16.2 C
Novi Sad
24/09/2020, 11:00
Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za petak, 25. januar

Horoskop za petak, 25. januar

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Izmišljate razloge za svoje nezadovoljstvo. Možda su vaši planovi bili preambiciozni pa deo uspeha koji je ostvaren ne doživljavate kao nešto pozitivno. Ako niste dobili sve, za vas je to kao da niste dobili ništa. Ne preterujte. Mogući su problemi sa bubrezima su naglašeni kod vas.

BIK


Situacija koja po Vašem mišljenju deluje kao dobro rešenje, za Vašeg partnera predstavlja loš izbor. Prati Vas nečije nerazumevanje. Novi događaji na poslovnoj sceni potvrđuju Vašu procenu i očekivanja. Sačekajte na nečiji poziv ili na bolje profesionalne uslove. Smanjite unos slatkiša jer ćete imati probleme sa gojaznošću u narednom periodu.

BLIZANCI


Pred vama je lepa poslovna ponuda koju ste veoma želeli ali se sada plašite. Očekujete intenzivnu podršku voljene osobe, iako ste svesni da vam to neće puno pomoći. Budite ono što jeste, opustite se i svojim šarmom izborite pobedu. Mogući su problemi sa vrtoglavicom. Izbegavajte preterano naprezanje tokom današnjeg dana.

RAK


Potrudite se da poštujete dogovor koji imate sa voljenom osobom. Novi izgovori ne mogu da Vas opravdaju. Važno je da poboljšate svoj poslovni rejting ili da se prilagodite saradnicima koji pozitivno utiču na Vas društveni ugled. Pred vama je faza u kojoj ćete imati mogućnost da rešite neke manje zdravstvene probleme od ranije.

LAV


U sebi imate mir, samopouzdanje i dobro se osećate. Pred vama je povoljan period da donesete neke važne odluke na ovom polju. Moguća je prolazna avantura ali današnji dan generalno nije povoljan za početak ozbiljne veze. Mogući su manji problemi sa nogama. Očekuju vas problemi sa cirkulacijom. Pred vama je period u kojem može da dođe do komplikacija ako se ne obratite lekaru.

DEVICA


Posvetite više pažnje voljenoj osobi i zajedničkim planovima. Važno je da delujete dovoljno inspirativno i zavodljivo u svakom pogledu. Nove komplikacije na poslovnoj sceni proizilaze iz pokušaja da se ostvari zajednički dogovor oko raspodele interesa. Moguće je da će vam se vratiti neki manji zdravstveni problemi sa kojima ste se borili u prethodnom periodu.

VAGA


Najprostije aktivnosti, za koje vam je, inače, potreban mali trud, danas obavljate s velikom teškoćom. Nije loše da razmislite o tome da sve odložite za neki drugi dan, jer, grč koji ne uspevate da savladate proizvešće greške koje su nedopustive. Povedite dovoljno računa o svom zdravlju kao i o tome da stvarate dobre navike.

ŠKORPIJA


Imate dobar predosećaj, odgovorite na nečiji poziv ili na ljubavnu poruku. Planirajte romantičnu zabavu u dvoje. Verujete u sebe i u svoje psihofizičke sposobnosti. Uspeh je moguće ostvariti, ako računate na svoje bogato iskustvo ili na neke skrivene adute. Potrudite se da izdvojite neko vreme koje ćete imati samo za sebe.

STRELAC


Pred vama je prilika da se pozabavite nekim poslovima koje ste odavno trebali da završite. Sa voljenom osobom imate lepe trenutke tokom današnjeg dana. Ako ste slobodni, možete da očekujete zanimljivo poznanstvo i flert. Veoma ste osetljivi danas i podložni ste zdravstvenim tegobama. Potrudite se da obratite više pažnje na svoje zdravlje i ako neke probleme primetite, posetite lekara.

JARAC


Svesni ste svoje arogancije, ali to je jače od vas. Samokontrola je neophodna ukoliko želite da izbegnete sukob s pretpostavljenim licima od kojih vam sledi čak i kazna. Ne radite drugim ljudima ono što ne želite da neko radi vama. Osećate da ste se previše iznorili u prethodnom periodu i da vam ponestaje snage.

VODOLIJA


Ukoliko Vam je stalo do dobre zabave, budite dovoljno maštoviti i pokrenite inicijativu u društvu bliske osobe. Nečiji komentari predstavljaju pozitivan predznak, nastavite u započetom stilu. Pokažite odlučnost i odgovornost. Moguće su iritacije na koži. Osetljivi ste tokom današnjeg dana pa možete da budete podložni i nekim alergijskim reakcijama.

RIBE


Moguće je da niste maksimalno posvećeni poslu i da vam tokom današnjeg dana jednostavno prija da malo odmorite. Niste sigurni u svoja osećanja i imate utisak da je vaš odnos sa voljenom osobom zapao u krizni period. Osetljiv grudni koš bi mogao da vam stvara neke probleme. Moguće su i tegobe sa srčanim sistemom.

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments