Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za petak, 26. jul

Horoskop za petak, 26. jul

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Gubite previše vremena u pokušajima da okupite grupu ljudi koja bi se angažovala oko zajedničkog cilja. Problem nije u tome što oni ne žele da sarađuju s vama, već je prepreka u tome što ne vide svi na isti način ono što je vama tako kristalno jasno. Manji problemi sa aritmijom su naglašeni kod vas. Povedite računa o svom zdravlju, ukoliko ste već imali bilo kakve srčane smetnje, obratite se vašem lekaru.

BIK


Zaboravite na neobične avanturističke ideje, koje mogu da iskomplikuju Vaše odnose i »miran san«. Susret sa jednom osobom deluje kao neprijatna situacija, ali sačuvajte samopouzdanje i izvucite dobru pouku o poslovnim kontaktima. Manji problemi sa aritmijom.

BLIZANCI


Ostvarićete sve ono što budete želeli na poslovnom polju. Očekuje vas povoljan dan. Niste sigurni kako da prihvatite promene koje se dešavaju na vašem ljubavnom polju, ništa nije kao pre. Osetljiv kardiovaskularni sistem je naglašen kod vas. Možete biti prilično skloni srčanim problemima. Oko svega se detaljnije posavetujte sa vašim lekarom.

RAK


Izbegavate osetljive teme koje iritiraju voljenu osobu. Prilagodite svoja emotivna interesovanjima zajedničkim potrebama. Svoje poslovne obaveze želite da privedete kraju, čak i po cenu da Vaši saradnici imaju drugačije mišljenje. Stomačni problemi su naglašeni kod vas. Moguće je da ćete imati brojne poteškoće sa varenjem.

LAV


Probleme koje ste imali uspešno ste rešili i sada se osećate mirno i zadovoljno na ovom polju. Važno je da voljenoj osobi pokažete svoja iskrena osećanja. Dopustite joj da vas bolje upozna i da razvijete dublji odnos. Bolovi u grlu su naglašeni kod vas. Možete da budete skloni problemima sa zdravljem.

DEVICA


Smišljeno odlažete da se suočite sa nekim situacijama u ljubavnom životu, ali partner Vas neće ostaviti na miru dokle god ne ispunite svoja obećanja. Dobro ste informisani o novim poslovnim događajima i stalo Vam je da ostvarite svoje prioritetne ciljeve. Današnji dan vam može doneti želju da se hranite jačom hranom, pažljivo birajte svoje namirnice.

VAGA


Čeznete za promenama u kući. Nedostatak sredstava vas sprečava da nešto konkretno učinite, zbog toga se odlučujete na sitne prepravke i premeštaje koji će vašem okruženju uneti novu energiju. Ako uključite i ukućane, zadovoljstvo će biti kolektivno. Problemi sa vrtoglavicom su naglašeni kod vas u narednom periodu.

ŠKORPIJA


Uskoro će vam se ukazati mogućnost da sa poslovnim partnerom ostvarite važne promene. Moguće je da postoji neka osoba iz prošlosti koja vas zanima. Ukazaće vam se prilika da opet obnovite komunikaciju. Ako budete bili fizički aktivni trošili se, umarali, u tom slučaju ćete se osećati bolje.

STRELAC


Samouverenost i nadmeni stav iritiraju vašu okolinu, koja već dugo ima strpljenja za sve gafove koje ste počinili. Ukoliko se ne presaberete, krajem dana možete doživeti veoma neprijatnu situaciju iz koje ćete izaći pognute glave. Povećajte unos minerala i vitamina kako biste mogli da ojačate svoj imunitet.

JARAC


Sačekajte da čujete nečiji komentar, pre nego što donesete novu odluku. Ne možete diktirati »ljubavni tempo« .Imate utisak da neko ograničava Vaše mogućnosti ili da Vam nameće rigidne uslove i stroga pravila poslovne saradnje. Pred vama je period u kojem ćete imati poteškoće koje su povezane sa zdravljem.

VODOLIJA


Imate puno planova i očekujete ubrzo da pokrenete neki od njih. Nažalost, današnja dešavanja vam neće doneti krupnije pomake osim što će vas okolnosti navesti da razmislite da li je put koji ste smislili najpovoljniji za nekog kao što ste vi. Prijaće Vam dodatne obaveze, kao dobar oblik radne terapije.

RIBE


Imaćete priliku da se okrenete novim poslovnim dešavanjima i da pokrenete dobre promene. Sa partnerom dolazi do manjih nesuglasica. Pred vama su nove komplikacije koje nećete lako prevazići. Povedite računa o ishrani. Važno je da budete spremni da menjate loše navike koje imate kako bi vam se stanje na polju zdravlja popravilo u narednom periodu.

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments