0 C
Novi Sad
26/11/2022, 10:26
Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za petak, 7. decembar

Horoskop za petak, 7. decembar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Prepuni ste neke energije koju ne umete da utrošite. Iz nekog razloga ne umete da upotrebite i iskoristite svoju intuitivnost. Biće vam lakše ako svoju intimu poverite najboljem prijatelju, to je osoba koja će vas, danas, najbolje razumeti. Hroničan umor vas prati i današnji dan vam generalno nije preterano povoljan kada je u pitanju polje zdravlja.

BIK


Pred vama su srećne okolnosti na poslovnom planu i kroz to ćete uspeti da profitirate. Lako biste mogli da se upustite u novu vezu nepromišljeno i možda malo brzopleto ali će stvari ispasti bolje nego što očekujete. Pripazite na ishranu jerbiste u narednom periodu mogli da budete skloni gojaznosti.

BLIZANCI


Pratite svoj unutrašnji glas i pokažite više nežnosti. Posvetite pažnju osobi koja Vas posmatra zaljubljenim pogledom. Ukoliko Vam je stalo da rešite svoje poslovno-finansijske dileme, budite aktivni i uporni u svakom pogledu. Mogući su problemi sa glavoboljom. Očekuje vas nešto teži dan koji za polje zdravlja nije baš sjajan.

 RAK


Moguće je da ćete imati prilike da izađete, ali u ovom periodu vas više interesuju prijateljski odnosi od romantičnih. Nalazite se u povoljnom periodu za posao i karijeru. Pred vama je faza u kojoj biste mogli da imate sasvim dobro stanje a fizička aktivnost i sport vam dodatno doprinose.

LAV


Prikrivate svoje emotivno nezadovoljstvo zbog nečije odluke. Ali, nemojte donositi ishitreni zaključak na osnovu prvog utiska. Pokušavate da razumete nečije motive i tražite efikasno rešenje koje zadovoljava zajedničke poslovne interese. Moguća je prolazna malaksalost ujutru ali kako dan bude odmicao osećaćete se sve bolje.

DEVICA


Ne stvarajte neprijatelje među ljudima od kojih zavisite. Napetost se komplikuje, upadate u sukobe sa saradnicima. Vaša karijera bi mogla poći silaznom putanjom ako se ne potrudite i dodatno ne poradite na smirivanju tenzije koja je zavladala. Pred vama je nešto teža faza u kojoj su naglašene komplikacije vezane za već postojeće tegobe.

VAGA


Poslovno putovanje koje vas očekuje može da donese u vaš život veoma pozitivna dešavanja i važne promene. Očekuje vas zbližavanje sa osobom do koje vam je stalo. Sada je vreme da pokažete svoja iskrena osećanja. Osećate se sasvim dobro. Ne biste trebali da imate bilo kakve probleme na polju zdravlja danas.

ŠKORPIJA


Pokažite voljenoj osobi da imate dobru volju u svakom pogledu. Očarajte svog partnera iskrenim izlivom nežnosti i neobičnim idejama. Vaš entuzijazam i lični ponos mogu da se protumače na različite načine, pažljivije birajte reči koje koristite u društvu saradnika ili u javnom životu. Ojačajte svoj imuni sistem.

STRELAC


Dan počinjete dobro raspoloženi, ispunjeni elanom. Dobre vesti i blagonaklonost okoline ispunjavaju vas optimizmom. Ipak, bez obzira na dobar osećaj koji vas nosi, budite spremni i na moguću neprijatnost koja vas predveče očekuje. Prija vam fizička aktivnost i bavljenje sportom.

JARAC


Vaša potreba da se osamite I prezervirate energiju, će izazvati zahlađenje u vašem ljubavnom odnosu. Moraćete da ponovite neke korake, ili ćete se vratiti na poziciju koju ste nekad obavljali. Imate puno unutrašnje snage i energije. Dobro se osećate sami sa sobom i zdravlje vam je stabilno.

VODOLIJA

Uključuju vas u sva dešavanja koja su oko vas. Osećaj da ste pozvani da reagujete na sve je rezultat vašeg pređašnjeg unošenja u tuđe probleme. Inače vam to ne smeta, ali sada ste umorni. Ne ljutite se, razmislite kolika je vaša odgovornost u svemu tome. Možete da očekujete odlično zdravstveno stanje pred vama je povoljan dan.

RIBE

Ukoliko Vam nedostaje nečije prisustvo, potražite odgovarajuću zamenu ili osobu za koju Vas vezuju slična interesovanja. Poslovne kriterijume treba da ispunjavate prema stepenu važnosti i u skladu sa zajedničkim dogovorom. Očekuje vas dobar dan bez problema. Ne biste trebali da očekujete veće poteškoće na polju zdravlja.

 

 

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments