niste primetili na vreme. Mogući su problemi sa kičmom kod vas u narednom periodu.

RIBE


Raspoloženi ste za nova poslovna dešavanja i spremni ste da ostvarite nove kontakte koji će vam biti značajni. Povoljan je dan za nova poznanstva ako ste slobodni. Možete da očekujete dobru poslovnu situaciju. Nema problema kod vas kada je u pitanju polje zdravlja.

 

 

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments