3.6 C
Novi Sad
27/01/2022, 13:27
Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za petak, 29. novembar

Horoskop za petak, 29. novembar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Iako na prvi pogled sve deluje kako treba, u vašem poslovnom okruženju ipak postoje problemi koji vas okružuju.Zaljubljeni ste i nije vam lako da priđete osobi koja vam se dopada jer ne znate kakva su njena osećanja ka vama. Redovnije jedite i potrudite se da uradite sve ono što je do vas kako biste uspeli da stabilizujete svoje zdravstveno stanje.

BIK

Ukoliko vam je stalo da pokažete sve svoje potencijale pronađite osobe koje će vam pomoći u tome. Nemojte trošiti vreme u raspravi sa nebitnim ljudima jer na taj način samo gubite energiju koja će vam zatrebati kada to ne budete očekivali. Manji problemi sa urinarnim putevima. Možete da budete skloni upalama i problemima na polju zdravlja.

BLIZANCI


Postoje brojna ograničenja i ne možete radi toga da ostvarite sve ono što želite na polju posla trenutno. Partner se trudi da vam pokaže iskrena osećanja koja ima prema vama ali vama kao da to sada nije dovoljno. Puni ste energije! Možete da očekujete povoljan dan za bavljenje fizičkom aktivnošću.

RAK

Nećete imati previše poslovnih obaveza. Posvetićete se nekom svom hobiju ili drugim aktivnostima. Smeta vam pomisao na to da bi bivši partner mogao da ima bilo kakvog uticaja na vašu trenutnu vezu. Neočekivani susret vam može na delu pokazati koliko je svet mali.

LAV


Imaćete dosta poslovnih obaveza tokom današnjeg dana. Generalno vas očekuje faza u kojoj ćete biti dosta na poslu. Trenutno vam ljubavni život nije prioritet što predstavlja grešku, jer se voljena osoba polako udaljava od vas. Generalno vam je današnji dan povoljan i možete da očekujete da ćete se osećati sasvim dobro.

DEVICA


Neko Vam zadaje dodatne probleme, dileme ili nove rebuse. Nemojte dozvoliti da u Vama preovladaju neskromne želje ili potreba za dominacijom. Skloni ste melanholiji. Moguće je da vam nedostaje neka osoba ili da emotivno postoje neki dublji nerazrešeni problemi u vama. Prijao bi vam razgovor sa nekim.

VAGA


U misli vam se uvukao neki nemir, nikako da odgonetnete šta je to što vas muči. Tenzija vas onemogućava da sagledate situaciju u realnosti, pa je najbolje da odagnate teške misli i dan provedete s prijateljima, zabavljeni druženjem i ćaskanjem. Moguća je ukočenost i bolovi u predelu vrata i leđa. Možete da očekujete nešto teži dan.

ŠKORPIJA


Smišljate nove načine poslovanja i nalazite zanimljive metode kojima se bavite tokom rada. Smetnje u komunikaciji sa nadređenima osetićete prvenstveno kroz pritisak da posao mora biti završen pre dogovorenog roka. Redovnije jedite. Pred vama je period u kojem će vaše zdravlje u veoma velikoj meri zavisiti i od vašeg načina ishrane.

STRELAC

U susretu sa bliskom osobom, izbegavajte »osetljivu temu« ili pitanja koja predstavljaju uvod u novu raspravu. Nove poslovne događaje povezujete na pogrešan način, a nečije ponašanje tumačite u skladu sa svojim potrebama. Možete da očekujete sasvim miran dan u kojem će oko vas vladati pozitivna energija.

JARAC


Pravite se da ne primećujete nezainteresovanost voljene osobe. Mislite da ćete ignorisanjem izbeći problem, a istina jeste da zataškavanjem pogoršavate već napetu situaciju. Porazgovarajte, stvari nisu crne kako vam se to trenutno čini.

 

VODOLIJA


Nije povoljan dan za ugovore. Odložite sve nakratko, jer ako sada započnete nove pregovore, mogu vas sačekati velike komplikacije. Trenutno, izvan vašeg vidokruga se nalaze informacije koje su od presudnog značaja za vaš projekat. Ne mešajte emocije i posao. Cirkulacija vam nije baš najbolja što vam može stvarati manje probleme.

RIBE


Pre ili kasnije, moraćete da položite svoje račune, ne možete osporiti partnerovo pravo da kontroliše Vaše kretanje. Stalo Vam je da napredujete na različitim stranama, ali ponekad je to nemoguće. Računajte na proverene obrasce poslovanja. Pred vama je period u kojem ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme sa zdravljem.
Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments