-5.6 C
Novi Sad
19/01/2022, 08:40
Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za ponedeljak, 04. novembar

Horoskop za ponedeljak, 04. novembar

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Partner vas provocira i iskušava, pa vam, u afektu, izleće nešto što ste želeli da prećutite. Sve može kulminirati odlukom od koje strepite. Nalazite se u nezavidnom položaju, ne želite dalje, ali ne biste ni da raskinete. Očekuje vas period u kojem biste na polju zdravlja mogli da budete skloni problemima sa holesterolom. 

BIK


Nema razloga da se ponašate ćudljivo ili tajanstveno u društvu voljene osobe. Pobuđujete nečiju sumnju. Bez obzira na veliku upornost ili na taktiku koju sprovodite prema poslovnim partnerima, još uvek nema vidljivih promena. Pred vama je period u kojem biste mogli da budete skloni nekim manjim problemima sa zdravljem pa se pripazite.

BLIZANCI


Ne odustajete od svojih ideja iako trenutno nemate podršku. Znate da vredite i borićete se za sebe. Nije vam lako da se pomirite sa osobom iz prošlosti jer još uvek postoje neke stvari koje niste spremni da joj oprostite. Koža vam je osetljiva. Moguće je da ćete biti skloni problemima sa aknama, bubuljicama, iritacijama i alergijama pa povedite računa o tome.

RAK


Pred vama je dan prepun dinamike. Na ivici ste izdržljivosti. Već izvesno vreme vas muči nešto na poslu, a niste u stanju da se tome suprotstavite. Pripazite se, bezazlena situacija vas može navesti da napravite skandal. Moguće je da će vam se u narednom periodu pojaviti neki manji problemi kada je u pitanju polje zdravlja.

LAV


Nemate dovoljno strpljenja na poslovnom polju i lako možete da se upustite u svađe sa saradnicima. Trenutno niste zainteresovani za novu vezu. Birate samoću jer vam treba neko vreme da sredite svoja osećanja. Potreban vam je odmor i opuštanje. Očekuje vas period u kojem ćete imati manje poteškoće vezane za polje zdravlja ako se budete preterano iscrpljivali.

DEVICA


Nema razloga da sumnjate u nečije emotivne namere. Nemojte potiskivati svoja osećanja u društvu osobe koju dobro poznajete. Smišljeno odlažete trenutak za zvanično izjašnjavanje pred saradnicima i ostavljate otvorenu mogućnost za dodatnu proveru. Mogući su problemi sa želucem. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni poteškoćama sa varenjem.

VAGA


Želite da iznenadite voljenu osobu, ali Vam nedostaje dobra prilika. Nakon neuspelih pokušaja lako odustajete od svojih namera. Nema razloga za razmetljivo ponašanje u susretu sa saradnicima. Dobro analizirajte osobu koja nije opravdala Vaše poverenje. Skloni ste upalama i bolnim stanjima na polju zdravlja. Obratite se vašem lekaru radi pomoći, saveta i terapije.

ŠKORPIJA


U centru pažnje su porodični odnosi, bilo da se radi o vašoj familiji ili familiji vašeg partnera. Požrtvovanost jeste nešto što vas odlikuje, ali, ovog puta niste sigurni da li je vaš angažman neophodan. Radije biste slobodno vreme prespavali. Manji problemi sa bubrezima su prikazani kod vas u narednom periodu. 

STRELAC


Slušajte svoju intuiciju i uspećete da ostvarite ono što želite na ovom polju. Instinkt vas neće prevariti. Vreme je da odaberete osobu sa kojom ćete imati u planu zajedničku budućnost. Pokažite svoja osećanja. Nema potrebe da se opterećujete teškim mislima, više se opuštajte.

JARAC


Osećate se kao da ste blokirani, kao da su svi vaši pokušaji da na diplomatski način nešto rešite onemogućeni. Izbegavajte konflikte sa autoritetima i podršku potražite među mlađim saradnicima koji su vam u ovom periodu naklonjeni. Grudni koš vam je osetljiv. Potrudite se da vodite računa o svom zdravlju i da idete redovno kod lekara. 

VODOLIJA


Ovo je važan dan za vas. Otvara vam se prilika da dovršite sve započete poslove, a predveče očekujte vest u vezi s nečim što ste već odavno prestali da iščekujete. Brzo reagujte, u suprotnom bi nešto krupno moglo da vam izmakne. Mogući problemi sa stomakom. Očekuje vas period u kojem će vam zdravlje biti osetljivo.

RIBE


Uz brilijantnu inteligenciju, pokažite svojoj okolini da posedujete i osobine koje otkrivaju Vašu emotivnu stranu ličnosti. Delujete duhovito i šarmantno, tako da osvajate simpatije na različitim stranama. Očekuje Vas uspeh. Očekuje vas period u kojem ćete biti generalno osetljivi i podložni prehladi pa povedite računa o svom zdravlju koliko možete.
Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments