Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za ponedeljak, 02. jul

Horoskop za ponedeljak, 02. jul

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Niste zadovoljni jer se menjaju planovi na koje ste računali. Imate utisak da ćete morati da menjate kompletnu koncepciju kako biste uspeli da realizujete svoje planove. Zahlađenje odnosa u braku vas prilično plaši, nekad imate osećaj da je sve gotovo. Na polju zdravlja nema promena.

BIK


Ispred vas su ozbiljni zadaci. Imate finansijske probleme za koje morate da pronađete rešenje. Ne nailazite na razumevanje ni u krugu porodice, pa vas i to dodatno opterećuje. Kada se dobro odmorite, pojaviće se i rešenje koje vi sada ne vidite. Mogući su problemi sa cirkulacijom.

BLIZANCI


Danas ćete biti zadovoljni time kako se kreću stvari u vašem ljubavnom životu, jer će vas pratiti dobra sreća. Moguće je da ćete dobiti neke pogodnosei ili bolje uslove rada na poslu. Moguće je da ste sada pod većim stresom i da lako možete da posegnete za nečim što samo naizgled menja vaše raspoloženje ali ostavlja dublje probleme u vama.

RAK


Dobijate iznenadnu vest o novom poslovnom projektu. Ne premišljajte se, ovo će biti još jedan izazov za vas, koji ćete dobro odraditi. Slobodnjaci, slučajni susret sa osobom u znaku Vage ostaviće snažan utisak na vas. Možda je na pomolu nova ljubav. Ukoliko imate probleme sa astmom, ovaj period vam nije povoljan.

LAV


Očekuje vas razgovor s nadređenom osobom. Dobićete ponudu koja vam na prvi pogled neće biti primamljiva, ipak, ukoliko obratite pažnju i prihvatite ovo, dugoročno će vam se isplatiti. Taj posao će vam otvoriti vrata za nove poduhvate. Veoma ste osetljivi i podložni brojnim tegobama kada je u pitanju polje zdravlja.

DEVICA


Posao koji je pred vama će biti prepun izazova. Potrudite se da ne precenite svoje sposobnosti, a budite vredniji nego ikada. Bićete vrlo pričljivi, koketni I komunikativni. Moguće je da ćete upoznati naki mlađu osobu koja će vas osvojiti. Mogući su manji problemi sa osetljivim očima.

VAGA


Vašim problemima se nazire kraj. To malo žara koji je ostao u vama nakon perioda koji je iza vas, biće dovoljno da se ponovo pokrenete. Iskoristite današnji predah, temeljno pripremite teren za period koji je pred vama. Mogući su manji problemi sa stomakom. Pokušajte da povedete računa o svojoj ishrani.

ŠKORPIJA


Moguća je nova ljubav ili će se strasti podgrejati u postojećoj vezi. Možete dobiti finasijsku podršku, ali i imati nekih administrativnih ili logističkih problema na poslu. Očekuje vas dan koji za vaše polje zdravlja nije loš. Ukoliko se budete potrudili da održavate zdrave navike i na dalje ćete imati prilično solidno stanje na ovom polju.

STRELAC


Očekuju vas povoljni ugovori, uspešne kupovine kao i stabilizacija na polju finansija. Ako donosite neku važnu odluku, dan je povoljan za to. Budite istrajni, ne odustajte od pokretanja novih projekata jer se slična prilika neće skoro ponoviti.  Povedite računa i o svom imunom sistemu koji sada može da bude prilično oslabljen.

JARAC


Očekujte neke lepe događaje na radnom mestu. Bićete u prilici da doživite pohvale na račun vašeg rada, što će puno uticati na vaše samopouzdanje. Emotivni život vam je u drugom planu. Imate potrebu da budete sami, ali nemojte na taj način bežati od problema. Mogući su problemi sa glavoboljom..

VODOLIJA


Ne znate zbog čega ste propustili poslovnu ponudu koja vam je nedavno promakla. U vezi sa tim očekuje vas razgovor u kome vam neće biti prijatno. Ako spremno podnesete kritiku i ponudite logično opravdanje, posao možda nije izgubljen. Na polju zdravlja vas danas ne očekuju veći problemi.

RIBE


Pred vama je posao koji bi mogao da bude prekretnica u karijeri. Stiže vam važna informacija na koju ste dugo čekali. Želite da stavite tačku na vezu koja treje već neko vreme. Partner ne pokazuje interesovanje za vaše potrebe. Moguće je da brinete o nekome a svoje zdravlje ostavljate po strani.

 

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments