10.2 C
Novi Sad
08/04/2020, 01:06
Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za petak, 29. mart

Horoskop za petak, 29. mart

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Iznenađuje vas priča o saradniku kome ste beskrajno verovali. Nepotrebno se nervirate, jer informacije uglavnom nisu istinite. Bolje obratite pažnju na ishranu i pronađite način da se kvalitetno odmorite, jer, imunitet je u ozbiljnom padu. Moguć je pad imuniteta. Pred vama je period u kojem će vam trebati dosta vremena da ojačate krvnu sliku.

BIK


Imate dobre ideje koje možete uskoro da sprovedete u delo a samim tim i da ostvarite poboljšanje na poslovnom polju. Veoma ste harizmatični i lako ulazite u flert sa osobom koja vam se dopada. Možete da očekujete dobar period. Moguć je nizak pritisak. Povedite računa o svemu tokom današnjeg dana i odmarajte se.

BLIZANCI


Pronalazite pravi smisao i zadovoljstvo u različitim situacijama. Pratite svoja osećanja ili ritam srca. Ukoliko okolina odobrava ono čime se bavite, nema potrebe da se ponašate skromno pred poslovnim saradnicima. Povedite računa o svojoj ishrani i potrudite se da ne preterujete ni u čemu.

 RAK


Iako odlično znate šta hoćete, i uz to imate i razrađene planove, nije povoljan trenutak za velike poduhvate. Odložite sve vrste ulaganja kao i poslovne odluke, skloni ste greškama. Pojačajte imunitet jer vam preti virusna infekcija. Pred vama je period u kojem možete da budete podložni problemima sa bronhitisom.

LAV


Ne želite da Vam neko postavlja nove uslove, dovoljno ste savesni da ispunite svoja obećanja. Iritira Vas nečije nepoverenje. Uspeh ima relativno značenje u društvu saradnika. Važno je da svoje ideje plasirate na pravom mestu.  Pred vama je povoljna faza da rešite tegobe iz prošlosti ako se tome budete zaista ozbiljno posvetili.

DEVICA


Disciplina, to vam poručuje ovaj dan. I baš kada je to najvažnije, vas obuzimaju premor i pospanost. Ako se ne trgnete, napravićete ozbiljne greške zbog kojih ćete plaćati kazne. Ovakvi tranziti su naročito nepovoljni za vaše učešće u saobraćaju. Moguće je da vam je potrebno neko vreme koje ćete posvetiti samo sebi i tome da se konačno naspavate.

VAGA


Očekuje vas prilika da dođete do ostvarenja poslovnog dogovora o kojem ste dugo mislili. Iskoristite okolnosti na pravi način. Tokom ovog dana vas očekuju neki lepi trenuci sa osobom do koje vam je stalo. Psihički ste veoma napeti. Potrebno vam je neko vreme koje ćete posvetiti sebi i samoanalizi kako biste mogli da pozitivno utičete na svoje zdravlje u svakom smislu.

ŠKORPIJA


Novi događaj ili emotivni nesporazum koji Vas brine, ne ostavlja bitne posledice na odnos sa voljenom osobom. Osoba koja misli poput Vas ima i slične poslovne interese, tako da Vam neće dozvoliti da ostvarite svoje ciljeve. Mogući problemi sa nervnim sistemom. Pred vama je period u kojem ćete biti veoma napeti i podložni grčevima u mišićima.

STRELAC


Očekuju vas dobre vesti o značajnom novčanom prihodu, ali vam onda slede i izdaci. Prividnom stabilizacijom finansijske situacije poboljšava se i vaše raspoloženje pa se to pozitivno odražava na ljubavne odnose. Povedite računa o leđima i kostima. Pred vama je period u kojem možete da imate manje tegobe sa zdravljem na tom polju.

JARAC


Dobićete mogućnost da napredujete u skladu sa vašim zvanjem i očekivanjima. Možete da očekujete da će voljena osoba biti tu za vas i u dobrim i u lošim trenucima vašeg života. Povedite računa o cirkulaciji koja bi mogla tokom ovog dana da vam bude slaba tačka. Potrebno vam je vreme kako biste mogli da rešite tegobe iz prošlosti.

VODOLIJA


Moguć je zanimljiv susret sa osobom slobodnih shvatanja. Prihvatite izazov ali držite sve u tajnosti jer vas kasnije ta avantura može skupo koštati. Tenzirani ste, potrebna vam je rekreacija, ali uz to pričuvajte se fizičkih povreda. Podložni ste zdravstvenim problemima u ovoj fazi i potrebno vam je neko vreme kako biste mogli da se regenerišete i oporavite.

RIBE


Suzdržite se od različitih provokacija, nečije ponašanje ili emotivna uloga mogu lako da Vas zavaraju. Budite dovoljno mudri i promišljeni. Usmerite svoju koncentraciju na rešavanje praktičnih ciljeva. Važno je da pravilno procenite redosled poteza, koji vode ka poslovnom uspehu. Pazite na svoje bubrege koji bi mogli da vam budu prilično osetljivi.
Autor: nsuzivo.rs

Komentari: