28.7 C
Novi Sad
08/08/2020, 16:10
Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za ponedeljak, 02. septembar

Horoskop za ponedeljak, 02. septembar

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Preuveličavate svoju ulogu u svemu. Svesni ste svojih kvaliteta pa vas trenutni zanos navodi da poverujete da ste bezgrešni. Osim toga, naglašeno ste romantični pa je ovo dan u kome će, možda, vaš partner najviše uživati u svemu. Mogli biste da budete skloni problemima na polju zdravlja kao i tome da vam se neke stare tegobe vraćaju.

BIK

Kada završite obaveze koje imat u planu, ostaće vam još dosta vremena. Možete da očekujete dobar dan. Spremni ste za flert sa osobom do koje vam je stalo. Imaćete pozitivna ljubavna dešavanja danas.  Zdravlje bi moglo da vam bude donekle ugroženo i podložno problemima.

BLIZANCI


Položaj Meseca utiče na Vaše sentimentalno raspoloženje ili na potrebu za emotivnim zbližavanjem. Budite diskretni. Na osnovu kompletne poslovne situacije, deo obaveza uspešno prebacujete na okolinu i vešto organizujete zajedničku akciju. Pred vama je nepovoljan period kada su u pitanju problemi sa varenjem, stomakom i probavom.
RAK

Uspeli ste da završite neki važan posao i osećate zadovoljstvo zbog toga. Možete da očekujete povoljan dan. Ne dopada vam se situacija koju imate u vezi. Upali ste u rutinu. Izbegavajte dizanje tenzije danas. Posavetujte se sa dermatologom kako biste mogli da otkrijete uzrok problema.

LAV


Dobre vesti stižu vam iz inostranstva. Nekome vaše ideje deluju interesantno. Ne očekujte bajke koje se dešavaju preko noći. Svemu pristupite racionalno i strpljivo vucite poteze. Ako to uspete, rezultat neće izostati. Osetljiv vam je grudni koš pa su mogući manji problemi sa srcem i plućima.

DEVICA


Nema potrebe da smišljate nove ili lažne izgovore, koji Vas dovode u neprijatnu situaciju pred voljenom osobom. Ukoliko Vam je stalo da rešite iznenadnu komplikaciju, upotrebite praktičnu pamet i lično iskustvo. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni tegobama na polju zdravlja zbog oslabljenog imuniteta, pa povedite računa o tome.

VAGA


Brzopleto donosite odluku koja vam ne nudi pravo rešenje. Iako znate da stvari ne idu onako kako ste priželjkivali, zadovoljavate se trenutnim stanjem. Idealno bi bilo kada biste dali sebi vremena da još jednom dobro razmislite. Moguće je da ćete imati neke poteškoće oko tegoba vezanih za hormone kao i za urogenitalni trakt.

ŠKORPIJA


Konstantno se žalite na nešto, to postaje naporno za vaše okruženje, naročito za saradnike. Svoje strahove najviše projektujete na ženski deo populacije. Neopreznom izjavom možete izazvati žestoki sukob, iako verujete da ste dobronamerni.Pod stresom ste danas i zbog toga bi vaše telo na neki način moglo negativno da reaguje.

STRELAC

Niste zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite i ozbiljno razmišljate o tome da promenite posao. Osećate se voljeno i lepo vam je pored partnera. Imate utisak da bi vaša veza mogla da potraje na duže staze u budućnosti. Moguće je da će vam trebati vremena kako biste ostvarili stabilniju situaciju na polju zdravlja jer vas dosta toga muči.

JARAC


Čeka vas važna lekcija u kojoj morate da savladate svoj pesimizam koji je jedna od vaših osobina koja često radi protiv vas. Verujete u svoje intelektualne moći, ali isto tako morate biti svesni da je nerealno da ste uvek vi u pravu. Psihosomatski problemi su naglašeni kod vas u narednom periodu.

VODOLIJA


Ne znate zbog čega ste propustili poslovnu ponudu koja vam je nedavno promakla. U vezi sa tim vas očekuje razgovor u kome vam neće biti prijatno. Ako spremno podnesete kritiku i ponudite logično opravdanje, posao možda nije izgubljen.Moguće su povrede i prelomi. Budite jako oprezni prilikom bilo koje fizičke aktivnosti.

RIBE


Pažljivo isplanirajte dan i bićete u prilici da izgradite novu poslovnu strategiju koja će vam dugoročno doneti rezultate na koje ćete biti veoma ponosni. Usredsredite se na posao, a ljubav i porodične odnose ostavite po strani. Osećate se sasvim dobro i nemate probleme na polju zdravlja. Imate dovoljno energije za sve.

 

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments