0.5 C
Novi Sad
21/01/2022, 09:31
Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za petak, 8. novembar

Horoskop za petak, 8. novembar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Atmosfera u vašem polju posla postaje neizdrživo napeta. Ovo je uzrokovano neprijatnim vestima. Savet bi bio da svemu tome ne pridajete veliki značaj jer je reč o prolaznom problemu. Pustite da se situacija stiša, vaša pozicija je, zasad, stabilna. Pazite na svoj želudac i stomak. Moguće je da ćete tokom narednog perioda imati brojne probleme sa varenjem.

BIK


Rešili ste da se posvetite obavezama i da maksimum svoje energije usmerite na posao. Polako dolazite do kriznih trenutaka sa osobom do koje vam je stalo. Od vašeg strpljenja zavisi da li ćete prevazići sve. Pazite na donji deo leđa koji bi u narednom periodu mogao da vam bude prilično osetljiva tačka.

BLIZANCI


Vaša usporenost ne treba da vas zabrinjava jer je u skladu s današnjim datumom. Veče donosi dešavanja koja će vas svojom dinamikom uvući u tempo uz koji ponovo izlazite u centar pažnje. Usput, niste nedodirljivi, pripazite se u saobraćaju. Tokom ove faze biste mogli da budete generalno u nepovoljnom periodu kada je u pitanju vaše zdravlje.

 RAK


Partner deluje intrigantno i preuveličava svoja obećanja. Takvim ponašanjem u Vama podstiče novu sumnju i dodatno Vas zabrinjava. Izbegavajte situacije koje prevazilaze Vaše znanje ili praktično iskustvo. Nema razloga da suviše forsirate svoje mišljenje i procenu. Manji problemi sa zglobovima su naglašeni kod vas tokom ove faze.

LAV


Privlači vas osoba s kojom je ljubavna veza nemoguća. Strastveno raspoloženje pretačete u kreativnost što vas puni dragocenom energijom. Velika motivacija vas inspiriše za odlične poslovne poteze koji će vam doneti osećaj pravog zadovoljstva. Povedite računa o hormonima koji bi mogli da vam budu pomalo nestabilni u ovom periodu.

DEVICA


U ljubavnim odnosima ste previše nonšalantni. Vaša žudnja za slobodom može biti okidač za neprijatne rasprave. Ukoliko se ne uozbiljite i ne prihvatite kritike, obična rasprava može prerasti u ozbiljan sukob posle koga sledi razlaz. Moguća je glavobolja i problemi sa zdravljem u narednom periodu kod vas.

VAGA


Očekuje vas povoljan dan kada je u pitanju posao. Pred vama je faza u kojoj ćete želeti da pravite neke promene. Dopada vam se osoba koja deluje udaljeno ili kojoj ne možete baš sasvim lako da priđete. Osećate se sasvim dobro danas. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve veće probleme na polju zdravlja u narednom periodu.

ŠKORPIJA


Smišljeno odlažete da se suočite sa nekim situacijama u ljubavnom životu, ali partner Vas neće ostaviti na miru dokle god ne ispunite svoja obećanja. Dobro ste informisani o novim poslovnim događajima i stalo Vam je da ostvarite svoje prioritetne ciljeve. Nemate zdravstvenih problema. Očekuje vas povoljna faza za zdravlje.

STRELAC


Prepuni ste energije, toliko da ne znate šta biste s njom. Kad nemate gde da je utrošite, počinjete da prenosite tenzije na okolinu. Na udaru je voljena osoba, a znate da nemate razloga za to. Svojim ponašanjem možete nepotrebno urušiti stabilnost veze. U narednom periodu biste mogli da imate neke probleme koji su vezani za zube i desni pa povedite računa o tome.

JARAC


Imate mnogo obaveza i očekuje vas povoljan dan da većinu toga razrešite na jedan pozitivan način. Očekuje vas prilika za novo poznanstvo sa osobom koja će pokazati da je na neki način drugačija od drugih. Očekuje vas povoljan period u kojem biste mogli da imate dosta pozitivnih promena, a zdravlje bi trebalo da vam bude generalno stabilno.

VODOLIJA


Ne prihvatajte nove obaveze, najbolje je da dan provedete u minimalnim poslovnim aktivnostima. Uskoro vas očekuje veći priliv novca koji, velikim delom, može rešiti finansijske probleme za koje, trenutno, nemate dugoročno rešenje. Očekuje vas period u kojem biste mogli da imate dosta bolju situaciju na polju zdravlja ako budete bili fizički aktivni.

RIBE


Između Vas i partnera provejava obostrano nepoverenje, ali iznenađenja su moguća u oba pravca. Ne pričajte previše. Okolina nema razumevanja za Vaše kreativne ideje ili interesovanja. Potrebno je da promenite svoju poslovnu taktiku. Pred vama je povoljna faza u kojoj nećete imati probleme na ovom polju. Spremni ste da se posvetite svojim potrebama.

 

 

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments