27.4 C
Novi Sad
06/08/2020, 15:42
Naslovna Lifestyle Horoskop (arhiva) Horoskop za ponedeljak, 07.oktobar

Horoskop za ponedeljak, 07.oktobar

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Postoje dani kada sve ono u šta verujemo dolazi u pitanje. Takav je čas kucnuo kod vas. Nije vam jasno, zbog čega ne funkcioniše sistem rada i nagrada. Toliko ste se trudili i sve uradili po pravilu, a rezultati su izostali. Ne gubite nadu, nije sve gotovo. Povedite računa o grlu. Moguće je da ćete imati neke manje poteškoće kao i sklonost ka upalama.

BIK

Zadovoljni ste situacijom koju imate na poslovnom polju i dosta toga vam je sada razrešeno. Dopada vam se osoba koja će pokazati da ka vama ima iskrena osećanja. Moguć je početak ozbiljne veze. Moguće je da ćete u narednom periodu biti u većoj meri skloni problemima sa gojenjem.

BLIZANCI


Izbegavate novu raspravu u susretu sa voljenom osobom. Nemojte se zaklanjati iza lažnih obećanja, problemi se neće rešavati sami po sebi. Stalo Vam je da prihvatite posao koji donosi dobru zaradu. Međutim, pokazaće se da imate pogrešnu računicu.  Moguća je glavobolja. Pred vama je nepovoljan period u kojem ćete biti opterećeni raznim brigama.
RAK

Bolje je da zadržite ono što imate. Prvi utisak može lako da Vas zavara, neko ne ispunjava Vaše osnovne kriterijume. Sačuvajte prisebnost duha i nemojte davati zvanične izjave, naročito kada Vas neko nagovara da prekoračite svoja profesionalna ovlašćenja. Moguće je da vas muči nesanica.

LAV


Neprijatne vesti stižu od jutra. Zamisao koju ste imali, a koja se tiče vaših ambicija, ovim preokretom postaje neizvodljiva. Razočarani ste, a sve se dogodilo jer ste pomešali posao i privatni život, dozvolili ste da vaše probleme rešavaju nepoznate osobe. Bez problema na polju zdravlja kod vas. Očekuje vas period u kojem ćete imati stabilnost na ovom planu.

DEVICA


Imaćete manje probleme na poslovnom polju u narednom periodu. Očekuje vas faza manjih otežanja i preokreta. Partner se ponaša drugačije prema vama i sigurni ste da nešto smera iza vaših leđa.  Kičma vam je osetljiva i možete da budete skloni nekim problemima sa leđima u narednom periodu.

VAGA


Očekuje Vas prijatno iznenađenje i gest pažnje sa nećije strane. Pokažite svoju iskrenu zahvalnost. Na kraju, dobro se dobrim vraća. Potrebno je da povučete niz dobrih poteza, kako biste ostavili ozbiljan utisak na okolinu i opravdali svoju ulogu. Izbegavajte unos alkohola. Potrudite se da živite zdravo i da ne podležete lošem i poročnom načinu života.

ŠKORPIJA


Vreme da se uključite u aktivnosti svoje društvene sredine. Veoma ste cenjeni pa vam sledi i zvanična pohvala za sav trud. Tokom večeri možete očekivati prijatne vesti koje će vam znatno podići samopouzdanje, naročito ako je na pomolu ljubavna romansa. Mogući problemi sa bubrezima. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni problemima na polju zdravlja.

STRELAC


Partner ne može da Vam polaže sve svoje račune. Preterujete u onome što očekujete. Pažljivije analizirajte okolinu i ne dozvolite da Vas neko podstiče na poslovno rivalstvo. Podložni ste problemima. Očekuje vas faza u kojoj će vam situacija na polju zdravlja biti prilično promenljiva. Povedite malo više računa o sebi.

JARAC


Nema razloga da se ponašate suviše strogo prema bliskoj osobi, prihvatite reči izvinjenja. Pokažite više saosećajnosti. U susretu sa saradnicima budite dovoljno promišljeni i praktični, svoje energiju usmerite prema nekim korisnim ciljevima. Mogući su problemi sa tahikardijom. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni problemima sa srčanim sistemom u većoj meri.

VODOLIJA


Sve što vam u ovom trenutku treba, to je novac. Znatan priliv stiže i bitno utiče na sve planove, naročito u trenutku velikih rasprodaja. Da se do kraja dana ne biste presabirali, obuzdajte megalomansku prirodu i pažljivo osmislite kupovinu. Povedite računa o grudnom košu. Moguće je da ćete imati i neke probleme sa plućima pošto vam je sada taj deo tela naglašen kao osetljiv.

RIBE


Iako pokušavate da rešite probleme iz prethodnog perioda, sada jednostavno nemate dovoljno vremena za to. Očekuje vas nova ljubavna veza koja bi mogla da potraje na duže staze u budućnosti. Osetljivi disajni putevi su naglašeni kod vas u narednom periodu.

Autor: nsuzivo.rs
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments