2.4 C
Novi Sad
08/12/2022, 01:24
Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za petak, 28. decembar

Horoskop za petak, 28. decembar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

 

OVAN


U izgledu je novčani priliv koji će ublažiti napetost koja traje već neko vreme. Ne preuzimajte nove obaveze već dan provedite s minimalnim poslovnim aktivnostima. Tokom dana moguć je susret s neobičnom osobom s kojom je moguća ljubavna avantura. Vaša uznemirenost, nezadovoljstvo i emotivni problemi ne mogu dobro da se odraze na vaše zdravlje.

BIK


Mogući su problemi u ljubavnim odnosima. U prošlosti ste slavili malu pobedu kojom ste partneru dali do znanja gde mu je mesto. Danas to dolazi na naplatu, a vaš autoritet može biti poljuljan ukoliko svoj ego ne obuzdate na vreme. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega što vas muči. Pripazite na unos tečnosti koji treba prilagoditi.

BLIZANCI


Možete da očekujete pozitivne okolnosti i priliku da nađete rešenje za neke probleme. Danas ćete napraviti prvi korak ka osobi sa kojom je do sada postojao samo flert. Mogući su neki hronični problemi. Potrudite se da povedete više računa o svom zdravlju i da počnete da izbegavate fakrore rizika.

RAK

Iritiraju Vas nečiji stavovi i impulsivno ponašanje. Partner ima pogrešnu predstavu o zajedničkim planovima. Otkrivate različite nepravilnosti koje postoje u poslovanju i delujete suviše strogo u društvu saradnika. Moguće su manje oscilacije na ovom polju ako ste već imali probleme vezane za kardiovaskularni sistem.

LAV


Delujete uznemireno i pravite pogrešnu procenu u društvu bliske osobe. Svari nisu jednostavne kao što biste želeli da ih protumačite. Nema potrebe da rizikujete oko poslovno-finansijskih pregovora ili u situacijama kada postoji neki vid zabrane. Povedite računa o grudnom košu koji može da bude osetljiv.

DEVICA


Izvesna je harmonija u postojećem odnosu ili ulazak u vezu sa osobom koja vam se duže vreme dopada. Moguć je manji finansijski boljitak ili dobitak, možda i na igrama na sreću. Povedite računa o grlu koje vam može biti osetljivo. Izbegavajte hladne i gazirane napitke.

VAGA


Skloni ste idealizaciji i imate velika očekivanja pred bliskom osobom. Vaša emotivna nesigurnost potiče od prevelikih želja. Previše arogancije sa Vaše strane može da iskomplikuje zajednički dogovor o saradnji. Ponekad treba raditi u tišini. Povedite računa o štitnoj žlezdi koja vam može biti prilično osetljiva.

ŠKORPIJA


U izgledu je novčani priliv koji će ublažiti napetost koja traje već neko vreme. Ne preuzimajte nove obaveze već dan provedite s minimalnim poslovnim aktivnostima. Tokom dana moguć je susret s neobičnom osobom s kojom je moguća ljubavna avantura. Mogući su problemi sa vidom. Proverite dioptriju.

STRELAC

Ograničite svoje želje ili očekivanja na »razumnu meru«. Ponekad imate perfekcionističke zahteve. Ne krijete svoje optimističko raspoloženje i delujete samouvereno pred osobom koja testira Vaše profesionalne sposobnosti. Ovo je period u kojem treba da budete veoma oprezni i da se ne igrate sa svojim zdravljem.

JARAC


Moćićete da se pouzdate u potpunu posvećenost i vernost partnera, zbog čega ćete biti
zadovoljni. Možda ćete dobiti izvesnu finansijsku pomoć ili podršku. Kontrolišite impulsivnu sranu svoje prirode. Mogući su problemi sa grčevima u mišićima. Preporuka je da povećate unos magnezijuma ali i da se generalno potrudite da budete manje napeti, opušteniji.

VODOLIJA


Maštoviti ste, svestrani i puni ideja pa su velike šanse da ćete to dobro unovčiti. Međutim, da biste ostvarili neke veće ciljeve moraćete nešto žrtvovati, a to je najverovatnije nešto što je povezano za vaš privatni i ljubavni život. Moguća je uznemirenost i manji problemi sa nervozom. Prijala bi vam meditacija ili neka druga metoda opuštanja.

RIBE


Niste u formi, a posla imate preko svake mere. Niste sposobni da odgovorite na sve obaveze što može izazvati potpuni pad energije i kolaps. Preraspodelite svoje kapacitete i odložite sve što može da sačeka povoljniji trenutak.Povedite računa o mogućim upalama bešike, o prehladi, virusima, bakterijama i infekcijama.

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments