12.3 C
Novi Sad
22/11/2019, 14:44
Naslovna Život Horoskop Horoskop za ponedeljak, 01. april

Horoskop za ponedeljak, 01. april

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Oslanjate se na obećanja koja su vam dali prijatelji. Čekanje na ispunjenje može vas dovesti u poziciju da se pravdate drugim ljudima, iako zastoj nije nastao kod vas. Da biste to izbegli, svoje obaveze završavajte lično i sami. Problemi sa pritiskom su naglašeni. Možete da očekujete da ćete imati manje oscilacije na ovom polju tokom današnjeg dana.

BIK


Kod Vas provejava emotivna nota, a kod partnera smisao za lepo i korisno. Sjajno se dopunjavate. Obratite pažnju na različite detalje, stvari koje imaju suštinsko značenje ostaju skrivene između redova. Proverite nečiju ulogu. Osetljia stopala i zglobovi na nogama su naglašeni kod vas.

BLIZANCI


Osećate se kao da ste blokirani, kao da su svi vaši pokušaji da na diplomatski način nešto rešite, onemogućeni. Izbegavajte konflikte sa autoritetima i podršku potražite među mlađim saradnicima koji su vam u ovom periodu naklonjeni. Potrudite se da se malo rekreirate.

 RAK


Nema potrebe da se zanosite velikim željama i nečijim obećanjima. Teško Vam je da pravilno procenite nečije postupke. Nečije ponašanje ima negativan uticaj na Vašu koncentraciju, stoga trpite poslovni neuspeh. Izbegavajte raspravu oko poslovnih interesa. Možete da očekujete da ćete uspeti da rešite neki manji zdravstveni problem.

LAV


Očekuje Vas pozitivan obrt. Voljena osoba će promeniti mišljenje, na Vašu veliku radost i oduševljenje. Potrudite se da izbegavate instant recepte, kao privremeno poslovno rešenje. Imate mnogo energije u sebi! Pred vama je dan tokom kojeg će vam jako prijati da budete aktivni, da vežbate i da se bavite sportom. Posvetite se rekreaciji koja vam odgovara.

DEVICA


Bezazlena situacija s partnerom preti da se pretvori u ozbiljan sukob. Vaša očekivanja i ono što dobijate su u neskladu. Pre nego što zakomplikujete odnose, razmislite još jednom da li je problem dovoljno krupan da biste od toga pravili dramu. Povedite računa o cirkulaciji koja bi mogla da vam bude prilično osetljiva.

VAGA


U ljubavnom životu stvari mogu biti lepše, pod uslovom da delujete dovoljno inspirativno na partnera. Proverite svoj uticaj. Vaš uspeh zavisi od susreta sa jednom uticajnom osobom. Budite mudri i prepustite nekom drugom da rešava zajedničke probleme.  Generalno se dobro osećate. Zadovoljni ste sobom i imate dovoljno energije.

ŠKORPIJA


Primorani ste da čuvate tuđe tajne, a to vam teško pada. Svesni ste da je rešenje nečijeg problema jednostavno, ali niste u poziciji da se umešate. Ostanite strpljivi, jer, čak i kada biste progovorili, niko vas ne bi shvatio ozbiljno. Moguće je da ćete imati neke manje probleme koji su vezani za kardiovaskularni sistem ili povišen krvni pritisak.

STRELAC


Imate jako dobru komunikaciju u poslovnom okruženju što vam pomaže da neke projekte završite na vreme. Moguće je da na ljubavnom planu ne možete da nađete balans i da je odnos sa voljenom osobom poljuljan. Možete da očekujete generalno dobro zdravlje. Pred vama je period u kojem ne biste trebali da imate veće probleme i tegobe.

JARAC


Ako Vam je stalo do susreta sa jednom osobom, nemojte oklevati. Potrudite se da stvorite dobru emotivnu priliku. Pažljivo razmislite o alternativnim rešenjima. Nema razloga da donosite ishitrene odluke. Mogući su manji problemi sa stomakom. Osetljivo vam je varenje i moguće je da ćete imati tegobe sa probavom.

VODOLIJA


Skloni ste preuveličavanju. Usmerili ste se na nešto što je potpuno nevažno. Na udaru je partner, kome pokušavate da demonstrirate svoju moć. Vaša nedodirljivost nije beskrajna, ako se ne zaustavite na vreme, sledi pravi fijasko. Povedite računa o sinusima koji bi mogli da vam budu veoma osetljivi.

RIBE


Osećate emotivni uzlet, neko Vas inspiriše na dobru zabavu. Budite dovoljno maštoviti u društvu voljene osobe. Tekuće probleme je lakše rešavati uz nečije prisustvo i asistenciju, nemojte precenjivati lične mogućnosti. Povedite računa o štitnoj žlezdi koja bi mogla da vam bude osetljiva.
Autor: nsuzivo.rs

Komentari: