12.3 C
Novi Sad
22/11/2019, 13:38
Naslovna Život Horoskop Horoskop za ponedeljak, 08. april

Horoskop za ponedeljak, 08. april

       

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas, na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN


Osećate da ste profesionalno veoma cenjeni, a danas stiže i mala potvrda za to. Paralelno s tim, pozitivan pomak u porodičnim odnosima dodatno će vas oraspoložiti. Dobra atmosfera čini pravi trenutak da iznesete sve što vam je na srcu. Respiratorne infekcije su moguće kod vas u narednom periodu.

BIK

Partner deluje prilično uznemireno što remeti i Vaše raspoloženje. Ne možete da uskladite interesovanja. Zatražite nečiju podršku ili stručno mišljenje. Svaki vid dobre preventive može biti od velike pomoći. Potrudite se da pazite na svoje zdravlje i da na vreme menjate loše navike.

BLIZANCI


Kroz srećne okolnosti možete da očekujete rešenje za probleme koji vas muče. Dajte svemu vremena. Nova ljubav je pred vama. Možete da očekujete da ćete imati lepe trenutke sa novom osobom. Očekuje vas dan koji vam može biti napet i stresan, pa se nervoza koju osećate odražava i na vaše zdravlje.

RAK

Prepuni ste energije, toliko da ne znate šta biste s njom. Kad nemate gde da je utrošite, počinjete da prenosite tenziju na okolinu. Na udaru je voljena osoba, a znate da nemate razloga za to. Svojim ponašanjem možete nepotrebno urušiti stabilnost veze. Moguće je da vas emotivni problemi opterećuju i proganjaju i da vam nije lako da neke stvari razrešite sami sa sobom.

LAV


Ne dozvolite partneru preteranu dozu samovolje ili da zanemari dogovor koji imate.
Ukoliko Vam nedostaje dobra volja ili koncentracija, prepustite svojim saradnicima da se bave komplikovanijim zadacima koji iziskuju veći napor. Pred vama je period u kojem biste mogli da budete veoma osetljivi i prilično skloni problemima na polju zdravlja.

DEVICA


Dolazi vam priliv novca koji ste očekivali. Možete da se nadate sasvim stabilnoj situaciji na ovom polju. Moguće je da sa voljenom osobom niste baš u dobroj fazi i da se veoma često svađate. Ne bi trebalo da bude problema. Možee da očekujete sasvim stabilan i povoljan dan na ovom planu.

VAGA


Sva vaša pažnja je usmerena na problematičnu situaciju koja se odvija u krugu vaše porodice. Kulminacija svega stiže danas, a dobra vest je da je rešenje jednostavno i za vas povoljno. Nakon velikih turbulencija, predstoji veliko olakšanje. Povedite računa o bubrezima koji bi mogli da vam budu osetljivi.

ŠKORPIJA


Za sada mudro prećutkujete određene situacije koje nisu po nečijoj volji. Nemojte potceniti partnerove sposobnosti. Neko pokušava da Vas navede na svoje rešenje, ali, pokazaće se da Vaša poslovna taktika donosi bolji uspeh. Pred vama je period u kojem možete da očekujete sklonost ka iritacijama. Na vreme se obratite vašem dermatologu.
STRELAC

Poslovne obaveze vas opterećuju i potreban vam je slobodan dan kako biste mogli malo da napunite baterije. Postoji mnogo toga što vam ne odgovara u trenutnoj ljubavnoj vezi ali niste još spremni za raskid. Zdravlje je dobro kod vas. Možete da očekujete da ćete tokom današnjeg dana biti zadovoljni.

JARAC


Dan započinjete stresno i s velikim nezadovoljstvom. Ukoliko ne izbegnete bespotrebne troškove, možete zapasti u veću novčanu krizu. Od podneva možete računati na pozitivne vesti i intenziviranje komunikacije sa inostranstvom. Puni ste energije! Možete da očekujete da će vam veoma prijati fizička aktivnost.

 

VODOLIJA


Nema potrebe da sprovodite nove emotivne hirove ili da prkosite voljenoj osobi, budite odmereni u svojim zahtevima. Delujete neskromno u izjavama. Ne dozvoljavate da neko drugi odlučuje o uslovima i poslovno-finansijskim interesima. Manji problemi sa ušima i sluhom su naglašeni kod vas. Mogli biste da budete skloni i upali srednjeg uha.

RIBE


Brzi ste, ali i nepažljivi. Zbog preterane žurbe primorani ste da u hodu pravite selekciju šta je bitno a šta nije. Ipak, s obzirom na to koliko ste se zaleteli, šansa da ne napravite opasan previd je minimalna. Budite oprezni, naročito u saobraćaju. Prijaće Vam relaksacija i boravak u prirodi.

Autor: nsuzivo.rs

Komentari: