3.7 C
Novi Sad
09/12/2021, 08:36
Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za petak, 26. oktobar

Horoskop za petak, 26. oktobar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Ovo je period u kome vam je lako da se zaljubite i skoro svi vam deluju atraktivno i neodoljivo. Problem u vezi međuljudskih odnosa na poslu. Izbegavajte sukobe. Nemate veće probleme kada je u pitanju zdravlje. Možete da očekujete da će sve biti jako dobro. Puni ste pozitivne energije i dobro se osećate u svojoj koži.

BIK


Svi planovi koje imate će se ostvariti vremenom. Potrebno je da budete dovoljno strpljivi i uporni. Partner vam je maksimalno posvećen i uživate u njegovoj pažnji. Možete da očekujete lep dan za ljubavno polje. Ne biste trebali da imate ozbiljnije probleme sa zdravljem ali ako vas krvotok baš muči javite se vašem lekaru.

BLIZANCI


Niste dovoljno uporni. Kada naiđete na prvi otpor, vi stvari proglasite nevažnim kako biste prikrili svoju ranjivost. Pre nego što to opet uradite, preispitajte sebe šta vam je važnije, sopstvena gordost i sujeta ili krajnji cilj od koga ste odustali. Nema nikakvih problema na polju zdravlja. Osećate se odlično, zadovoljni ste vašim emotivnim stanjem.

RAK


Možete da očekujete da ćete ostvariti neki manji uspeh. Na duže staze će vam to značiti iako sada niste toga svesni. Ukoliko vam se dopada Škorpija, možete da očekujete početak jako lepe emotivne veze danas. Manji problemi sa hormonima su mogući kod vas , pa povedite računa o tome.

LAV


Težite ka slobodi, međutim, bolje je da se suzdržite jer nije povoljan period za pobunu. Disciplinovano i na vreme obavljajte sve radne zadatke, jedino ćete na taj način izbeći napete aspekte koji vam mogu zakomplikovati finansijsku situaciju. Odlično stanje, budite bez brige! Posvetite se sebi i svojim potrebama.

DEVICA


Moguće su promene u ovoj sferi, ili problemi na relaciji porodica-partner. Možda okolina neće odobravati vaš izbor partnera. Nestabilnost u privatnom biznisu, inače bez promena.  Mogući su manji problemi sa kožom, iritacijama, aknama ili alergijskim reakcijama.  Posavetujte se sa vašim dermatologom oko problema koji vas muče.

VAGA


Nemate razumevanja za voljenu osobu pa su moguće nesuglasice u kojima možete, u afektu, povući poteze zbog kojih ćete se kasnije kajati. Pokušajte da na bezbolniji način savladate prolaznu melanholiju jer ona dolazi iz dosade. Problemi sa stomakom bi mogli da vas prate tokom današnjeg dana. Povedite računa o svojoj ishrani i navikama.

ŠKORPIJA


Odlična saradnja sa poslovnim partnerom je pred vama. Uspećete da dođete do zajedničkog uspeha. Dobijate mnogo ljubavi od voljene osobe i srećni ste. Ako ste slobodni, uskoro vas očekuje nova veza. Sasvim dobro se osećate. Ne očekuju vas problemi kada je u pitanju polje zdravlja.

STRELAC


Možete upasti u sukobe i probleme sa saradnicima. Vaša karijera bi mogla poći silaznom putanjom ako se dodatno ne angažujete i preduzmete odlučujuće korake. Ne produbljujte neprijateljstva sa ljudima od kojih zavisite. Dobro se osećate i nemate probleme na polju zdravlja.

JARAC


Sreća vas prati i lako rešavate sve poslovne nesporazume, probleme ili nesuglasice. Imate priliku da birate sa kim ćete ući u vezu. Polje flerta vam je aktivirano, pa ljubavne ponude pristižu sa svih strana. Prolazna glavobolja je moguća tokom današnjeg dana. Povedite računa o svom zdravlju u narednom periodu.

VODOLIJA


Neprijatne vesti vam mogu potpuno pomutiti koncentraciju. Vaša potpuna posvećenost određenoj temi može vas ovih dana mnogo koštati ukoliko dozvolite da vam promaknu važni detalji u vezi sa poslom koji svakodnevno obavljate. Preterano ste se iscrpeli u prethodnom periodu i sada vam je potrebno da odmorite.

RIBE


Dobijate nova zaduženja. S obzirom na to da je u pitanju oblast u kojoj se vi niste oprobali pokrenuće vas veliki izazov. Dokazaćete sebi a i drugima koliko su velike vaše sposobnosti. Ne zalećite se jer niste bezgrešni. Solidno stanje na polju zdravlja. Ne biste trebali da se brinete. Lako rešavate sve ono što vas muči.

 

 

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments